MYCKET ATT STÅ IGer er detta idag, hehehe. Hörs ikväll!


EN FLICKA SA EN GÅNG JAG ÄLSKAR DIG


Foto; Tyras.se

En sådan långkläning ska My köpa till mig när hon åker till Thailand om hon hittar en. Hon är fin hon.


VAD SKA JAG SÄGA?Jag älskar Glee. Fast det slår inte One Tree Hill.

MÅSTE BARA SÄGA ATTSå cool var jag i somras. Skulle bara säga att det inte bllir något mer blloggande för jag har träning jobb sen en ton med plugg. OKEJ?

FEEDER FEELING A MOMENTDet här en av de mäktigaste avsnitten i One Tree Hill, för er som har missat min favorit serie av alla serier då. Och denna låten är så himla bra så jag får gåshud. Till och med att jag släpper en tår.

WHEN SEPTEMBER COMESKärlek till denna brud.

SORRYTänkte säga bara att det inte blir så mycket bloggande därefter för att när skolan slutar ska jag springa ner till onyx för att börja planera min idrottslektion. Sen hämtar handbollslaget upp mig och vi drar mot Allingsås. MATCHTIME. Kommer nog hem efter nio tiden och då är jag nog rätt trött om jag känner mig själv rätt. Ni fattar men imorgon dååååå ska ni få se på några underbara grejer!

NIKEJag behöver nya kläder i alla fall träningskläder. Skulle inte sitta fint med de skorna heller men jag klagar inte för de skor jag har nu från nike är såååååååå bra! Hehe. Några fina träninslinnen vill jag ha och den hoode också för den ser mysig ut. Sen nya träningsshorts skadar inte. Det vat nog det jag ville få ut med detta inlägg.

TA 4.16 MINUTER AV DITT LIV FÖR DE ÄR DET VÄRT, NJUTDet är för fint, jag älskar detta.Tänkte dela med mig av världens bästa spellista; HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LITE GRÅTT LITE BLÅTT LITE GULT LITE VITT OCH TILL SLUT LITE SVART
TITTA VAD MAN KAN GÖRA

Lita smått udda pannkakor vi gjorde idag. Väldigt goda, inget specellt med dom egentligen än att det är jordgubbar blandat med kesella. Super goda i alla fall. Hihihi.

SÅ HÄR VILL JAG HA DET I MITT RUM SEN

Exakt så typ, med en fin golvlappa också. Men spegel ska jag hitta på loppis, hehehe. NU natti.

ÅÅÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR MIN SÄNG

Ser inte den underbar ut? Åååh herre, bäst. NATTI

THE SCRIPT ÄR UNDERBARA, SOM VANLIGTVad ska jag säga? The Script gör det igen, tänkte säga också att deras nya skiva är underbar. Har nog spelat den om och om igen ni i 2 måndaer. LOVE.

VÄRLDENS SERIE


Jag ser på världens bästa serie och fäller någon tår sådär. Åååh får ganska mycket panik när jag ser det eftersom det har hänt en hel del nu. Men de är sååå värt att se det.
Just det nu har jag tränat två pass på raden och jag är aptrött. Herregud vad trött jag är nu. Snart in i duschen sen ska pappa woka lite. Mummmmmmsigt. Hörs imorgon!

MINA VECKOR

Tänkte bara visa hur denna veckan kommer se ut med min träning. Hehe känns lite onödigt men ändå lite kul.
Måndag; vila
Tisdag; handbolls träning
Onsdag;vil
Torsdag; handbolls träning
Fredag; functional moves eller spinning
Lördag; träna själv på morgonen
Söndag; först functional moves sen dance step.
Om ni ville veta så ser mina veckor ut så all the time. Lite onödigt kanske för er att se? Fast nja.

NÄSTA HELG SKA JAG

Foto; Diverse butiker
Jag ska nämligen till Göteborg snart. Då vill jag gärna ha med mig något hem. En del saker till Turkiet och basic kläder. Ska vi se om jag kommer hem med något i alla fall.

LITE MOBIL BLOGGANDE EN SÖNDAGSMORGON

God morgon goingar! Om jag har rätt så är det bara jag som är vaken nu. Haha vet inte hur det kommer sig att jag vaknar så himla tidigt. Kanske för att jag somna tidigt igår?? Det är nog så. Hahaha det kan nog varit det tråkigaste jag har skrivit om någonsin!!! I alla fall ska jag försöka övertala min pappa flytta ner mitt rum idag skulle vara super duper bäst. Är så trött på mitt rum här uppe ska ni veta! Uschaaaaaaaaaa, så trååååkigt är det så de inte är sant. Ne nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra en bamsefrukost till mig och titta på en bra film som säkert går på tv. HEJDÅ

MINA FAVORITER

Detta är mina favoriter som jag tycker om så himla mycket! Mormor och morfar flyttar snart, dock bara en lägenhet bort. Vilket som bara är bra! Där är mitt andra hem kan man säga, jag har en egen liten tandborste där och så vidare ni fattar. Jag är nämligen de ända flick barnbarnet och det första så jag lever som prinsesan på ärten. Hehehe, och min farmor är grymt bra hon med! De som är problemet är att hon bor så långt bort. Får ta och hälsa på henne snart.

EN BRA BIT KVAR

Jag längar en aning till värmen nu eller. Försöker intala mig själv att det inte är långt kvar. Fast det är det....29 maj åker vi. Ett bra tag kvar till. Attans också.

JAG ÄR ABSOOOOOLUT INTE AVUNDSJUK

Foto; http://nyheter24.se/tyras
Snacka om att jag blev avundsjuk när jag såg Tyras tatuering eller? Blev kär, vill ha en sådan just där. Men frågan är om man vågar detta? Kanske är dax att börja övertala min pappa att jag vill ha en tatuering i födelsedagspresent. Inte så mycket begärt ändå? Eller? Min dröm i alla fall.
Just det kanske kommer hur många som helst inlägg idag eftersom jag har inte hunnit skriva av mig på ett riktigt bra tag. Hoppas det är okej kära vänner. Det är det va??

TOG TUMMEN UR OCH SKAFFADE EN NY BLOGG

Hej!
Många har klagat på mig om min blogg. Att den aldrig uppdateras och jag håller med om det. Skit tråkigt rent ut sagt! Sen har jag fått mycket bra sagt om min blogg också. Vilket jag tycker är super kul, älskar det verkligen tack alla för som har sagt något fint! Uppskattas verkligen.
Nog om det, detta är tänkt som en ny start för mig! hoppas jag får många som läser min blogg. Om ni har något speciellt ni vill att jag ska blogga om är det bara slänga in en kommentar! Bara roligt och se vad ni vill läsa/se.

RSS 2.0