beautiful 20.50 26-09-12

Baby gör det igen, åh snart är jag där och få se han. My man.

natti 22.25 25-09-12

Sett filmen Walk the line nu för psykologin. Det känns bra, suttit och diskuterat med Johanna och skrivit ner allt på papper. Sen ska de bara in på datorn och de skre på söndag. Sen efter det så är snart spanskan klar och imorgon efter jobbet tänkte jag börja med svenskan och göra klart den. Sen är vi på spåret. GODNATT.

14.07 25-09-12

Har jag berättat hur mycket jag har i skolan de kommande veckorna?
 
Denna veckan har jag:
1. Spanska inlämning
2. Svenska uppgift
3. Rätta min egna svenska
 
Nästa vecka har jag:
1. Matteprov
2. Psykologi inlämning
3. Prov i privatjuridik
4. Engelska inlämning
 
Kan inte beskriva med ord hur stressad jag är över skolan. Idag ska jag börja på psykologin och göra klart spanskan samt börja med svenskan. Det är så sjuk mycket hela tiden, de gäller att jag måste börja planera min tid mycket bättre än vad jag redan gör. Strukturera upp vad som ska prioriteras och vad som inte ska det. Nästa vecka börjar vi även flytta så vill bara ha de mesta gjort.

dagens låt 14.04 25-09-12

Denna låten får mig att klara mig igenom engelskan och våran inlämning.

2 things 20.19 24-09-12

 
Körde ett stenhårt pass idag, mina ben är förstörda typ. 45 minuters konditon sen en timma ben på den. Nu är man lagom mör. Tryckt i mig massa mat (yoghurt med banan och nötter, samt macka plus ägg och paprika) har jag nämnt för er att jag älskar mat och hade aldrig klarat mig utan den? Ne nu vet ni i alla fall.
Snart ska jag börja med min spanska som jag tänkt bli klar med idag. Lär jag nog inte bli klar med den men hinner nog en del på den i alla fall. Sen ladda upp med diet fuel och en knäckemacka efter det blir de läggdags med Oskyldigt dömd som vanligt. 
 
Idag har jag provat på mitt pass, kändes bra men det tar och det är jobbigt det är de. Svettades sönder som vanlig men det är en riktigt skön känsla som man aldrig riktigt kan beskriva med ord förren man verkligen verkligen upplevt den känslan. De känns i alla fall som jag är på rätt spår och de är riktigt hårda veckor framför mig. Inget fusk alls, det är allvar nu verkligen. Förutom i helgen, haha. De börjar bra de gör det. Men sen så, då drar också flytten igång. En ny start med nya mål och nya förväntningar på mig själv. Det ska ske en förändring, jag behöver något nytt. Något mer än det jag varit med om nu på sistone. Är ni också på?
 
JUST det har skolfoto på torsdag, ångesten kommer sakta men säkert fram. Uscha värsta med skolan är skolfotot. 

10.48 24-09-12

 
Världens bästa man. Gud så bra!

love 10.08 24-09-12

I helgen fyllde två av mina bästa vänner år. Ebba och Cecilia. 
 
 
Som sagt fyllde Ebba år i lördags och de friade vi med god mat som hon bjussa på. 
 
 
 
Sen giår fyllde en annan bajskorv år min bajsis Ciccigirl. 

21.41 23-09-12

          
 
Nu säger jag godnatt, är super duper trött efter att vaknat upp till en pappa som står och plockar in disken klockan 7 på morgonen. Inte så jätte kul faktiskt. Har även hunnit med att se första avsnittet av Williams lista, det var bra. Han kan man bara älska helt enkelt. Nu väntas Oskyldigt dömd efter en kopp te med yoghurt. 
 
Imorgon vankas orientering på idrotten sen ska jag hålla ett pass med Selina (om bruden blir frisk, hihi) och Elin. Ska prova på hur det känns och så. Musiken är klar och nu är det bara jag som ska kunna det utantill också, en utmaning som jag ser fram emot. PS!!!!!!!! Ni vet min Idol Mikael Hollsten har ju en flickvän nu, alltså Emelie som han bor med i LA och hon gilla min bild på insta!!!!! KAN INTE VARA GLADARE. Gjorde min dag så ni vet. Följ mig PS2. NATTI.

17.34 23-09-12

Ska börja göra mitt pass nu. Kanske håller redan första klassen på tisdag (jag vet att jag nämnde det innan, haha). Så nu vet alla, kommer bli fett med kul.

13.34 23-09-12

Ännu mer förändringar. Ska ske bättre snart ska ni se. Bara en bild för tillfället, nu ska jag börja fixa mig lite inför en handbolls match med bästis. Idag har jag hunnit plugga en massa matte som jag är apstolt över! Asnice juuuu.

