morgon lovers

 
Såhär cool känner jag mig nu, seriöst. Haha, ser ni mina ögonlock? Lite små svullna sedan alla tårar igår. Men idag är jag på toppen humör, hunnit gör en skol grej som skulle in idag. Ska fortsätta dagen med lite pluggande men först ska jag ner till mormor och morfar först. Så en fin cool hälsning från mois. Igår tränade inte jag = var onyttig och åt kakor istället. Men tillät mig själv det faktiskt.
 
Idag väntas Bodypump med världens goaste instruktör! Kan se om jag får en bild senare! Sedan också ett axelpass! Hörs sen.

godnatt från glad/trött mois


morgon

Idag sa kroppen nej till morgonpromenaden för jag inte kan sova längre. Är så himla stressad över allt och alla. Vill kunna sova. Och ibland är det faktiskt okej att "vila" även fast jag ska träna ikväll. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Våra lärare verkar inte tro att vi har något i skolan. Det är små grejer hela tiden. När man fått en uppgift blir det helt plötsligt 3 stycken istället? Detta hänger inte alls ihop, fan asså. Skärpning nu, Thailand om 5 dagar. Idag är det träning och plugg som gäller. Vill bli fri från allt plugg innan helgen. Kan inte fortsätta såhär längre. Kanske kan få lite sömn inatt som jag inte fått på ett antal dygn? JA TACK! Blä, förlåt var tvungen att skriva av mig.

le me workin hard


sun

 
Nu vill jag ha sol. Kanintededagarsomärkvargåvldigtforttack!!!!

FRÅGA FRÅN EMMA

Fråga från Emma:
Tycker du är grym! Sån inspirationskälla! Att du orkar, hur hinner du med allt? Med läxor, skola, träna, vänner?! Du är så sjukt duktig tycker jag! 
Vill bara fråga en grej, hur har du tränat din mage? Hur har du fått den så platt? Jag vill så gärna ha de, det är de ända i princip jag är onöjd med. 
Är det bra att förbränna fett genom att springa på löpbandet? :) 
Kämpa på, you go girl!
 
Svar från Moa:
MEN GUD TACK SÅ MYCKET!! Blir så glad när man får en sådan bra respons. Haha, ibland undrar jag själv det. Grejen är att jag GÖR TID för min träning. Eftersom jag jobbar som instruktör kan jag inte komma och vara ovältränad där av är jag väldigt strikt med min träning och försöker inte "undvika" eller hoppa över en träning. Jag vet att jag presterar minst lika bra som dem som INTE rör sig (när de kommer till den nivån jag ligger på i skolan).
 
Jag tränar varje dag i veckan, sliter i skolan, får bra betyg (enligt mig själv). Man gör tid helt enkelt. 
Kondition kombinerat med styrka är det bäsa skulle jag vilja säga. Löpning, bra för konditionen men är det förbränningen du vill åt tycker jag att du ska satsa på PWs. Bästa för förbränningen då intensiteten är låg (=lågintensiv bra för förbrännigen, högintensiv= bra för konditionen om det är den du vill förbättra). Men ett tips då hur dina veckodagar kan se ut du väljer själv hur många pass du vill köra men om du vill ha resultat är det minst 3 pass i veckan som gäller. Så är det bara. 

Vecka 1
Måndag - Överkropp
Tisdag - Vila
Onsdag - Underkropp
Torsdag - Kondition (1h promenad exempelvis)
Fredag - Vila
Lördag - Överkropp
Söndag - Vila
 
Vecka 2 
Måndag - Underkropp
Tisdag - Vila
Onsdag - Överkropp
Torsdag - Kondition (1h promenad exempelvis)
Fredag - Vila
Lördag - Underkropp
Söndag - Vila
 
Som du ser så byter du på veckorna så när du gjort dessa två veckor börjar du om på vecka 1 ännu en gång. Välj du ut under passets gång att köra typ någon bröstövning, biceps m.m. Det tar tid ett sånt pass men gör 12 reps och 3 set på varje övning. Gör detta ett antal veckor för att bygga upp dina muskler, där efter kan du utveckla det. 
 
SEDAN får man också tänka på att det tar tid! ÄVEN FAST DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ tråkigt, jag vet!!! Jag har kämpat sedan i höstas så ge det tid för de kommer. Såhär såg jag ut innan och nu ser jag ut såhär, jag har tränat hårt och tryckt i mig kollisar för att kunna träna. Jag vill bli smalare runt midjan och det är vad jag strävar efter hela tiden. 
 
