WE MIGHT AS WELL BE STRANGERS

Vanlig spanskalektion sisådär. Selina visar sina muskler (?? eller???)

I AND LOVE AND YOU

Åh vill mysa med denna fisen. Hihi, så jävla söt alltså.

LUCK BE A LADY

Idag drog jag på mig min nua magkrta skjorta som är lite längre där bak. Den är go, idag ska jag till BORÅS DJURPARK med SA11Q, supertagggad! Kameran åker med, kanske blir några bättrebilder på min klass då. Hehe inte bara cambilder. Inte så jääääättekul.

PICTURES OF YOU

BÄST, tycker om er.

NEAR WILD HEAVEN

Blåsa tuuggumi på engelskan är heeeelt okej.

THE SHOW MUST GO ON

GODNATT, har förövrigt sovmorgon imorgon. LIFE IS GOOOOOOD.

CRASH INTO YOU

Förlåt mig för de dåliga bloggandet idag. Men den fria tiden har gått till att planera samt att träffa och gosa med axel. Åh saknat den fisen. Han kan gå, pussas och prata (i alla fall snart) hehe. Snart börjar han på dagis också, ska ta och hämta han någon dag. Hihi.

EVERY NIGHT IS ANOTHER STORY

Godnatt hälsning! Hihi

DET HÄR SKA HÅKAN FÅ FAN FÖR

Haha, Håkan. Jag älskar honom, rådiggar honom.

WHAT IS AND WHAT SHOULD NEVER BE

Just nu:  SUNES JUL (KÄRLEK <3) OCH SCOOONES. Trevlig måndagskväll.

PUSS

Samhäll, snart spanska. Hihi, kul dag.

06.32

Åh, första gången jag äter frukost på skomorgorna! Haha, rätt så otroligt. Tycker inte om att ät så tidigt men nu måste jag börja äta frukost. Hehe. Hörs sen.

LOGISKT

Såg Fast Five idag, igen. Hehe, action is the best. Så grymt bra film. Dör lite lätt sådär.

SÖNDAGS STATIONEN

Fick för mig idag att jag skulle ändra mitt rum. Det blev bra. Hihi.

GYMMIX-CONVENT

Några kort som kort sagt visar gårdagen. Super bra dag, var dock väälidgt trött när jag kom hem. Så det blidde sängen dirr.

ONEREPUBLIC

Lite söndagsmusik sisådär.

WIIIHOOO, LÖRDAG


Nu drar jag! TJIIIING, hehe kameran är med såklart!!!

OLLE

Var det bara jag som blev kär i denna man när han var i tv förra året? Åh, saknar Olle i Idol. Så himla grym. Hoppas att Linni tar hem detta i år. Åh, diggar henne.

FREDAG 22.07

Just det, ska på convent imorgon också. Ska själv instruktera (?). Hehe, ska bli askul. Idag (eftersom jag inte äter godis) så åt jag banan istället för godis. Visst är jag duktig?? Hehe, jag är lite nervös inför imorgon. Det vill jag lova. Kanske hinner träna lite på söndag, bodypump kanske? Aa, vi får seee.
gammal bild på mig och gosaxel


ONEEEE

Hehe okej jag är med i en "blogg" tävlig. Hehe, brukar aldrig vara med i tävlingar men nu bestämde jag mig för att vara med en. Att vinna en Onepice. Välja en helt valfri,du kan välja bland dessa modeller - Orginal - Print - Tradition - Flags - Slim. Två av dem som tävlar kommer alltså att vinna.
http://flavoured.se/2011/september/utkast-sept-23-2011.html#comment
Där har ni inlägget!!

AILUCRASH

Får tårar i ögonen när jag ser och höra detta. Vill se filmen nu, fast inte utan jag läst ut boken. Fortfort Moa.

MATTE 08.36

Jag är helt enkelt bäst, har matte nu. Mums.

EBBA, 16

Grattis älskling, ha världens bästa dag. Hehe, idag fyller ebba år som ni kanske ser. Hopppas att få träffa henne snart. Älskar dig.

CHEEEEEEEEEERES

Nu har jag gått upp, gjort en macka för att jag inte kan äta på morgonen och lite frukt ahr jag tagit med mig till skolan. Visst är jag duktig? Idag tänkte jag jobba, sen tänkte jag packa lite grejer till pappa. Sen tänkte jag även läsa lite, sen göra lite spaansih. Hehe. Har ju inte så mycket och göra direkt.
Nu drar jag till skolan, tjing!!

JAG SAKNAR DIG, JAG SAKNAR DIG

Samhällskunskap demokratiuppgiften
Engelska boken
Engelska tre frågor
Svenska boken, loggbok
Spanska uppgifter
Historia flodkulturerna


Har aldrig gråtit så mycket över att läsa en boken. Åh, får rysningar i hela kroppen så hemsk den är. Vill inte sluta läsa. Ska äta, sen fortsätta med engelska uppgifterna. Sedan är jag klar med veckans läxor eftersom att jag kom på att vi gjort färdigt historian. Hehe, life is good.