08.42 23-09-12

Gjort om bloggen lite. Hoppas de blir bra, hehe.

amagad

Fett glad att vara utbildad NIWa. Pepp som fan och jag drar förhoppningsvis igång redan i veckan!! Hoppas alla i Ulricehamn köper gymkort på Lidéns fitness och kommer på mina pass. Vi kommer ha så sjukt roligt så fall.

hörs sen high on life

SNART DRAR JAG OCH UTBILDAR MIG TILL INSTRUKTÖR!!!!!!! HERREGUD KAN INTE FATTA DET SJÄV. KOMMER BLI FETT KUL OCH DET ÄR VAD JAG VILL ARBETA MED I FRAMTIDEN!!!!!!! ÅÅÅÅÅH JAG KAN INTE FATTA DETTA VERKLIGEN HÄNDER.

LÄS

Lata jävlar som inte orkar läsa den artikeln. Fy på er, läser ni inte den blir jag arg. Som jag grät när jag läste den. Den är så bra skriven, vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Sorgen i den gör att jag nästan kan börja gråta redan nu. Som man uppskattar sitt liv mer när man läst den, ojoj.

om ni har tid läs den, länken är längst ner

Sebbe visste att han snart skulle dö 

Skolan har börjat. Men inte för Sebastian Rajakero. Han fick inte det här sommarlovet, det blev inte några fler fotbollsmatcher. För första gången gick motståndaren inte att finta. 

Sebbe ska snart dö. Det vet han. I september ska han fylla 16 och han hade velat ha det här sommarlovet. Bara ett till. Bada, köra moppe och spela fotboll. 
När smärtan är som värst ligger Sebbe helt stilla. Fokuserar på någonting roligt.
- Jag brukar tänka på hur det kändes när jag klarade att dyka från trean. Ingen trodde att jag skulle våga, men jag gjorde det. Efteråt blev jag bjuden på McDonalds av kompisarna.
Sussie Rajakero och Palle Dansk vet att när sonen kryper ihop i fosterställning och ser sovande ut har han riktigt ont. Stänger av. För en utomstående ser det rofyllt ut. Men det är det inte.
Sebastian Rajakero har cancer. Han fick diagnosen för tre och ett halvt år sedan. En fotbollstokig tolvåring fick tjocktarmscancer. Sedan dess har vardagen handlat om operationer, cellgifter, tillfrisknande, fotbollsträning och korta svängar tillbaka till klass 9 c i Grevegårdsskolan. Men sedan nya smärtor, en cancer som bara sprider sig, tumörer i levern och ena lungan, slangar, sprutor och nya mediciner.

Vi sitter i tv-rummet hemma i lägenheten i Tynnered. Det är en blåkall kväll i mars. Hembakta bullar och vaniljdrömmar på soffbordet. Sebbes nioåriga lillasyster Elvira - eller Bella, som hon kallas - är hos en kompis. Lillebror Samuel, tolv år, är i sitt rum. 
Sebbe har börjat planera sin begravning. Han vill ha fotbollströjan, den blågula Sverigetröjan, på sig. Och alla medaljer från olika fotbollsturneringar ska med i kistan. Plus en vit fleecefilt så att han inte fryser. Sussie hoppas att Sebbe inte vill ha med sig Gossingen - en orange, urtvättad flodhäst som han fick som liten - den vill hon ha kvar.
Sebbe vill ha en jordbegravning. Först ville han ligga intill Johannes - Sebbes lillebror och Samuels tvillingbror som dog i plötslig spädbarnsdöd tio veckor gammal. Det är tolv år sedan nu. 
Sebbe var tre och ett halvt år. Sussie minns hur Sebbe kom upp till BB och tittade på de nyfödda tvillingpojkarna, pekade på Samuel och sa: "han är mammas och pappas" och sedan pekade på Johannes och sa: "och han där är min". 
Han längtar efter att få träffa lillebror i himlen.
- Nu har jag fått leka med Samuel i tolv år. Nu ska jag leka med Johannes.
De ska spela fotboll, schack och dataspel. I himlen finns tv-apparater med plasmaskärmar, sköna soffor och stora, gröna ängar att spela fotboll på. 
Det blir lätt att känna igen Johannes i himlen. Sebbe vet ju hur han ser ut - det är bara att titta på Samuel, tvillingbrorsan som plötsligt studsar nerför trappan till tv-rummet, lockad av bulldoften.
- Men Johannes kommer att vara större och lite smartare än Samuel, viskar Sebbe och skrattar så att ansiktet blir rött, fräknarna på näsan syns inte för en stund.
Nu har de enats om att Sebbe ska få en egen gravplats, nära Johannes. Hade Johannes levt skulle han haft ett eget rum, inte delat rum med Sebbe. Så är det nu också. De som vill besöka bara Sebbe ska kunna göra det.
Sebbe kommer att sakna sin familj. Det är det värsta med att dö. Att inte få gosa med mamma och pappa. Han kommer att titta på dem, vara med dem, men han kommer inte att kunna säga något till dem. 
Sussie sitter på golvet med en filt om benen. Tårarna rinner nerför kinderna. Hon minns hur det var när Johannes dött. Hur Sebbe plötsligt kunde peka på en stol eller en soptunna och säga att han såg Johannes sitta där och sparka med benen. Så kommer det att bli nu också, tror Sussie. 
Sebbe nickar. Han ska vara nära dem.