 
OCH TACK EMMA!! Det gör jag varje dag. Hoppas du fick svar på din fråga annars svarar jag gärna en gång till!!

måndagens träning

 
Ångest sa jag va?! 80 minuter senare hade jag förbrännt över 1000 kcal. Snacka om att jag är trött nu hann även med lite mage. LOVE IT! Endorfinerna från mig sprudar. Älskar allt och alla, så glad vet inte vad jag ska ta vägen. Måste plugga vilket jag ska göra nu, engelska är det som gäller.
 
OKEJ, fick en fråga på insta angående vad jag gör för övningar. Så tänkte svara på den. Det är olika övningar, kör samma några veckor efter byter jag eftersom vår kropp vänjer sig väldigt lätt. Men jag kör ju en muskelgrupp per dag kan man säga och de innehåller de vanliga "bas" övningarna som marklyft, knäböj, bänkpress, alla olika magövningar, lastdrag jag gör det mest helt enkelt. Jag gör det som fungerar bäst för min kropp. För vissa saker klarar jag inte alltid av. Min axel spökar rätt så ofta vilket resulterar att jag kör dem övningar som fungerar för just MIG. Pröva er gärna fram, kolla upp olika övningar för muskelgrupper det ni vill förbättra. Kan ge några exempel som ni kan kolla upp vad det är. Det kan vara benpress, knäböj, utfall, crunches, bänkpress, hantelpress, bicepscurls ja det finns massor. Dock om ni är "nybörjare" tycker jag ni kan dra igenom hela kroppen först under ett pass, brörja med att köra det 3 gånger i veckan som du sedan kan utveckla. Så började jag. Men googla gärna runt och kolla vad ni tror passar er bäst! Det är vad jag har fått göra, provat mig fram sedan i höstas. Jag inte där än men jag är påväg till min drömkropp!!
 
Fråga gärna om ni vill ha mer hjälp, kommentera bloggen vafan!! Vill ni kanske att jag lägger upp videor på min favvis övningar eller någo speciell som jag tycker är bra? NI BESTÄMMER!! GODNATT ÄLSKLINGAR!

nu jävlar //kakmonstret


Arnold is the man

 
Denna mannen kan han. Insprationen är på topp nu, jävla kakor ni ska bort!!!

jag har skött mig så tills...

....i söndags då jag i ren panik såg en kaka och tänkte "nämen oj vad gott det vore" så tog jag tre. ÅNGEST?!??! JA, vilket resulterade nästan en runda på 8 km. Jag vet inte vad det är med mig?!?! Samma sak hände idag så efter jobbet är de stenhård cardio som gäller. FAN MOA! Det är bara 7 dagar kvar nu, inget mer fuskande. Såhär såg jag ut efter ätit kakorna. 
 
 

inspo


mysfredag med min favorit tjej


LYSSNA UPP NU!!1

 
GISSA VAD AJG GJORDE IDAG?! JO, PERSONBÄSTA BAJSKORVAR!!!! 80 KILO I KNÄBÖJ, 1 REP. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!! Så nu jobbar jag och efter det ska jag köra kondition och mage. Ikväll är det gladiatorerna på tv!! Mys kväll med fruktsallad och annat gott! Hörs sen kompisar!! 

detta får mig att kämpa liiiiiite till

 
Fick dessa två sms igår av två nära vänner. Blev så glad, var nära på att börja gråta typ. Seriöst. Detta får mig att kämpa verkligen med träningen. Motivationen är på topp idag. Vet ni vad det är för pass idag? Jo, ben. Och är inte alls så rädd faktiskt. Hoppas jag slår person bästa idag. Kanske klarar 2 75:or. HOPPASHOPPAS, viljan finns där i alla fall ska ni veta. Kanske mest för jag fått dessa underbara sms av er! NU JÄVLAR!

jessica

Här har vi en bild på min gosiga Jessica som får stå ut med mig på gymmet. Hon och jag gör ett jävligt bra jobb skall ni få veta! Jo, hon motiverar mig bär jag bara vill sluta och inte orkar mer. PRECIS så de ska vara när man tränar med en. Vi kör skiten ur varandra. Här är hennes blogg om ni vill läsa den

jessiicaberglunds.blogg.se

SÅ. Dagens andra pass är avklarat utan jessica, buhu. Aja vi fick ju i alla fall träna imorse tillsammans. Skönt de! Nu ska jag hem, ta de lugnt. Plugga och äta samt övningaköra lite OCH däcka i sängen. Haha.


