FÖLJ MIG PÅ TUMBLR ISTÄLLET, DET ÄR DÄR JAG KOMMER HÄNGA NUMERA

Jag heter

MOAEMELIASALO.TUMBLR.COM

några julklappar

Man önskar sig alltid mer än vad man får men är är några av dem jag vill ha.
 
 
Nike, ja jag tycker om Nike. 
 
 
Behöver att par nya skor. Några av dessa hade vart fett nice. 
 
Denna underbara parfymen. 
 
 
Och så klart sista säsongen av den bästa serien i hela universum. Vill egentligen inte ha den eftersom det är den sista.

i'm back

Idag är de nya tag. Förra veckan vart ett helvete och jag bröt ihop men det var bara bra. Fick nya krafter och nu jävlar är jag på banan igen. Tror att man behöver det ibland så man kan börja om igen och göra saker rätt och BRA! Denna veckan planerar jag upp allt. När jag ska göra vad inom skolan och träningen för att lyckas och jag når mina mål. På senaste tiden har jag haft alldeles för högra krav på mig själv vilket gav resultat förra veckan. Jag vill vara duktig i skolan men det är svårt (då jag redan har svårt för det), ha bra betyg på proven och inlämningarna jag gör. Men med dem omständigheterna jag har, att jag jobbar nästan 4 dagar i veckan tränar 5 dagar i veckan (minst!) 3-4 dubbelpass när jag är i mitt esse. Jag trivs bäst så när det är mycket men inte så mycket som det har varit nu ett bra tag. Kroppen sa ifrån vilket jag tyckte var bra och jag har tagit in det att jag inte kan göra allt jag vill göra. Jag klarar inte av det och det är väldigt svårt att inse ibland men nu så. Sånt här får mig att kämpa liiiiiite till. 
 
 
Denna veckan är fylld med träning och plugg (ovanligt att jag pluggar jämt). Fick en fråga om jag kunde lägga upp det jag önskar mig i julklapp och visst kan jag det, dock är jag inte så mycket för julklappar egentligen. Tycker det är bara överskattat. Kommer till skolan och man får fårgan vad man fick så aa, det är bara jobbigt. Hehe men visst kan jag det! 

happy day

Pepp på plugg, NOT! Måste dock finna den. Ska köra stenhårt fram till 10 då jag ska sova. Super skönt, sen får jag plugga på bussen imorgon också. Imorgon är de gym!!! Fett taggad, det är antingen bröst och axlar eller armar. Har inte bestämt mig ännu vad. HÖRS SEN.

run like never before

Här vill jag vara nu, verkligen ha den känslan att träna är de bästa som finns. Och, ja det är de fortfarande men det är så mycket nu att jag ibland måste välja bort det som igår. Det var fan ett jobbigt beslut.

Åh jag vill att sommaren eller i alla fall våren kan komma så jag kan få gå ut och springa med Lisa. Kanske ska ta och göra de snart? Bilden är tagen då jag funnit glädjen av att springa. Sådan underbar känsla speciellt med världens bästa hund Lisa.

Nu laddar jag upp inför dagens andra pass snart vilket är Indoor, efter de tänkte jag att jag ska köra lite rodd-intervaller så hjärtat får arbeta lite extra. Idag körde jag ben. Sen i lördags har jag vart skitnoga med träningen hur lång vila det är mellan varje set och övning. Du kan vara på gymmet hur länge som helst men det är sekunderna mellan varje set samt övning som är de viktiga. MAX 1 minuts vila mellan set och övning. Fan vad det känns eller? Svettet slutar aldrig komma heller. Undebar känsla. Så mitt benpass med en magövning tog hela 1h. Känns riktigt bra, för under hela passets gång hade jag mjölksyra, precis som de ska vara. Sedan när jag kör mitt benpass rör det sig om 8 övningar och NÄSTAN 4 set och 6-8 rep så ni alla fattar att det gäller att ligga i? Hårt och jobbigt. Nu hoppas jag att ni orkade läsa allt. HAHA, lite gladare Moa idag.


mys

 
Så här ska min hund se ut, fyfan vad söta. Vill bara ät upp dem. ÅÅÅÅH. 

dedication, egoboost för mig själv

Idag har det inte alls varit min dag, vet inte riktigt vad det är med mig. Kroppen har sagt nejnejnejnejnejnejnejnej hela dagen och huvudet har sagt jajajajajajaja till ett köttigt armpass. Men idag tog jag mig en välförtjänt vilo dag helt enkelt. Hade tänkt mig att ta en promenad, men nej skolan tar upp min tid. Imorgon ska jag sätta mig med min psykologi, inte en ledig stund när de gäller skolan.
 