Några dagar senare. Det är lördag och Sebbe sitter vid datorn. Han är trött. I går var han på Frölunda torg och köpte nya fiskar till akvariet. Numera tar han rullstolen, han orkar inte gå. Men han gillar det inte, han känner människornas stirrande eller bortstudsande blickar. 
En jättelik påskhare i choklad står bredvid datorn. Harens huvud är uppätet och en burk Sprite med sugrör står på armlängds avstånd. Sedan Sebbe blev sjuk har han spelat mycket dataspel. Helst av allt vill han ha World of warcraft. Pengarna finns, han har sparat, men spelet finns inte ute i butikerna än och trots att de beställt det direkt från leverantören är Sebbe orolig för att han inte ska hinna få det innan han dör. Då får Samuel spela i stället.

Det surrar från pumparna i droppställningen. Doserna med morfin rinner långsamt in i kroppen. Ställningen gnisslar lite när han går, det stör han sig på. Annars har Sebbe för länge sedan vant sig vid att ha flera av kroppens funktioner kopplade till slangar.
Sebbe vill dö hemma. Det är ett beslut han tagit för länge sedan. Helst vill han hålla mamma, pappa och syskonen i händerna och bara försvinna. Sebbe är inte rädd för själva döden. Men han börjar bli rejält förbannad på smärtan, på att ingen smärtlindring hjälper, på att ingen riktigt förstår hur det känns när allt inuti skär.
Han blir arg ibland. Skriker och surar. Sedan får han dåligt samvete för att sjukdomen går ut över andra, för att familjen inte kan göra vad som helst när som helst och för att han blir arg över skitsaker, som att Bella plötsligt byter tv-kanal.
- Jag vet inte varför det blev jag som blev sjuk. Kanske för att jag är äldsta barnet? Men jag tycker någon annan kunde fått min cancer i stället, någon som redan är dödssjuk, eller någon som förtjänat det, någon som dödat en människa.
Vi pratar om hopp. Den lilla täta cirkeln av människor nära Sebbe säger att han börjar ge upp. Pojken med kvicksilver i benen och sylvass humor - även när allt är svårt - har slutat hoppas. När ger man upp?
- När man inte orkar leva längre. När det gör ont, när det känns som om man är ett stort virus som ställer till det för alla.
Han vet exakt vad han skulle vilja göra med sitt liv: från att vara fotbollsspelare i ett av IFK:s pojklag ska han ta sig till A-laget, landslaget och till slut Manchester United. Sedan ska han plugga till forskare, bli någon som kan hjälpa barn med cancer.
Förra året dog en av Sebbes kompisar som han träffat på barnonkologen. Mitt i all sorg andades Sebbe ut. Det kändes som om kompisen dog i hans ställe och att han gick fri.

Dags för kvällsmat. Sebbe sitter med vid det påskpyntade köksbordet, men orkar inte äta så mycket. För Sussie och Palle är det viktigt att det vanliga livet fortsätter, att reglerna för vad man gör hemma och hur man beter sig gäller fast inget är som det ska.
Palle hjälper Sebbe nerför trappan till hans rum. Väggarna är fyllda med diplom från fotbollscuper, en väggkalender med tjejer i minimala badkläder sitter uppnålad på väggen, en Darth Vader-figur tittar ner från en hylla. Den öppna bokhyllan har bytts ut mot ett brunt skåp så att Sebbe ska slippa se allt sjukvårdsmaterial. 
En bordsfläkt bredvid sängen surrar, den svalkar gott på nätterna.
Sebbe ligger stilla. Palle stryker honom över pannan och småpratar innan han går upp igen.
Sussie och Palle dukar av och pratar om sorgen som redan tagit plats. Jämför med hur det var för tolv år sedan. Nej, det är ingen skillnad. Bara en annan slags sorg, den är inte mindre för att Sussie och Palle är förberedda och det finns ingen tröst i att de fått ha Sebbe så länge. Tvärtom.
När Johannes dog öppnades marken, allt var kaos, blåsvart chock, de flydde, flyttade från sitt nybyggda hus i Storås utanför Angered. Den här gången har Sussie lovat sig själv att inte fly. Hon hoppas kunna släppa Sebbe när det är dags. Men det är svårt. 
Palle är sammanbitet rasande. På det orättvisa, på att de har fått lära känna en kille i 15 år och sedan tvingas se på när han kämpar mot smärtorna, på att inte kunna hjälpa. Båda tror på Gud. Kanske inte för att de vill utan för att de måste. Det är ju där, i himlen, de får träffa sina barn igen.
När Johannes dog var Sussie övertygad om att ingenting någonsin skulle kunna hända de övriga barnen. Inga bussar skulle kunna köra på dem. De var fredade. Hon hade fel.
Hon har funderat på varför just de tvingas mista två barn. Kanske för att de klarar det. Om all sjukdom och död måste portioneras ut så landar det på människor som klarar det.
- Så vi får skylla oss själva, säger hon och tar ett djupt bloss på cigaretten, blåser långsamt ut röken över balkongräcket. 
Sedan gapskrattar hon åt sina tankar.