Ture


innan klockan 7

Var ute och gick imorse med min Jessica, hehe. Nästan hela 7 km lång prommis blev et i kyla. Det var liksom -20 grader imorse men hindrar de oss? NEJ, inget mesande med 1kg hantlar heller. Haha, älskar fortfarnade förra blogg inlägget jag länkade. KOLLA IN DET!!!!! Innan 7 var vi ute imorse. Så duktiga. Sovit mycket bättre inatt jämfört med de andra då jag sovit MAX 6 timmar. Däckade i sängen innan 11 sov till tjugo i sju. Så skönt var det. Inatt ska jag lägga mig 9. Ska hinna träna axlar idag, samt plugga och sova. Turbo fart idag är det som gäller!!
 
 
http://www.primalscienista.com/helt-fel-signaler-till-kvinnor/
 
 

onsdagens morgon prommis

 
Gick ut på en morgonpromenad imorse då ajg börjar 11 på onsdagar, PERFEKT!! Längtar bara till det blir liiite varmare som kane 16 grader iställer för -16 grader. De gäller att man tar på sig mycker kläder för att klara av kylan. Jag har nog aldrig gått så snabbt, gick på mindre än en timma. Bra gjort? Jajamen!!

body my as

Här har vi nog de bästa inlägg om träning och dess betydelse. Haha, det är egentligen patetiskt att människor går på sån skit och köper det? Aldrig skulle jag göra det, hårt arbete och inget jävla fegande. 
 
http://www.primalscienista.com/helt-fel-signaler-till-kvinnor/
 
LÄS DEN OM NI VILL LYCKAS MED ER TRÄNING!

off to school

 
Haha alla säger alltid att jag går runt i träningskläder, de brukar jag faktiskt göra. Varför gör jag det? Jo, för det är de skönaste kläderna jag äger. Speciellt mina Nike Dri-fit. Det är seriöst det bästa plagget jag har i min garderob, ska resa i dem till Thailand är det tänkt. Sedan ikväll blir det ryggpass med min Jessica. Trött i kroppen så kanske skippar marklyften idag för en gång skull. 

måndagens kvällspass

Körde på med ett cardio pass efter jag jobbat, välbehövt eftersom jag inte kommer kunna träna på tisdagen eftersom jag jobbar till sent på kvällen! 
 

natti

BLIR SÅ ARG PÅ BLOGG.SE. Skrev seriöst världens bästa inlägg i och med att det varit en bra jävla dag så försvinner det bara?! LOVAR att det kommer upp imorgon vänner. Nu säger jag godnatt!

måndagens benpass

Har nog aldrig haft ett sånt bra benpass som jag hade idag!! GUD, fan vilken jävla dålig inställning jag hade när jag gick in. Började med en hel jävla minut på bandet då jag sprang i bra tempo. Sedan var jag helt enkelt slut i kroppen. Gick bort för att köra insida lår. Där efter såg jag några jag kände och frågade om dem ville köra knäböj med mig (var livrädd över att jag skulle få göra det själv). DEM VAR PÅ så jag bara sing hallelujah. Haha, det var det bästa som kunde hända detta träningspass. För direkt efter avverkade vi hela 8 set squat och personligt rekord!! Den känslan går inte att mäta sig med. Såhär såg squats en ut
 
Squat
  • 50 kg 6 reps
  • 60 kg 6 reps
  • 60 kg 6 reps
  • 60 kg 6 reps
  • 60 kg 6 reps
  • 65 kg 3 reps
  • 70 kg 3 reps <------ PB!!!!!!!
  • 75 kg 1 reps <------ PB!!!!!!!
Sedan han jag också med att göra
 
  • Sumo squat 5 set
  • Insida lår 4 set
  • Benpress 5 set
  • Vadpress 5 set
  • Hamstrings, leg curl 4 set
Fatta kanppt själv att jag hann me dså mycket på en timma?! Snacka om tempo!!! Här är lite bilder.
 


hard working girly

Hej lovers!! Befinner mig på jobbet nu och ska jobba fram till sju tiden. Står och letar upp bra övningar för den snyggaste muskeln som heter inget mindre än obliiqus externus abdominis. Ni kan lista ut vad den sitter kanske? Aa, i alla fall är den snyggast på hela kroppen så den ska jag finslipa på lite idag efter jobbet hade jag tänkt. Köra lite Cardio och mage då jag redna kört mitt benpass, återkommer med de sen!! DET GICK SÅ JÄVLA bra kan jag säga bara. Weeey! Riktigt stolt över mig själv!
 

kul skit


sic omgång 2

PS!!!!!

Läste på aldrigvila.se (JAG VET) at SIC drar igång snart. FATTAR ni hur taggad jag blev? En deff på riktigt ska dra igång då och jag SKA bli ruggigt snygg mina vänner. Hård träning och bra mat! Hörs sen. Haha, var bara tvungen!

natti

Är rädd inför morgondagen benpass på riktigt. Funderar på att ändra och BARA köra ben på fredagar, jag vet inte än. Ska fundera på detta. Behöver förbereda mig mentalt inför varje benpass och då menar jag verkligen det. Sjukt påfrestande är det, rädd är vad jag är! Kanske ska köra en konditionsdag då bara? Aa, jag vet inte, får lura på det lite till.

