25-02-13

Min längtan efter att ta studenten nu är så stor. Kan inte fatta det själv att jag har bara 1,5 år kvar i skolan. Det är ofattbart. Jag har så många drömmar som jag vill uppnå och kunna leva. Dock börjar fundera på om tiden kommer räcka till? Då svarar jag mig själv, varför skulle den inte det? Behöver man vara i en speciell ålder för att just kunna arbeta inom det eller med det? Nejnej, men ändå vill jag att tiden ska räcka till och jag vill inte bli för gammal för att arbeta som instruktör utomlands, jag vill inte. MEN först måste jag ta mig igenom skolan. Något jag inte har något motivation till alls just nu, inte alls. Det är jobbigt men snart är jag förbi det. VÅREN är ju trotsallt på väg, HUR SKÖNT?! Vilket leder till att det är bara 3 månader kvar i skolan när det är min födelsedag, alltså nästan 4 månader kvar till skolavslutningen. Först Justin Bieber, sen Summerburst och någon dag efter det blir de Turkiet! SÅ SKÖNT! Hörs sen.

tänkte bara visa

Tänkte bara visa hur ryssarna går runt här. Så jävla snygga.


2 dagar

 
Tjenixen kompisar. Ville bara säga att jag kommer inte blogga de sista dagarna för jag ska ta vara på den sista tiden här nere. Bara två dagar kvar så vi hörs på onsdag!! Kanske bloggar från mobbisen men kan inte lova något. OCH JA, jag har fått ett köttsår på näsan för jag gillar att ta bort flagningen men det blev bara värre så lär få gå runt som en idiot. Typ som om jag har ramlat och slagit mig som om jag vore typ 2 år. MEN det löser jag, OCH NEJ, ni får inte mobba mig för det. HEJDÅ nu är det BUMBIM som gäller (food, bästa stället i Bangtao).

bara min

 

FRÅGOR

Fått frågor här nere som jag tänkte svara på;

Har ni gym på hotellet?
- JAJAMÄN sådan tur har vi. Helt okej gym med hantlar, löpband och ett multigym samt en smith-maskin!

Vart kommer bikinin ifrån?
- Hehe, köpte den idag här nere för ynka 50kr ungefär.


1 timmes promenad på stranden

Japp, jag traskade och traskade. Ungefär 8 km blev det på ungefär en timma. Hur skönt som helst med bra musik i öronen.


dit resan del cuatro y sista delen

 
Go mat på planet vilket överraskade mig, förväntas fulla och glada människor som är nära värmen på planet men också många tröttisar. Bil resa till hotellet.

dagens gång

Åh, det är så fint här. Förstår verkligen inte hur det kan vara de. Blir bara glad av tanken. Läser Zlatan boken för fullt, snart läst ut 4 böcker. Såhär många böcker har jag nog aldrig läst.


dit resan del tres

 

På vägen ner blev det en hel del läsande i Elsas Värld och massa musik, bland annat Coldplay som ligger varmt om hjärtat. Och en massa ego pix på toan och formen var bra, eller helt okej.

good morning guys

Att man inte kan starta dagen så här varje dag.


bangtao by day

 
Såhär ser det ut precis innan solen går ner. Det är så fint att jag inte kan beskriva det med ord egentligen.
 

JAG VILL SE NU


dit resan del dos

 

tankar

Känner mig otroligt stor och vill komma hem till mina rutiner igen. Träna äta skola sova. Så jag fungerar bäst helt enkelt. Jag skall vara med en tävling när jag kommer hem och eftersom jag ätit och nästan bulkat här nere i 2 veckor så lär ju de komma resultat. Ska ta massa för-bilder som ni kommer få ta del av därför att jag är den tjejen som lätt går upp i vikt och lägger på mycket så kommer ni bli chockade efter jag lagt upp de bilder jag gjort innan.

de senaste dagarna


:(

SORRY guys för dålig bloggning men vårt internet här nere har dampat lite men kan köra en resumé på de senaste dagarna.
 
Söndagen:
- Pluggade?!?!
- Solade!
- Körde 80 min cardio
 
Måndag:
- Morgon-cardio på 40 min + mage
- Rygg, jävlar vad jag körde, sjukt jobbigt
- Solade och brände mig på axlarna
- Började läsa en av världens bästa böcker, FEMTIO NYANSER AV HONOM. Halva boken läst
 
Tisdag:
- Vaknade med av att min näsa rann så skippade morgon-cardion
- Solat under parasollet och läst FEMTIO NYANSER AV HONOM, snart slut. Så sorligt då jag inte har andra boken
- De har regnat
- Pratat med Elin i Skype och tävlat mot Beckham (se bild där ner)
 
LOVAR ATT KOMMA UPP MED BILDER SEN IKVÄLL.
 
 
 

lördagen 08-02-13

Idag har jag fått en fin bränna. Ser typ ut som om någon klistrat på den, haha. Färgen börjar komma nu. Behöver fan olja in benen fall jag vill ha någon färg på dem. Nu sitter vi på vår balle och kollar Solsidan, haha älskar det. Hörs sen!!


SEN, ser ni hur fint det är här? Åh, magiskt.


cardio-TIMe

Så nu var se gjort. Jobbigare än jobbigast men gjort!! Nu frulle sen solstolen!


fredagen 07-02-13

 
Thailand är så fint verkligen. Stod och väntade på min take away vid stranden och skådade den underbara vyn ovanför. Ser ni hur vackert det är? Dock är det så mycket finare i verkligheten. Fan vad jag älskar Thailand, alla är så vänliga och söta. Åh seriöst skulle jag vilja ha med mig alla hem.
 