Tråkigt att det ska bli ett jobbigt inlägg känner jag. Vet redan nu att många har slutat läsa för de tycker det är tråkigt. Men med detta vill jag få sagt att inget kommer jävligt lätt i livet. Fan vad människor kämpar på varje jävla dag för att nå sina mål. Jag menar hur lätt hade Zlatan det (kollar på fotbollsgalan)? Han har kämpat till det han är idag, det var inte så att han fick de serverat på ett fat. Det bästa av allt är att få resultat, påföljd, en framgång av allt man har lagt ner på det.
 
 
Och jag kämpar fan varje dag. Små saker, inte stora men vad gör det? Jag kämpar emot det ändå, jag klarar det för att jag vill nå mina mål och lyckas. Trivas i mig själv (ett jävla tjat om det hela tiden, men aja) och vara stolt över den jag är helt enkelt. Ska det vara så mycket begärt? Människor trivs i sina kroppar, var fan glad för det. Det enda man tänker på är hur ser jag ut nu, nej fan hon/han tyckte säkert jag var tjock, åh nej nu måste jag ändra på det för den sa att det var fult. GUD VAD PÅVERKADE vi blir av varandra. Fan asså, ibland får jag leka psykolog till mig själv hela tiden. När det är jobbigt precis som idag, att jag har kommit långt och kommer att komma längre. Att jag kan och man inte heller ska jämföra sig med någon annan, för den enda man kan kämpa emot är sig själv. Det är en själv som sätter ribban hur långt man är villig att gå. 
 
 
Utan att offra saker kan man lika väl glömma sina mål, för inget kommer så jävla lätt i livet som man vill. Men det är bara sanningen och människor vill inte ta till sig den, så är det bara. Jag har offrat mycket, jag har inte rört en godisbit eller choklad sen i juli då jag bestämde mig för att det ska ske en förändring. Jag kunde inte så ut så längre med mig själv, allt hängde och var allmänt tjock bara. Uscha men jag är så glad att jag valde de valet. Slutade med godis, choklad och dricka (läsk) i Juli. Har aldrig klarat mig bättre utan dem, VISST frestar det när någon köper en chokladbit i skolan eller godis. Men då tänkter jag efter hur långt jag har kommit utan det och varför ska jag då börja med det? 
 
På bara en månad har jag säkert gått ner 2 kg (min egna lilladödsfitness sep-okt). Jag valde att ta kort på min kropp från början, såg förjävlig ut och efter en månad kämpade på gymmet, tårar och svett hade jag gått igenom en tuff månad men mer stolt än någonsin. Fan alltså, jag kan bara om jag vill. Det har varit jobbigt att gå upp på morgonen för att ta promenad innan skolan. Men efter, ingen kan beskriva den känslan när man ska ta trappstegen ner från gymmet då man avklarat världens mördarpass för benen (ÅÅÅH UNDERBARA BEN DAG IMORGON!!). Det går bara INTE. 
 
 
Så IMORGON är det, det SKA vara min dag imorgon. På gymmet imorgon ska jag bevisa för mig själv att jag verkligen kan. Jag må se tjock ut och så men de ska bli ändring på det efter nyår. Då ska de in så mycket kondition som helst i mitt schema. Det handlar bara om dedication, bara man är villig kan allt hända. 
 
 
SÅ MED DETTA MENAR JAG ATT ALLA HAR VI CHANSEN OCH VI FÅR ANDRA CHANSER. Kroppen får säga nej ibland, så är det bara. Men bara ibland. Så hoppades ni orkade läsa mitt tråkiga inlägg. Och ja, ovanligtvis handlar det om träning. Det är de enda jag får höra om. Men det händer inget roligt i mitt liv så de får bli de helt enkelt. Hoppas ni kommer EGOBOOSTA er själva nu. 

godmorgon söndag

Godmorgon söndag. Känns som de kommer bli en bra dag, ska iväg och träna senare men först måste jag plugga. Men nu har jag mysfrukost med Max då vi är ensamma hemma.


lördag kväll

Efter jag tryckt i mig mat igår som bestod av taco-gratäng så lade jag mig i sängen helt utmattad, skönt.


