ikväll

Hade så gärna sett Coldplay nu ikväll. Var så nära på att köpa VIP ett tag men 3000 gör ont i plånkan. Blev sedan besviken när jag såg att de fortfarande fanns biljetter, vanliga biljetter alltså. Väldigt besviken för att vara exakt!

inte bra första gången men de andra


varför ska vi gå ut?

 
Är egentligen inte alls så glad som jag ser ut att va. Sätter på ett happyface så fort jag är runt hos människor. Jag vill träna, kan inte beskriva med ord hur obekväm jag känner mig just nu. Förlåt att det är de ända jag tjatar om men träna är de bästa jag vet! (även fast de inte syns, så älskar jag det). Nu till hösten ska de ske en förändring med båda mig själv och mina rutiner. Måste planera bättre så jag hinner träna. Inte slavara med läxorna som jag redan gjort denna veckan. De funkar inte så. Blir irriterad på mig själv. Sen ska de ske en förändring med kroppen också. Inget gäddhäng (hahaha älskar de ordet) längre. Var påväg i våras då jag åkte till turkiet istället. Men nu så, inga resor i höst så de kommer gå att fokusera på träningen och skolan. Jag längtar tills jag ska på utbildning då det verkligen sker på riktigt, att de verkligen händer. Kan fortfarande inte fatta de än. 
 
Imorgon har jag idrott i alla fall, då jävlar ska jag göra av all min energi någonstans. Sedan snabbt gå ner på stan för och se om jag finner något roligt. Efter de ska jag få se mitt nya jobb (!!!!!!!!!!!!) med mina nya workbuddies!!!

borde plugga men gör annan skit istället


lite

Är så trött, borde titta på filmen vi ser på i engelskan men jag sitter och bombar alla på twitter istället för de är mycket roligare. Har ni twitter följ mig där @moaemeliasalo. Skitkul, sen har vi de där instagram, heter @moaemeliasalo där med. Dock är min privat men de gör inget. Följ mig ändå.

chillar med miiiiickis på engelskan


världens bästa pappa

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är de min pappas födelsedag. Gammal man på hela 45 år idag. Grattis på din dag pappsen. 

svar till lovisa

Jag har fått jobb på ett gym i lilla Ulricehamn då jag kommer sitta i receptionen och även ha pass. Den klass jag kommer ha kallas Indoor Walking. Ser fram emot det så jag vet inte vad jag ska ta vägen. 
 
 

drömmar

Tänkte göra en lista på mina drömmar. Har ju en del drömmar, hehe. Tycker det är väldigt viktigt med att ha drömmar i livet. Man kommer ingenstans utan några. 
 
- Jag vill bli instruktör, inte bara inom ett område gärna fler olika grupptränngar. 
- Jag vill bli polis så jag vet inte vad jag ska ta vägen, helst jobba inom narkotika eller bli kriminalare.
- Jag vill flytta till Stockholm.
- Jag vill ta studenten och ha världens bästa dag någonsin.
- Jag vill tatuera mig.
- Jag vill ta körkort och skaffa mig en egen bil.
- Jag vill flytta till USA och jobba.
- Jag vill jobba som reseledare i mitt favorit land, Thailand. 
- Jag vill gifta mig, bara en gång och aldrig mer helst på en strand.
- Jag vill träffa James Lafferty när jag besöker Wellington.
- Jag vill köpa mig en Tuva-hund (en chokladbrun labrador) som kommer vara lika bra som Tuva. 
- Jag vill åka utomlands med mina bästa vänner. 
- Jag vill åka till Finland med min farmor innan hon blir alldeles för gamal. 
- Jag vill träffa Zlatan någon gång då jag är i Linde. 
- Jag vill bli vältränad och få synliga muskler. 
- Jag kanske vill färga mitt hår brunt igen?
 
Här är bara en del av mina drömmar just nu. 
 

onsdag morgon

Känner mig super höstlig! Dock ska de bli varmt idag?! Men känner mig inte riktigt hundra så kan bara vara bra att jag har extra mycket kläder idag! Hehe.


bästa filmen

En kopp te och en av världens bästa filmer. Pay it forward.


snackis

 
Glad över att min spaning är klar, glad över att jag kommer gå och lägga mig utan ångest över de. Städat mitt rum så de är fint. Ska göra mig en kopp te snart och sätta på en film. Är glad, ingen ångest längre. Dock vill jag träna fortfarande. Pepptalkat lite med Elin som fått mig på lite bättre humör idag. Fått bra besked från Selina.
 