JAG ÄL GLAD IDAG

Klar med samhäll!! Hehe, underbart!
Samhällskunskap demokratiuppgiften
Engelska boken
Engelska tre frågor
Svenska boken, loggbok
Spanska uppgifter
Historia flodkulturerna


Har fortfarande en hög kvar. Börjar med spanskan.

LITE SÅ DÄR MORGON MUSIK

Morgon musik.

LEDIG, UNDERBART

Nu ska jag göra min samhällsuppgift. Sen göra svenskan, kanske lite spanska och till slut engelskan. SKa försöka gjort samhällsuppgiften innan tolv. Det går fort. Hoppas jag.

JAG GRÅTER BARA I REGNET

Blev sååhäääääääääär glad, matten och samhäll är klar. Ska hoppa ner i sängen och läsa lite, sen kanske sova. Ih, tycker om mitt liv sisådär lagom nu.

DESPERATE HOUSEWIVES

Myser själv hemma. Med matteboken, te och lite Desperate Housewives. Mys, anser detta som lill-lördag även fast det inte är förren imorgon. Men ibland så.

IBLAND SÅ

Snacka om att jag lyckas eller?!?!? Haha, 1999 ord på min samhällskunskap inlämning. STOLT! Nu ska jag göra te med massa honung  i och fortsätta med lite matte sen ska jag lägga mig och läsa. Lite fin kväll sådär.

UNDERBART

eeeeeh, JAG ÄR LEDIG IMORGON. Livet är allt för bra.

SCHOOL


EL ESPAÑOL

Hej jag heter Moa och gör världens meninsglösaste inlägg, hahaha. Alltid. Kanske ska hitta något kul att uppdatera om, dock vet jag inte vad. Kanske ska börja med att iphone 5 kommit ut, eller i alla fall på bilder och den är ful. Insåg just nu preis att jag bara har en lektion på onsdag. Börjar kvart i 2. Känns faktiskt ganska onödigt om ni frågar mig. Nu spanska.

UPDATE

Ewert och jag, vi är taggade på skola. Mums

SHOW ME WHAT YOU ARE LOOKING FOR

Ska strax gå till bussen om exakt 5 minuter faktiskt. Först bortsa tänderna och lite små saker innan jag går, hehe. Vi hörs säkert under dagen.

19.19

Hehe, myser framför Bones med en kopp te. Upptäckte nyss att yogurt och honung är otroligt gott? Haha, nya frukosten. Mums. Imorgon är det skola, inte heller många veckor kvar till USA. Jag dör lite lätt.

MÖTE 14.00

Hehe, nu sitter jag på möte. Så ni vet här en bild sen igår på mig och Majsan.

NEVER SAY NEVER

Igår bakade jag och majsan, det var super gott. Hehe, det ser kanske inte ut som de borde men det var i alla fall gått. Nu har jag också gjort kalrt matten!! ÄNTLIGEN, ska snart på möte. Så när jag kommer hem ska jag fortsätta med samhäll och lite svenska. Sen är NÄSTAN alla läxor klara, underbart. Hihi.

EN VÄRLD FULL AV LIV

Åh myser med denna underbara skiva. Hihi, snart klar med matten. Alltså har jag gjort 3 av sju läxor. Haha, faktiskt gjort de "stora" läxorna denna veckan. typ 40 sidor i matten snart klara. UNDERBART, ikväll ska jg mysa med majsan. Hihi.

JAG KAN OM JAG BARA VILL

Jessica, ännu en gång. Ni känner kanske igen henne? Hehe, som sagt min "idol" spinning instruktör. Så jävla bra.

NO LOVE

Lite bra musik som kommer få mig att kunna plugga idag!! UNDERBART.

LIFE IS A BITCH

Hahahaha, att jag lyckas. Sitter utelåst utanför mormor och morfar tur att jag har internet här så man kan göra något. Idag ska jag ta mig an min liiiilla plugg hög som kommer ta cirka hela dagen. Kanske ut och gå i det fina vädret eller??? Får se, plugga först och främst. Vill ha en lugn vecka som man kan glida igenom för man gjort alla läxor!! Hehe, awesome!

LITE TIDIGT PÅ LÖRDAGS MORGONEN

Vad ska jag skriva?? Ha?? Haha, kom precis hem efter en super lång dag. Vart med mys Barkis i borås för att kolla damerna. Fick äntligen träffa My och Selina som jag inte sett på jätte länge (okej selina senast i onsdags). Det var super trevligt sen drog vi till Jepser och där ifrån gick jag hem nyss. Ska snart hoppa i sängen. ÅÅÅH sängen. Tagit hand om min lilla Jakob ikväll så alla vet. Gosat idag som ni ser. Bäst är du <3

INGEN VANLIG DAG

Åh jag och Carolina taggar matte i 2 timmar, lml!!!!!!!!