lördag morgon

Morgonmys med pappa och Max innan pappa åker iväg. Sitter vid vårt nya köksbord med en kopp kaffe och laddar upp inför dagen. Idag ska jag arbeta lite och ta de lugnt, ska träna senare i eftermiddag. Ska bli skönt, armar på schemat!


godmorgon


lite sent men aja

Drog på en morgon promenad imorse. De var Coldplay som spelades i mina hörlurar. Det vill säga en riktigt bra start på dagen. Sedan lyssna jag på Sail, fett bra. Det skulle upp imorse men de funkade inte så de får komma upp nu.


inspo

Nu beger jag mig iväg för dagens andra pass, INDOOR!! Trött efter nästan bara 5 timmars sömn i natt. Fort hem efter passet och sitta med samhällskunskapen som strax är klar! Imorgon bitti är de morgon cardio hörs sen!


oh happy day

 
Snart klar med samhällen. FYFAN vad skönt, har 1 fråga kvar!!! Åh så glad över det. Ni ser ju mitt smile?!?! Haha, nu ska jag hoppa in i duschen. Satte mig direkt med samhällen efter jobbat (jobbat med barngympan idag). Så nu förtjänar jag sängen mer än någonsin! GODNATT. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. 

varför måndag är en sådan bra dag


emelie trossö ledin

 
Detta är precis vad jag vill komma till. Hennes kropp är grymt snygg och då menar jag verkligen det. Det är ju heller ingen kropp man bara får sådär. Utan hon har ju tagit sig dit med hjälp av träningen och hennes pojkvän är ingen mindre än Mikael Hollsten. Fan asså. Hennes kropp ska jag ha en vacker dag när jag är 22 år precis som hon ska jag ha den kroppen. Ska vara stark och verkligen trivas i den. Men man måste börja någonstans och hur jag ser ut idag är historia. Mitt mål är att se ut som henne på min 22 års dag. Fan alltså.
 
Det är en viktig del inom tärningen. Att ha ett mål är nr 1 efter planera, de ligger delad etta. För när du bara går till gymmet och tränar. Sedan blir du arg för du inte ser något resultat. Ha ett mål istället så underlättar det samt att du ser dina resultat mycket mer och ser framgången (förhoppningsvis). Så om ni inte redan har det, fixa de nu.
 
Hon heter Emelie Trossö Ledin och på instagram heter hon emelietrossoledin. 

YOU

 
Det är en ny vecka framför mig nu. Nya mål och jag ser faktiskt fram emot måndag imorgon. Kommer vissa exakt imorgon varför. 
 
Idag fick dagens träning bli BodyPump i 1 timma. Det var ruggigt jobbigt, det är verkligen en riktigt anaerobisk träning och det kändes att jag hade tränat mina armar igår. Det är så speceill träning BodyPump i och med att du står och gör samma övning ungefär i 4-5 minuters tid. Det är jobbigt för när du tränar styrka själv, i alla fall jag så vilar man efter varje set man gör. I BodyPumpen gör du inte alls det, det är biceps i 5 minuter. Fan vad det är jobbigt och jag var tvungen att ge upp på grund av att jag hade lite för mycket vikt på. Så nu, pump varje söndag. Lättare vikter än vanligt för att träna min uthållighet istället. Kommer bli riktigt skönt. Vill ha en dag i veckan då jag arbetar med hela kroppen.
 
Hur går det med plankan? Imorgon är det 1 minut va? 
 
Imorgon börjar jag även veckan med en vilo dag, i alla fall varannan vecka då jag jobbar varannan. Sedan på tisdag går jag på benen och indoor walkig hoppas jag på, onsdag är de morgon promenad + rygg/axlar om jag hinner det på kvällen, torsdag är det morgon promenad + triceps/biceps, fredag är det BEN!!! sedan lördag blir det armar och kanske ett box pass? Någon som är villig och är på? Bra vila innan jag jag går på grupperna. Laddar upp skolveckan med kvarg och keso som mellis. Jag är laddad och jag har nya mål framför mig. NU jävlar (Som om jag aldrig sagt det innan va? Men alla ska få chanser att bevisa att dem verkligen kan, right?). 
 
Nya målen:
1. Gå ut på morgon promenader när du har sovmorgon 4 dagar i veckan de vill säga.
2. Ha med mellis till skolan, du MÅSTE det Moa. Du ahr varit duktig och glömt någon gång men du kan bättre.
3. PLANERA, nummer ett! Läg upp när du ska göra det och vad du ska göra. Både skolan/läxorna och träningen. FÅ ordning på det nu Moa! 
4. Köp en träningsdagbok där du skriver i allt du tränar och inte tränar.
 