Sebbe lutar huvudet bakåt och blundar. Det har gått några dygn sedan vi sågs. Han halvligger i tv-soffan, i t-shirt och kalsonger. En spypåse ligger på kudden bredvid, han har alltid en i närheten, mest som en trygghet. Det ser ut som om han sover men han är klarvaken. Nu kan Sebbe inte lämnas ensam ens för en stund. Förut kunde Sussie och Palle ta en gemensam promenad med hundarna. Det går inte längre. 
De senaste dygnen har varit jävliga, smärtorna ökar och därför har han fått ett nytt lugnande medel. Det ska egentligen få honom att sova - Sebbe vill prova hur det är att försvinna några dygn, ett slags test av hur det känns att inte finnas, inte känna smärta. Men det är svårt att ställa in doserna. Får han för lite kommer smärtorna. Får han för mycket somnar han för gott. 
Sebbe gnyr. Smärtorna kommer och går. Han kramar hårt om en kudde. I går var en bra dag. Sebbe var glad, han fick sitt efterlängtade dataspel och pratade om vilken tur han hade som hann spela.
Sussie och Palle har länge turats om att sova bredvid honom i deras dubbelsäng. De skrattar. Jämför det med hur det var att sova bredvid barnen när de var nyfödda. 
De har lånat en baby-watch för att kunna höra honom på dagtid när han vilar i sitt rum. Förut dunkade han en golfklubba i väggen när han ville något. Det orkar han inte längre.
Plötsligt skriker Sebbe högt. Han får en extrados morfin men blir illamående och kräks. Palle hjälper honom in till sängen, en arm runt honom, den andra drar droppställningen med alla pumpar. Sussie ringer barnonkologen, jouren måste hit för att höja doserna. Hon rabblar doser, Sebbe kräks igen, Samuel hämtar nya spypåsar.
Bella läser läxor. Jouren är på väg. På tv:n rullar Fame factory. Det luktar nybryggt kaffe. 

Avdelning 305, barnonkologen på Östra sjukhuset.
Det står "Välkommen Sebastian" på skrivtavlan i rum 6. Det är skärtorsdag.
Det var inte så här det skulle bli. Sebbe vill inte dö på sjukhus. Men att åka hit var ett gemensamt beslut och Sebbe har sagt "det är okej mamma" till Sussie. Ostmackorna på bordet har börjat mjukna. Sebbe sover på sidan, Sussie ligger bakom och snusar i hans nacke.
Sebbe och Palle har varit vakna hela natten därhemma. Sebbe hade oavbrutet ont. På morgonen fick han plötsliga kramper och de beslutade tillsammans med jourläkaren att ringa efter en ambulans. Bella började gråta när den körde in på gården.
Sköterskor och läkare kommer och går i rummet. De flesta är som gamla goda vänner, de har känt familjen länge. De skrattar åt den stora medicinpumpen Sebbe fått, den brummar så högt och de lägger en handduk över för att dämpa ljudet.
Sussie plockar kaffekoppar och knyter ihop en soppåse. Palle masserar Sebbes ena ben, men Sebbe viftar med handen. Det gör för ont.
Antikrundan börjar på tv. Vinjettmusiken blandas med prasslet från engångsförkläden. Nattpersonalen kommer. Det enda viktiga för Sussie och Palle är att Sebbe slipper ha ont. Han får gärna dö sovande, bara han slipper smärta. 
De är beredda att släppa honom.
Sebbe får fler kramper natten mot långfredag. Han mår hyfsat på morgonen och pratar med Samuel och Bella. Säger hej då. Sebbe berättar att han bestämt sig för att dö, att han redan varit på andra sidan och bara kommit tillbaka för att ta farväl av familjen. Han har sett Samuel springa runt med en ljusbåge och undrar om det är Johannes han mött.