Kommer få det bra i höst och vår, ser fram emot att få börja jobba som instruktör. De jag velat göra så länge nu och en av mina drömmar kommer äntligen gå i uppfyllelse. Kommer bli så kul och jag är ändå så rädd på samma gång! Att stå inför en bunt människor jag inte känner och instrurera? Egentligen borde de inte vara något problem? Det är ju jag som är experten? Dem har inte gått på någon utbildning, de har ju jag gjort. Ska bli så grymt kul, hoppas det bara är någon som är sugen på att komma och träna bort allt fett med mig bara. Så nu i framtiden kommer de handla en hel del om träning har jag bestämt. De ska ske en förändring med min kropp, jag vill ha muskler och det är mitt mål. Jag ska ha en snygg kropp tills vi tar planet till Thailand i vinter. 

mystisdag


we kick ass

Motivation till skolan och träningen. Nu ska jag ta ett varmt bad och dricka lite te.
 

dagens låt

Säker jätte efterbiliven med denna låten men den är fett go, ska ha med den på mitt pass hade jag tänkt. Just det, jag ska göra ett pass nu också. Mycket som ska göras.

sjuk

Jag har nog aldrig varit såhär sjuk som jag är nu. Dricker te konstant, halsen gör fortfarande lika ont. Köpt chokladsås, ångrar mig redan nu. Så fort jag inte rör på mig så blir jag tjock och det är bara sanningen. Jag vill träna så de bara värker i mina ben. Vet inte vad jag ska göra.  Ska göra klart min spaning som jag hållit på med i 193023 år ungefär sen begemig ut på en promenad, en lång sådan med massa varma kläder på. Sen när jag kommer hem ska jag ta ett bad (varför inte?) efter de lägga mig i min varma säng och se The Hunger Games. Bra plan, nu ska den bara göras också.

morgon

Ingen morgon pw, vakna med täppt näsa och ont i halsen. Funderar på om jag ska träna eller inte träna idag.


världens goaste låt

 
Enligt mig kan de vara en av Coldplays bästa låtar. Den är inte ny jag vet och jag vet att videon inte är ny heller. Men den är fortfarande lika bra som innan. 

pluggar på

Ska fixa ordning i köket som jag stökade ner innan när jag lagade mat, shit gjorde nog mat för 5 pers nästan. Riktigt mätt nu, ägg, sallad och massa annat gott. Gjort klart svenskan ska börja packa lite inför att åka till pappa samt Linde över helgen. Ska bli skönt att komma bort från detta bara ett tag.

Run Keeper

Fick en fråga av Sofia vad appen heter där jag la upp innan hur långt jag hade gått. Den heter RUN KEPPER. Dock finns de nackdelar med den. Många gånger har jag startat den samtidigt som jag gått och de får INTE GÖRA! Starta den först börja sedan gå.

godmorgon

Kom precis innanför dörren ska sätta mig framför tvn med frukost nu och ladda upp inför skolan halv ett.


the script

 
De lyckas alltid, så bra. 

svårt

Försöker finna låtar till passen som är motiverande som driver en framåt. Inga tråkiga låtar. Detta visade sig vara svårare än jag trodde. Han än så länge hunnit tre låtar. Uppvärmningen som består av två låtar och första låten på block 1.

pluggdag

 
Ska göra klart svenskan där jag ska beskriva en plats med känslor, alla sinnen typ. Tänkte skriva om när man sitter på ett flygplan, så underbar känsla. Går att beskriva på så många sätt.
Sen ska jag börja sätta ihop mitt Indoor pass, välja låt och så nu tänkte jag. Åh ska bli så kul att äntligen bli någon jag brinner för så. 

tisdag

Känns bra att vara tillbaka, hehe. Idag var jag ledig men ingen vila här inte. Var ute och gick i en 45 minuter sen kom jag hem åt lite frukost sen så åkte jag för att köra hårt Indoor pass samt lår pass. De känns och jag kan och vill inte lämna sängen mer för idag. Skönaste känslan, jag är äntligen påväg till dit jag vill. Trivas i min kropp och känna mig bekväm.

tillbaka

 
Är tillbaka på blogg.se. Känns bäst, blir nog mer bloggnign också för den delen. Haha, nu jävlar! Nu ska jag borsta tänderna supersnabbt för ska in till borås för lite Indoor är ledig idag. Asnice.

RSS 2.0