HOW TO LOVE

Lite Lil Wayne sådär, total förälskad i denna låt.

LITE SÅDÄR PÅ TORSDAGS KVÄLLEN

Åh, vill tillbaka till värmen nu!! Dock inte långt kvar! 42 hela dagar!!! Herregud, längtar så jag inte veet vart jag ska ta vägen. Nu duschen sen sängen med ett avsnitt med Bones och spanska boken brevid. LIfe is good, eller inte tills jag fick ett sms att vi ska göra typ 14759503728 sidor tills måndag. Uscha, ska göra allt jag har på lördag, DAGEN. Inte kvällen. Aa, nu vet nu.
Har lust att träna?? Kanske får ta det på lördag morgonen. Bodypump, var ett tag sedan nu. Haha, försöker fortfrarande återhämta mig sen lördags, haha. Natti.

14.59

Typ såhär har jag kännt mig idag, glad över att jag gjort engelskan och spanskan. Sedan ledsen för att det är tråkigt att vara ensam hemma, sen saknar jag min älskade klass. Åh, gosklass.
Just nu ser jag på film, Gladiator. Enligt mig är det den bästa filmen som gjort, och några till. Hehe.

WHAT'S MY NAME?

Okej, trixat med designen heeeela förmiddagen och jag vet inte vart jag ska ta vägen men nu ska jag plugga och se Mia och Klara så jag får något gjort denna dagen. Kanske hinner ändra på den i helgen.

BONES S5E12

Ska trycka i mig världens största frukost på väääldigt länge. Gud vad gott, och ett avsnitt av Bones också. UNDERBART.

FÖRÄNDRING

Ny bloggdesign som ni kanske ser, kände för att byta. Har ju haft min sedan nyår typ?! Lite tråååkig, hehe behöver ju förändring nu när man börjat om lite.

SENA NÄTTER, TOMMA GLAS

Jag ligger hemma och är sjuk. Skakar i heeeela kroppen, gjorde jag sen jag kom hem igår. Vet inte vad de kommer ifrån. Kände att när jag tränade box var det nära att jag svimmade. Uscha, vad dåligt jag mådde. Jävla migrän, trodde jag skulle spy. Så ni kommer la få hänga med mig här nuuuuu undertiden av dagen. Hehe, kommer blogga som fan!

VAMOS A LA PLAYA

Jag och Julia gosar jävel på spanskan!!! Hehe, goos

PREPARE TO BE DAZZELED!!

Jag är cool nu sådär på morgonen. Faktiskt sovmorgon, underbart! Hehe, snart beger jag mig mot bussen sedan skolan och en lång dag. För övrig så vill jag ha 8 säsongen av One Tree Hill nu!!! Älskar One Tree Hill så jag inte vet vart jag ska ta vägen!

ÄLSKLING

Detta är min Jakob, han är snäll. Ska till honom på torsdag träffa honom och Erik.
söt bild va? Han ville att jag skulle ta det kortet.

SAKNAR EN ANING

Saknar min kamratstödjar kompisar, åh så gosiga så jag dör lite lätt.

KRÄFTSKIVA, ELLER?!

Jag åt faktiskt kräftor i somras, underbart bästa på hela sommaren.

20.12

Gjorde nyss världens godaste Smoooothie. Har pluggat sedan jag kom hem, fuck my life. Men sen nu är det över, love my life. Nu ska jag dricka upp min Smooooothie och se Idol!!

SÖTASTE BEBIS I VÄRLDEN

Idag myste jag och min bfriend. Hihi, sötaste jag vet.

LUFTHUSET

Vi älskar svenska = facebook. Hihi, ne nu ska jag fortsätta med svenskan faktiskt duktig tjej.

15.09

Hänger på bussen.

BAD MEETS EVIL

Jag och Sofia, vi är Anarkismer. Vi vill leva fritt, ett fritt Sverige. Vi älskar också Samhällskunskap, mums.

DRINK TO THAT

Delar med mig Rihannas sista video, Cheers. Åh, även fast jag sagt det innan skulle jag nästan dö för hennes hår! Dels hennes tattos också.

CHEEEEEERS

Kul att jag kommer på att jag har läxa tills imorgon. SAMHÄLLKUNSKAP ÄGER, inte.

QUIET LITTLE VOICES

Åh, ska gå och lägga mig snart till detta undebrara avsnitt. GODNATT.

11 SEPTEMBER

Idag slänger jag iväg en tankte till USA. Fy vad hemskt det är. De har vart överallt på tven under hela dagen. Ryser till varje gång jag ser det på tv.