Det blir långfredag. Sebbe krampar i omgångar.
- Mamma, hur ska jag klara hela vägen?
Ingen i rummet rör sig. Allt som hörs är surret från medicinpumparna och Sebbes intensiva andetag.
Sussie smeker sin son på den fräkniga näsan och över kinderna. Palle häller upp kaffe. 
Sebbe får ännu en kramp. Kroppen skakar, föräldrarna håller om honom. När krampen äntligen släpper säger han att han är rädd. Rädd att de byter taktik, går till anfall, hur ska han finta?
Palle fattar direkt:
- Du lurar dem som vanligt, du spelar vänster mitt, det går bra.
Fem kramper senare vrålar Sebbe rakt ut:
- Varför? Varför är det jag som ska ligga här och inte någon annan? Gustaf, jag vill ha en förklaring, du har ju lovat mig att jag inte ska ha ont. 
Sussie ramlar ihop. Sjuksköterskan Carina Fondin springer runt sängen och håller om henne bakifrån, ett fast grepp av trygghet.
Barncancerläkaren Gustaf Österlundh håller hårt i sängens kortsida. Han förklarar att de försöker ta ledningen över smärtan, att de ligger hack i häl, att de kramplösande medicinerna kommer att hjälpa, att han snart ska få sova, precis som han vill.
Sebbe lugnar sig. Sussie kysser hans ansikte och mumlar "lilla hjärtat, lilla gubben", om och om igen. Palle håller hans hand. 
Det är den första riktiga vårdagen. Ett fönster står på glänt och det luktar nytt gräs. Sebbes syskon Samuel och Bella kommer in, videofilmen är slut, de småpratar med sina föräldrar innan de går ut i sjukhuskorridoren och kickar boll.
Det skymmer. Sebbe vaknar.
- Har vi slutat? Hur gick det?
- Ni vann fotbollsmatchen Sebbe. Precis som vanligt. Du fintade alla, säger Sussie.

Framåt kvällen känner sig Sussie och Palle lugnare. Den nya kramplösande medicinen verkar fungera. Sebbe sover. Det är så här han vill dö, stilla sovande. Bella sitter i mammas knä. De pratar om Sebbe, skrattar åt allt de gjort tillsammans. Beställer pizza, diskuterar om det verkligen är gott med bearnaisesås på. 
Sebbe är vaken i omgångar. Berättar att han inte fått komma in, att han fått vända, att han måste tillbaka hit en stund till. Han frågar om det är sant att hans cancer är borta. Sussie svarar:
- Nej, din cancer är kvar i den här världen, men i den andra kommer den att vara borta. Glöm inte att berätta för Johannes att vi älskar honom.
Ute i korridoren sitter Samuel. På en whiteboard-tavla utanför rum 6 har han skrivit: Snäll, Extrasnäll, Bäst i världen, Alltid snäll, Superbäst, Tar ingen skit, IFK, Alltid snällare än snäll, Nu är han bättre än bäst, i en lodrät rad. 
Begynnelsebokstäverna bildar namnet SEBASTIAN.
Det blir påskafton. Programmet Så ska det låta går i repris på tv:n. Sussie och Palle turas om att sova i korta pass i rummet bredvid. Samuel och Bella är på hästhoppning på Scandinavium - en stunds försök att tänka på annat. Sussie har träningsvärk, båda är steltrötta av att vänta, inte veta, knappt våga gå härifrån ifall Sebbe dör precis när de lämnar rummet.
Eftermiddagen och kvällen blir lugn. Sebbe andas långsamt, rosslar, den kramplösande medicinen gör honom slemmig. Sussie tar en tvättlapp och torkar honom i ansiktet och på halsen.

Klockan 04.42 på annandag påsk tar Sebbe sitt sista andetag. Sussie ligger bakom honom, med en hand i Sebbes nacke. Hon väntar på att han ska andas ut men ingenting händer. Hon tittar på den stora väggklockan, väntar en minut och går upp och väcker Palle.
Morgonen gryr långsamt men det känns som om tiden står stilla. Bella i blå pyjamas i mammas knä, Samuel i en fåtölj med en kudde hårt i famnen. 
Sköterskan Carina Fondin torkar tårar ur ögonen och ska ordna med nyckeln till lekterapin, fast det är påskstängt, försöka öppna senare för Samuel och Bella. 
Palle har lagt in bröd i ugnen borta i köket. Häller upp yoghurt och mjölk till barnen. Sussie undrar hur de ska kunna lämna Sebastian på sjukhuset. Bella vill ta med sin bror hem och Sussie och Palle skrattar, det går inte, han får inte plats i kylskåpet.
Sussie och Palle smeker Sebbes kropp och plockar bort slangar, tejp, byter urin- och stomipåsar. Klär på honom vita tubsockar, de blå, prassliga träningsbyxorna och Sverigetröjan med nummer 10 på - den han fått av Svenska fotbollförbundet.
Sebbes kropp ligger i sängen. Men han är inte där. Sussie och Palle pratar om vad Sebbe och Johannes gör nu, hur de springer ikapp efter en fotboll, starka, friska, lyckliga. 
Det blir förmiddag. Bella sjunger för Sebbe. I korridoren spelar Carina Fondin och Samuel fotboll. Vänner dyker upp, gråter, håller om, försöker inte trösta, det går ju inte. Släktingar, läkare och sköterskor kommer in och säger hej då till Sebbe. 
Sussie gråter och skrattar i omgångar. Palle har inga tårar än. Han skulle vilja låsa in Samuel och Bella, göra vad som helst, bara se till att inget händer dem. 
Allt är overkligt. De vet att Sebbe är död men det går inte att förstå. Palle tittar på Sussie:
- Nu har vi snart begravt 50 procent av våra barn, säger han med ett tomt leende.
Sussie fasar för att komma hem. För att duka bordet med en tallrik mindre.

