GYM CLASS HEROESBästbästbäst. Idag har jag vart på åhaga nästan heeeela dagen. PÅ några föreläsningar, gryma enligt mig. Nu sitter jag och pluggar lite smått och ser på Bones. Stopar Bones ibland för attl yssna på denna låten. Hehe.

YOU

du min verden
lad mig tage dig derop
hvor stjernerne bor

20.29

Min älskling var här innan och vi åt äggröra. Jag är bäääst på det, hon tyckte om det. Vi drack te, och nbu dricker jag te igen innan jag ska hoppa in i duschen och gå till sängs. Imorgon är det skola. Slutar dock tidigt. UNDERBART. Ska åka hem träna tror jag, och på torsdag så ska jag klippa mig och slinga håret! Inför bröllopet på lördag. Inte allt för tidigt kan man säga! Natti.

WHAT MAKES YOU

Åh, världens sötaste pojkband. Ih, hehe. Säkert bara jag som tycker det med. Skit samma.

18-08-11

Idag börjar jag GYMNASIET!!!!! Kan inte förstå detta, var klarvaken redan vid kl 6 imorse. nu sitter jag klar. Väntar på att pappa ska komma så ska vi hämta upp Alice, Selina och Bb. FÖR VI SKA BÖRJA BÄÄÄÄCKÄNG!!!!!

I MISS YOU LOVEIdag åkte Ebba. Kommer sakna henne som bomben.FAST Barkis kom hem och rädda mig ju. Åh, gose vasd jag har saknat henne. Älskling. Hehe, hoppas att få vara med henne imorgon.

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Åh, bilar filmen var så bra!!! Rådigga Bärgan över hela mitt hjärta, så skön! Haha, nu ska jag snart hoppa ner i sängen kanske så man kommer in i rutinerna nu innan skolan börjar. Ställa klockan imorgon, kl8! Ska vara duktig nu.

Imorgon ska jag troligtvis på möte med Gymmix. Kanske träffa lilla Axel sen träna kanske? Usch, har inte tränat på flera dagar nu. Fan också..
 
Nu, lite Bones med jordgubbste i mina nya fina temuggar jag köpt idag, hehe.

SOM JAG HAR LÄNGTATLegat i sängen hela dagen, vilket jag fortfarande gör. Mår inte bääääst det vill säga, tills nu när min lillebror kom in och berättade att vi ska på BILAR 2, redan IMORGON!! Det kan vart de bästa på länge, total älskar bilar. Hehe, så imorgon ska jag till jönkping all day. Hoppar in i duschen nu för att bege mig till Lager 157 en snabbis.

VILL TILLBAKA DIT NUUMin älskling.

RSS 2.0