POCKETFUL OF SUNSHINEMina fina. Så nu vet ni, igår var det en bra lördag. Började med att jag åkte och träna i enoch en halvtimme senare hem sova lite. Åka till Axel och gosa, sen upppå hockey vidare efter god mat. Träffa sedan ågra gosiga killar med Ebbs. Helt okej lördag drar snart ner till Onyx igen för att träna missar mina andra träningar idag endast för att jag ska kolla hockey. Hahaha, hörs sen!

FMNästa idrottspass jag ska ha är ungefär detta. Samma princip fast andra övningar. Hehehe.


SO GOOD TO ME

Förlåt för dåligt bloggande, inte mått bra. Inte varit på humöret, inte haft lust ja ni fattar. Listan kan bli lång, men det som stör mig mest är att jag inte har någon inspration. Herregud, rädda mig.
Har blivit sisådär aspeppad nu. Ska ha en till idrottslektionlite FM inspration på det. Har redan börjat planera, hehehe. Målat massa fina gubbar till det super söta. Eller inte, de ser för jävliga ut rent ut sagt. Förlåt för mitt språk. Så nu sitter jag där och blir peppad för att träna, dock har jag ont i halsen. GOOD WORK MOA! Börjar göra en spellista till den nu. Himla taggad. Bara lagt in massa låtar där nu som kan passa ska sedan rensa av den sakta men säkert. SÅ låtarna passar till övningarna.
Har jag sagt detta? Att jag vill bli en sådan där instruktör? Det har jag nog inte, hade varit superkul. Åååh herre, hade nog njutit varje sekund av det!
Tagit mig 2 timmar att skriva detta inlägg? Ens möjligt?? Troligen. Ska fixa bilder senare, hoppa in iduschen nu och sen ner i sängen. Då ska jag se lite Grey's, förövrigt så är det de bästa nu. Hahaha. PUSS

COMING HOMEEn fin låt, en mycket bra låt. Så nu vet ni.

NOT AFRAID

Snygg jag och Sara var i somras. Desutom var vi bruna, fast det syns inte! Sitter ocg myser hos henne nu. I lilla Vegby, puss på det. HÖRS.

MELODIFESTIVALEN ÄR INTE ENS VÄRT ATT SE PÅ LÄNGRE

Är det ens lagligt att vara så sygg som han? Går pch lägger mig för jag orkar inte medmelodifestivalen, just för den suger. Hejdå.


JUST TELL THE WORLD

För några veckor sedan så kom dessa godingar hem till mig. Väl behövt ska jag säga er! Taggar lite turkiet nu!!! Längtar som in i bomben så det är sjukt.

EN SÅNDÄR DAGENS TYP

Förlåt för extremt dåligt bloggande. Men det har varit mycket i skolan hela denna veckan. Np på både tisdagen och torsdagen, matte prov på onsdagen, måndags kemi förhör och sen nu i fredags hade jag min idrottslektion. Som tur va gick den bra! Ska att ett till pass på onyx sen. Jätte taggad!

Snart ska ni få se på något grymt bra!!

NIKE BLASTTänk om det skulle finna på lilla onyx här i u-hamn? Vet ni vad jag vill gå på? Ett sånt där event, sportevent, Hur häftigt som helts ju!! Tänk om man kunde röra sig som hon på filmen. Åsa, herre gud.

THE DRINK WE DRANK LAST NIGHTTvå ord; JAG LÄNGTAR

IBLAND VILL NOG LIVET MIG ILLA

Just ni gillar inte jag min lillebror med tankte på att han just nu förstörde mina enda hörlurar. Fan för honom, helvete. Vad ska jag nu göra imorgon på bilden i två jävla timmar? Förlåt att jag svär. Men är arg som in i bomben. Fan förstörde min vecka nu. Helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRODER DANIELGrymt eller? HELT AWESOME.

WE ALLA FALL DOWN

Tiita vilka fina teckningar jag har fått av Klara. Erkänn underbara barn det finns i världen ändå? Hon hade gjort ungefär 7 teckningar hemma innan hon träffa mig. Ännu gulligare.

YOU WILL NEVER KNOWSå trippade jag runt i skolan idag. Förlåt för dålig bloggning men kommer mer ikväll när jag har spelat match!

Önska mig lycka till!

RSS 2.0