Det är tretton korta steg i gräset mellan Sebbes och Johannes gravar på Tuve kyrkogård. Tretton steg och tolv år. 
Sussie fryser. Hennes tunna svarta kofta ger ingen värme. Det är den 13 april men våren vill inte riktigt visa sig än. Björkarnas kala grenar spretar i vinden. Palle lägger ena armen om henne. I dag begravs Sebastian Rajakero.
Sebbes kista syns knappt längre under alla blommor. Klasskamrater, släktingar och fotbollskompisar rör sig i vågor fram mot kistan som i en förutbestämd dans. Överallt darrande ryggar, händer hårt knutna runt tårblöta pappersnäsdukar. 
Runt Johannes gravsten har gräset och blommorna haft lång på sig tid att slå rot. Sebbes grav är ett öppet sår. 
Mitt i rörelsen av människor står de alldeles stilla: Sussie, Palle, Samuel och Bella. Familjen tätt tillsammans. Alldeles stilla.

 

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb

 


herre gud

Snyggare får man ju leta efter, min hemliga crush när jag var liten. Amagad

hon vill vara du

Så jävla bäst.

angel

Ser höstlig ut idag och de har jag längtat efter. Hösten är så mysig dock så kall. Kalla vindar och massa regn som jag egentligen tycker om. Regnet som slår ner när man sitter inne och ser på en film men en kopp te, finns det något bättre?

Ni får en låt också som skriker nostalgi om sig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_505bf4979606ee778af68210.jpg" class="image">


asnice


go


sjukdag

Åh vill blogga men har inget att blogga om. Sjuk idag, eller rättaresagt igår. Den vägrar att ge sig. Blir att ta de lugnt ett tag nu. Sovit hela dagen lång och varit varm ena stunden sen frusit som jag inte vet vad. Nu sitter jag och pluggar spanska i hopp om att jag kommer klara av testet imorgon. Kan ingenting känns det som. 

klar med träningen för dag

Ruggigt mör idag från träningen, mina armar vek sig de sista. Så nu när jag kom hem käkar jag kvällsfika som består av äpplebitar, mammas knäckebröd (lyx ännu en gång idag, hehe) sen diet fuel shake med bananchoklad smak. Riktig god! Sen ser jag XFactor som jag längtat efter. Trevlig söndag på er.


fight for it

Kör andra passet för idag och de består av armar. This means war.


josh

 
Jag ryser till i hela kroppen. Vilken röst. Spola fram till 1.35!!!!

frulle

Lyxfrulle idag består av mammas knäckebröd!!! Så goda och gröten består av kanel kokos och äpplebitar. Så gott.


morning

Avhandlat en hel timma på crosstrainern nu. Är sjukt stolt över mig själv att de blev så bra resultat på grund av att jag inte hunnit äta frukost än. Nu väntas gröt! Mina ben är riktigt möra och det är tur att gymmet ligger så nära de gör från mamma (tar 3 min att gå!!) sjukt bra.


morgon
 
Idag begav jag mig till gymmet. Har inte tränat under veckan då jag blev sjuk. Så imorse bestämde jag mig att dra till gymmet vid sju och där var jag i en timma. Stod på crosstrainer hela tiden och gud vad jobbigt det var!! Men ack så skönt efter. Svettades som en dåre och AldrigVila var med mig. Ensam på gymmet och det var skönt. Sedan är det skönt när gymmet ligger så nära. Tar max 3 min att gå från mamma och det är underbart!
 
Hunnit äta gröt med diet fuel i och äpplebitar. Ska inte ha i bananchocklad nästa gång, inte gott alls. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen drar vi till Borås. Sen ikväll blir de kräftskiva hos pappsen, ska bli riktigt kul. Vi hörs sen. 

nu så, hoppas han får de straffet han förtjänar


fredag

Min mamma är en ängel. Ringde henne igår om att vi behöver åka och handla när vi (min lillebror och jag) kommer till henne imorgon eftermiddag. Jag måste ha keso, kvarg och yoghurt hemma annars klarar inte jag av min vecka. Då hade mammsen redan handlat allt. Sicken ängel. Så de som ska köpas idag är lite jordnötssmör, ekologiskt så klart. Sen är jag redo för den kommande veckan. Vilket kommer bestå av barngympan som drar igång, massa träning och utbildning nästa helg. Åh de ska bli så kul. Hörs sen när jag är mindre stressad.


ne-yo / 30 seconds to mars / agnes / nause

Här har ni några låtar nu kan lyssna på. Asbra att träna till, plugga till eller bara lyssna på bussen som jag gör haha.
 