Dagens resumé:
- Vart cool ensam vid poolen, läst bok. Nästan slut läst, ger den morgondagen också.
- Tittat ut på fina Bangtao Beach då jag väntat på min take away
- Ätit god mat från bästa stället i Bangtao, plus på att dem är så söta alla där.
- Sedan har jag också hunnit äta en mango
- Badat i poolen ensam och med Max
- Badat i havet med Max
- Tränat, sjukt stolt över mig själv
- Pratat med min söta Elin i Skype
- Pratat med min underbara mamma i Skype
- Pratat med mormor och morfar som är bäst
 
Så det har varit en bra dag helt enkelt. Bilder kommer komma upp ännu mer senare från resan ner.

hejdå att ligga på latsidan

 
Sa goodbye till latsidan idag. Sedan jag kom ner hit har jag endast tränat en gång. Sätter sina spår så ställde mig på bandet i en timma idag. HUR SKÖNT SOM HELST. Powerwalk i 50 min sedan 10 min löpning, välbehövligt det vill säga. Imorgon kör jag igång ihop om att köra ungefär 2 pass om dagen för att behålla formen här nere.

dit resan del uno


vårt rum

 
Vårt rum har gryyyyymt läge, precis vid poolen. Sedan ligger stranden bara några fotsteg ifrån också. Nära till gymmet och frukosten. NICE.

thailand day nummmmmero uno

Onsadgen i bilder. Vi har gått på stranden, badat massor både i pool och hav. Är uppblåst och trivs inte alls i min kropp. Så titta inte på den. Har ju liksom ätit kooooollisar i massor. De sätter sina spår. Imorgon kör vi påt igen. Slängde godispåsen innan idag det som var kvar. Duktig??! JA! Pappsen är fortfarande sjukis, han ligger inne på rummet med feber och förkylning, inte alls kul. Uscha, imorgon ska jag ligga vid stranden är det tänkt. Hoppas ni har en forsatt bra dag! Nu ska jag nana, klockan är snart 11 om den inte redan är det?!
 

go mat på FINO

 

fino at bangtao

Sunwing Bangtao by night och poolen och vårt hotellrum och hur jag ser ut och hur vi sitter när vi ska äta. Seeeya.


vatten och ryggmuskler

Aa, lite ryggmuskler har jag allt. Läser och njuter med en massa vatten så jag inte får ont i huvudet!


ben

Tro de eller ej men körde ett benpass, ett lätt sådant med mage innan. Stela marklyft och squats så den inte hänger tänkte jag. Imorgon tänkte jag gå på SATS Step. Ikväll ska jag nog ta en promenad på bandet. Just nu ligger jag och läser i solen.


mellis

Köpte ananas för 12kr. Lät värda pengar!


one TIMe

Precis läst ut Elsas värld första boken jag hade med mig hit ner. Börjar på andra nu, Torka aldrig tårar utan handskar. Ger boken två-tre dagar sen ska den vara utläst. Har ju 7 böcker med mig, haha. Älskar att läsa på semester!!


Trodde jag lämnat Sverige! Haha! Här finns också Olw och allt du behöver!!


har jag sagt att frukost är de viktigaste målet på dagen?

Äter alltid massor, åh så gott med frukt!! Snart the gym!


bangtao by night

Nu skår klockan snart nio, är trött efter flygresan så ligger redan i sängen och laddar upp inför imorgon med cardio och en massa sol!!! Det är så fint här, bilderna ville inte laddas upp innan så ska göra ett nytt försök imorgon babes!


alive

JAG LEVER ÄLSKLINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snart kommer de upp massa bilder på hur vi bor (SÅ FINT) och resa ner!!!

posh24

Vet inte om jag ska gråta eller vara lycklig för han.

socker koma, HEJ

Har varken tränat idag eller i lördags. Dock var jag ute på en prommis med Axel i de fina vädret. Det var mysigt. Ångesten börjar krypa samman eftersom jag tryckt i mig söt varje dag denna veckan. Idag köpte jag godis inför resan ätit några bitar och vill inte ha mer?! Köpte över 1 kilo. Trodde jag på fullaste allvar att jag skulle äta upp det? NEJ, fan. Kanske ger bort den till någon. Tror jag själv behövde inse att jag inte mår bra av sådan socker bomb, är numera i socker-koma. Usch vad äckligt. NÅGON gång okej, men inte mer för idag. Nu i Thailand är det hårdträning. Ska nog ställa mig på gymmet direkt när jag kommer till hotellet. Haha, ni får tycka vad ni vill men det är sån jag är. Landar ändå på eftermiddagen så hinner ändå inte att sola eller så. SÅ SKÖNT DET SKA BLI MÄNNISKOR!!

Inte rört på mig idag bara ätit. Haha, imorgon är det Thailand som gäller men först skola, fira söta mickis, utvecklingssamtal, träna och jobba ----> FLYGPLATSEN!! Sedan sitter jag där på flygplatsen med min godispåse om jag inte ger bort den. Vi hörs imorgon!!! /// från socker-koman-moa

drar och myser med min gose

Igår opererades min käre vän så jag tänker åka och mysa med henne nu. Massa kramar innan Thailand för jag kommer sakna henne så!!


RSS 2.0