OJ nu är klockam mycket. Måste sova 8 timmar varje natt. Hörs imorgon, hoppas ni haft en bra dag. Puss.

everytime spegelen

 
Vill vara såhär glad när jag egentligen ser ut såhär.
 
 
Hat ångest över allt skolarbete som jag egentligen skulle gjort nu på lovet. Inte funnit den koncentrationen jag behövde. Men nu sitter jag med min extremt stora inlämning. Har två punkter kvar som skall göras idag. Sedan ska jag på BodyPump med pappsen, efter det ska de köttas bröst och axlar. 
 
Inte alls nöjd med någonting denna veckan. Känner mig tjock och allt dåligt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Känner att jag behöver komma tillbaka i skolan, då kommer träningen som den brukar göra. Jag vet exakt vad jag ska göra och vad jag inte ska göra. Det blir så rörigt med lov för jag tror att jag har en massa tid när jag inte har det. Gör en annan massa skit istället för det. OCH imorgon får ajg äntligen träffa min tjejer, många har lämnat landet men har kommit åter, ska bli skönt att få träffa dem. Nej, nu måste jag plugga efter det ska jag fixa här hemma så de ser bra ut även göra middagen ikväll. Hörs sen! Imorgon så är det ny start på riktigt med nya frisyren. Har i alla fall inte tryckt i några kakor och en massa sötdricka denna veckan. Väldigt stolt över mig själv, dock har jag inte druckit sötdricka sen juli men ändå. Vi hörs sen. Här har ni en bra låt.
 

night workout

Gjorde lite lätta squats innan för att få bort värken i dem. Den börjar få lite form nu, efter många svettiga benpass på gymmet så har de gett något i alla fall! Armarna är på g snart känner jag. Wiiiho!!


lördag

Sitter och pluggar vilket jag kommer göra hela dagen. Ska även hinna träna, men de tar jag ikväll. Då det är inget folk på gymmet och jag kan få vara för mig själv. Idag kanske vi åker och hälsar på min gudmor också som kommit hem efter nästan 1 månad i USA. Så jag lär inte vara aktiv på bloggen helt. Kanske kommer ett inlägg senare då jag känner att jag hinner med det. Hörs sen min inlämning skall vara klar imorgon!! 6 punkter kvar!!! GO, GO, GO

becel

Tur då att man inte tycker om skiten. Byt tillbaka till bregott i skolorna istället. Äckligt smör, bläää.

november

En dag för sent men de tar ni va? Nu jävlar är de förändring, nytt kapitel och jag ska bli så stark. Fyfan. Hoppas någon mer är på och kör november med plankan.


Nov. 02, 2012

Var ju hos frissan igår, fick bli en ny hårfärg. Den ser väldigt mörk ut, nästan intill svart där fram, dock kommer de tvättas ut så småningom om. Känns bra, nytt kapitel. Nu jävlar ska de ske en förändring! Ska bulka mig fram till efter nyår. Sen går jag på en diet tänkte jag. Får se hur detta går. Hehe, har ju typ bulkat sen skolan börja. Så detta ska nog gå bra. Nu är det BEN!! Favoriten av veckan!!


för mitt nya hår

 
Har ju färgat mitt hår nu. Så i lördags köpte jag produkter för den nya färgen. En som ska behålla glansen och så när man färgat de som jag. Det är 1 L i varje flaska så detta kommer räcka i mer än ett halvår. Helt underbart det luktar också! Ska bli kul att få använda det framöver.

for my curly hair

 
Fick också med mig en produkt till mitt lockiga hår. Mitt hår ser ibland väldigt risigt ut = fult. Och eftersom jag inte använder plattång längre så tycker jag att jag förtjänar en produkt som framhäver mina lockar ännu mer. Använde denna igår, lockarna blev faktiskt riktigt fina. Det bästa av allt är att man inte behöver ta så mycket när man använder sig av den. Ett plus till är att den luktar gudomligt. Om ni har lockigt hår och ni inte riktigt får styr på dem, tycker dem är fula eller att håret är risigt (väldigt lätt när man har lockigt hår) så tycker jag att ni ska använda denna produkten. De fördelar och fixar lockarna så de blir fina helt enkelt. Från TIGI, Catwalk. Curl Collection. 

RSS 2.0