godmorgon

Idag är jag som sagt hemma och får panik på hur mitt rum ser ut. Alltså det ser förjävligt ut, kläder överallt, äckliga lakan (tycker jag efter bara någon natt) som jag tänkt byta ut idag. Flytta om på sängen som jag gör väldigt ofta, haha. Sen ska jag också visa produkterna (kanske) dem jag beställde hem. Jag ska göra det superfint i mitt rum idag hade jag tänkt. Sen ska jag plugga också. Spanska och privatjuridik och bli frisk. Redan börjat med att dricka te, kommer bli massor idag och det jag lever på mer idag är nässpray. Den är helt klart bäst och skulle inte klarat mig utan den heller idag.

kvällen

Det är klart jag som råkar ut för att bli sjuk igen. Har åkt på febern nu också. Ska stanna hemma imorgon för att bli frisk. Eftersom min klass ska se film imorgon så lär jag också få titta på den, men nu ska jag hoppa ner i sängen och se på Ung&Bortskämd. Favoriterna, haha sen kanske de blir Hollywood fruarna med, hehe.

världens bästa film


bajs

Idag mår jag bajs, åker hem nu för att dricka massa te och kurera mig. Äta något gott så jag är tillbaka imorgon! Vill inte vara sjuk eller bli sjuk nu igen. Jag orkar inte med det. Ska inte frysa framöver, massa varma kläder ska vara på. Bättre det än att vara sjuk.

Nästa helg ska jag på utbildning. Då jag kommer vara Indoor walking instruktör. Jag kan inte beskriva lyckan i min kropp sen jag fick höra detta. Det ska bli kul att få förmedla glädje genom något man själv tycker är så grymt bra. Något alla mår bra av, att några kanske blivit tvingade att gå på olika pass för att men nu kan gå på dem för att de VILL och mår bra av det. Ju mer man motiverar andra blir man mer pepp på det själv. Man ska inte göra något man inte tycker om, det blir bara jobbigt och till slut ett jävla fiasko av det hela. Inget bra alls.
Så nu sitter jag hemma och har en del av de programmet jag kommer köra. Men bara början, ska göra klart de i helgen då det kommer vara bra. Sen ska jag bara trycka in allt i huvudet som gör att jag kommer ihåg det. Det kommer gå.

Hoppas ni inte tyckte det blev ett astråkigt inlägg nu. Så får ni några bra låtar också.


vem är detta?

Är detta hennes riktiga ja kanske?


sic

Ta er en titt på detta klipp under. Vet inte vad jag ska säga men jag blir helt paff. Vi är så grymt starka och jävligt bra utan att vi egentligen vet om det. Vi kan bara om vi vill, vi har ett mål. Hoppas ni blir lika motiverad som jag. Skaffa er ett mål också, för då kommer ni få resultat. 
 

my love


morgon

God morgon sitter på privatjuridiken och ser en film. Snart slutar jag den lektionen och har 3 timmars kommunikation framför mig. Rolig lektion men varför så lång. Haha. Idag ska jag köra ben+rumpa, som jag längtat efter detta hehe. Hörs sen.

godnatt

Snott bilden från Sofias fb, badassss. Så mysig bild och jag vill vara i gbg med min gbg fantast. Så mysigt att bara gå runt där. Imorgon ska jag krama henne 1781293049 gånger om. Hehe, laddar upp inför en tidig morgon nu. Släcker lampan med ett leende på läpparna för en bra helg. Hörs imorgon.

nostalgi

Lyssnar på E.M.D som jag var småkär i när jag var mindre. Eller jag gick nog i sjuan? Haha, var kär i Erik och i Danny men bara i smyg. Åh vad bra dem var, hehe. Så gosiga.

pink

Åh vill ha massa rosa i nya rummet sen. En takkrona som är rosa, en sån fin stol som är rosa. En kunde som är rosa. Åh, så fint. Men vita väggar och vitt golv. SÅ FINT!


söndag

NU SÅ är orden äntligen iväg skickad till MMsports. Ska bli askul nu och komma igång utan några ursäkter.
Nu ska jag plugga lite engelska med en kopp vanilj te (grönt, de godaste mummmms) sen ge mig ut på en promenad om jag orkar med det idag. Annars kommer jag säkert ångra de sen så ska ta mig an den promenaden ändå utan om och men.

frukost


some reasons to be healthy


myskväll


@ my work

Nya jobbet. Kom imorgon vettja! Nellan 10-14. Asnice.


dilemma

 
Behöver verkligen eran hjälp. Har velat ha en Aldrig Vila shaker så länge nu. Den gröna är tyvärr slut så det står bland dessa nu. Vilken av dessa tycker ni? Svara snälla. Asssssvårt.

morgonpromis med kurt


aldrig vila - mikael hollsten

När jag såg denna bilden på min förebild, eller en av dem rättare sagt förstod jag att inget är omöjligt. Om han har kommit dit han är idag så kan vem fan som helst komma dit också. 
 
Detta är Mikael Hollsten som är med i gladiatorerna där han är Prime om ni inte redan visste det. Han är så grym vet inte vad jag ska ta vägen riktigt. Även fast han är kille så motiverar han mig ändå. Det är ju inte så att jag vill se ut så extrem aom gladiatorerna. Nejnej, utan han visar bra övningar man kan göra på gymmet och så. Riktigt bra. Sök på Aldrig vila så kommer hans blogg upp. Värd att läsa. Ni ser ju på människan att han kan någonting om träning. 
 