SPACE BOUND

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go
Frozen as snow I show no emotion whatsoever so
Don't ask me why I have no love for these motherfucking hoes
Bloodsucking succubus, what the fuck is up with this?
I've tried in this department but I ain't had no luck with this
It sucks but it's exactly what I thought it would be
Like trying to start over
I got a hole in my heart, I'm some kind of emotional rollercoaster
Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over
It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you
You take my breath away
You're a supernova... and I'm a

Älskar Eminem.

EVEN FAIRY TALE CHARACTERS WOULD BE JEALOUS

Drar och myser med denna godingen. Åh, mys. Han kan gå nu, gooose!! Hehe, först ska jag se om jag ens kan ta mig upp ur sängen och städa efter gårdagen.

HALMSTAD CONVENT 2011

Dessa kort får sammanfatta en asbra dag helt enkelt. Fick så sjukt mycket inspration!! Jag och Jessica Claren som hon heter på en bild. Hon kan nog vara den bästa spinning instruktör ever!! Rådigga henne, när jag gått ut gymnasiet och ska flytta, då ska jag gå hennes kurs om spinning!
Dagen började med att jag gick på Annika Sjöös pass JIVE SENSATION. Vilken var skitkul, dock väldigt svettigt. Senare gick jag på Jessicas första spinngingklass KOWBUNGA, lunch och ännu en gång spinning med Jessica denna gången TRESHOLD. Efter det blev det YOGALATES och sist men inte alls ZUUUUMBA!! Svårt eftersom jag är van vid programet det hon Anna körde. Menmen, en mycket lyckad dag!

HELA HAVET STORMAR

Okej nu kommer det komma en bildbomb sen conventet idag. Helt okej eller?
Och det var så jävla bäääääst!

BAD MEETS EVIL

Hehe fina bider. Snart drar jag till Halmstad. Kom för övrigt hem vid halv 2 inatt. Den ni. Haha, detta ska gå!!

17.16

Jag vill se Nik & Jay live NU!!! Åh snart kommer dem till Tivolit i Köpenhamn. Vill dit nu.

MOTHERLOVER

Nu hänger med Selina på bussen nu. Nu ska vi se film. Ha ett bra liv. Ikväll är det barty!
IMORGON DRAR JAG TILL HALMSTAD FÖR ETT TRÄNINGSKONVENT. Ska bli askul!! Hehe, spinning, step och massa andra roliga saker. Kameran kommer absolut hänga med!!
Hejdååå

SAL 320

Vi älskar naturkunskap jag och Rebecca, mums!!

ALL IN MY HEAD

Drar eller snart beger jag mig mot bussen för lite skolaaaaaa. Först ska jag se om jag får i mig något att äta, kanske sker ett mirakel idag. Wiiioho.

I THINK I'M GONNA STAY, STAY IN THE GRAY

Världens finaste låt. Åh underbar. Någon gång vill jag se John Mayer live. Så jävla grymt är han så det är sjukt! Säger godnatt nu.

SA11Q

Vi älskar Macs, vi i SA11Q!!!!! Hehe, vi har nog aldrig varit så taggade. Underbara små bebisar vi har fått. Kärlek.

BÄSTA






Åh saknar mina gosiga kompisar som jag inte träffat på jätteläääänge!!!! Puss på dem

SA11Q!!!!



Säger bara, SA11Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha, ska ut i skogen imorgon (igen) med min underbara klass. Mums.

SUNSHINE







Hej jag heter Moa. Är numera blondhårig, igen. Om ni inte visste det?

Igår tränade jag hårt, det var jobbigt. Kondition i 30 min sen ett hårt biceps pass samt magpass. Dog liote igår kväll. Och igår avslutades kvällen framför tven med "hur många lingon finns det i världen?". Världens mysigaste/ledsamaste(?) film jag sett. Åh, haha dem är gooooa.

Idag sög dagen lite sisådär. Jobbigt. Hehe, alltid jobbigt att gå upp 05.45. Fast det får jag ta.

Imorgon är det Ettornas-dag vilket betyder att det nästan inte är några lektioner. Sedan ÄNTLIGEN på trosdag är det daxs för MACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIHO, min klass taggar sönder typ.

Det var de jag ville säga. Och när jag får dator kommer förmodligen bloggandet förändras. MORE SHIT.

WITHOUT YOU



Åh, hehe är asblogg sugen. Ingen aning varför. Mohaha, snart blir det lyxmat här hemma. Vart och shoppat hela dagen. Nya kläder, check!!!! NU får jag inte shoppa innan USA, absolut inte!! Haha, ska försöka i alla fal....

INTE ALLT FÖR MÅNGA DAGAR KVAR DIT NU



Kan ju inte direkt påstå att jag INTE längtar. Spricker snart. Hehe, åååååh vill till USA nu!!!!!!

RSS 2.0