Det har alltså tagit 7 år för honom att komma dit han är nu. De bevisar också en anna grej att muskler kommer inte i ett paket du beställt hem. Det tar tid. Man måste anstränga sig för att nå sina mål. För om man inte heller har något mål med träningen blir det väldigt svårt att uppnå det. Jag har ett mål och jag är påväg dit känner jag, en bit i alla fall. Det kommer ta sin tid men det är de värt. Istället för att jag ska gå runt och ångra mig att jag inte började tränade och försökte uppnå mitt mål. Det handlar en hel del med att trivas med sig själv tycker jag när man tränar. Att man vill se bra ut. Det är de ända vi tjejer pratar om, ååh beach 2013 nu jävlar. Alltid låter det så, men är det någon som gör något? Nej, eller kanske någon börjar röra på sig men det är oftast inte så att det kanske sker världens förändring. Något jag börjat tänka mer och mer på. Att denna gången SKA det ske en förändring. Jag vill att något ska förändras nu. Inte känna mig obekväm utan känna mig stolt över min kropp. Så jag ska låta min kropp ta den tiden den behöver för att de ska ske en förändring. Det sker inte över en natt utan det tar tid precis som Mikael Hollstens kropp. 
 
Oj detta blev ett långt inlägg. Hoppas ni har börjat läsa hans blogg nu i alla fall. 

gose

Har svenska med min bajskorv.

de kommer aldrig bli du och jagNu går jag och lägger mig. Har ont i huvudet. Vet inte varför. Jag som skulle plugga ikväll. Aja, får ta det imorgon. Ska ändå upp tidigt på lördag för lite jobb. Skönt att det är fredag imorgon. Vet inte om jag ska träna eller inte. är grymt sugen på att träna rumpan och benen. Innan tränade jag aldrig benen? Vet inte varför, ville ha smala ben? Dock är de mycket snyggare med vältränade. Aja, godnatt.

drar och tränar

Så jävla cool är jag. Hehe, idag behöver jag inte träna ensam utan idag tränar jag med min bajskorv Cicci.

ledighet

Ledigheten idag har gjort mig seg. Vet inte vad de är med mig riktigt. Ska ta tag i min samhällsuppgift som är redigt stor och ska vara klar om några veckor. Sedan ska jag iväg till borås för att träna. Idag är det armar samt axlar som står på schemat efter det blir de indoor. Skön dag. 
 
SÅ SKÖNT ATT VARA LEDIG!!!!

känns la bra

Idag kan jag varit bland de segaste. Seg i benen sen löpningen igår, trött i huvudet från skolan idag. Men jag kämpade mig igenom det bra. Ett snabbt intensivt benpass idag med följd av 45 min indoor och lite mage efter det. Idag var de riktigt jobbigt men jag genomförde det! Och nu efter känns det bra.


Imorgon är jag ledig, plugg står på schemat och jag är grymt motiverad i skolan nu. De ska gå bra i höst, vill vara nöjd med betygen jag får. Har inte det super lätt i skolan, mycket grejer. Ribban är höjd i alla ämnen. Det är svårt men de ska bli kul. Jag ska klara av detta.


herbert

 
Den här mannen är så sjukt snygg, tur att han spelar i Maskinen. Funderar på att åka och se dem i november. Så jävla bra och så jävla snygg.

så sjukt bra

Världens bästa Maskinen.

pw sen löp

Blev löpning idag igen med min trogne vän Lisa. Hon kämpade på bra, lite jobbigt i början var de allt. De sista löpstegen kändes rejält. Det var mört när jag kom hem och de lät kännas i mina ben imorgon då jag ska köra ben på gymmet!


@ Friskis och svettis tidigare idag

Körde ett hårt pass med armar. Kan inte lyfta dem längre, skönt. Sen imorgon är de benen med rygg och indoor walking som avslutning.


idag

Idag åt vi sushi för att säga hejdå till Carro innan hon åker iväg och det var så sjukt gott.


Där palmerna bor

Idag har jag hunnit mer mycket. Skolan, gymmat och nu vart ute på en snabb pw och efter det en löptur på 4km. Och få känns så jävla bra. Hur glad som helst efter löpturen med världens bästa buddy, Lisa. Hon sprang på och de gjorde bara mig mer och mer motiverad. Världens gladaste efter (ser ni på bilden, heheeheehe).

Äntligen är jag på spåren med allt, skolan var okej idag. Börjat planera när jag ska äta och så vilket har resulterar att jag inte är hungrig i skolan längre.
Jag har också hunnit med att plugga matte och spanska. Pepp som tusan! Nu kör vi.


morgonmys

Snart kommer Barkis och nu ska vi äta frukost hon och jag. Lördagsmys på bästa sätt!

RSS 2.0