Ska snart lägga mig i sängen för jag är så trötter i kroppen. Imorgon väntas skola, träning, jobb, träning och plugg. Mycket imorgon men det är skönt. Tänker 15 dagar kvar!!!

next up!


plugg

Såhär känner jag på itt plugg nu, men de måste bli gjort. Har fixat lite, men har lite kvar. Ska ge mig på matten och spanskan sen när jag kommer hem efter träningen. Måste låta hjärnan vila lite, glöm inte de mina kära vänner. Hjärnan är bara produktiv i 1,5 h sedan måste ni vila den lite.

6.44 km

Dagen promenad avklarad. En hel kilometer till blev det idag men fortfarande på samma tid. Vilket tempo jag hade, BRA start på dagen! Nu ska jag koka två ägg eftersom jag redan ätit frukost (vaknade 6.30, ashungrig). Hörs sen.


nu drar jag och muscletech och fusklappen ut på prommis!!


lördagens pass

 
Gud vad jag behöver bli starkare i mina armar, vill ha snygga och deffade armar! Fan asså, får ta tag i en riktigt riktigt deff när jag är back from Thai. Jag vill se snygg ut, speciellt armarna inte en jävla massa fett som hänger där liksom. 
 
Ska vara ruggggggigt snygg när jag är i Turkiet har jag bestämt mig för. Ökade i biceps curls idag, i alla fall sista setet, 12,5 kg!!! FATTAR NI?! Kände mig stark då. Haha, hoppas ni har haft en bra dag och rört på er något i alla fall. Imorgon blir de prommis igen! Så skönt ska de bli, ätit den andra Beef och den var inte alls så god som den andra. Ska köpa peppar också för att se vilken av dem som är godast. Vi hörs sen mina fighters, ska lägga mig i sängen för jag ä skittrött! PUSS.

morgon promenad i fina ulricehamn

 
Gick en morgonpromenad imorse på 1 timma. Det var riktigt skönt men otroligt kallt som ni kanske ser?! Haha, trodde aldrig att jag skulle överleva det, MEN det gjorde jag med goda marginal. Kroppen blev varm efter bara 15 minuter så det var en riktigt skön promenad i ett väldigt kallt Ulricehamn. Nu är jag välförtjänd av en stor frukost, två knäckebröd, cironyoghurt, apelsinklyftor, ägg och färskpressad apelsinjuice. 

mys-kväll

 
Eftersom ICA i lilla Ulricehamn fått in lite amerikanska grejer var Beef snacks något av dessa saker. Jag som inte äter godis eller liknande får köra på sånthär. Ätit Beef nuggets nu och den var helt okej.
 
Sedan har jag också läst aftonbladet om mina favoriter Sarah Bäckman och Mikael Hollsten och deras tränings historia. Sarahs är grym med tanke på hur hon såg ut innan och kommit dit hon är idag. SICKEN kvinna säger jag bara!! Så sjukt grym, gick ner 20 kilo på ett halvår! DUKTIG! Imorgon blir det morgonpromis!! Nattinatti älsklingar.

fredagens pass

 
Här är lite bilder sen passet! Gissa vad jag gjorde?! Jo jag körde en 3 på 65 kg, PERSON BÄSTA OHYEAH! Dock den sista av de tre var inte världsbäst men jag gjorde det ändå. Nästa gång en 2 på 70. Hade även på mig min fina tirre sedan fitnessfestivalen. Lever fortfarande på den lyckan att jag också vill lyckas som dem! Snygga kroppar man jobbat asset för att få. 

leg day

Så GRYMT taggad på träning idag!! Kanske berodde på att jag inte rörde på mig igår?! En timma indoor där jag ska bränna massor av kalorier som inte blev av igår! Sedan ett riktigt hårt och tufft benpass. Endorfinerna i min kropp är galna. Jag vill träna nu!! Hoppas energin finns kvar sedan när passet väl drar igång. Lovar att ta bilder mina kära!

En gammal bild då jag körde squat i smith. Ganska lame då jag inte gick ner så djupt som jag gör nu. Men alla måste vi börja någonstans right? Idag satsar jag en 1 på 65 kilo. Ska vi se om de går. Nu jävlar!!


SIC

 
Detta får mig att vilja gråta på fullaste allvar. Det får mig att kämpa det liiiilla extra på gymmet. Hur mycket våran kropp kan stå med i. Det är sjukt när man väl utmanar sig själv, man kan så mycket mer än vad man tror och när man når sina mål vill man inte bara dö av lycka? Allt jävla slit som man gjort för att komma dit är bra för en. Jag kan verkligen inte beskriva vad denna video gjort mot mig egentligen. Jag vet att det kan låta meningslöst, töntigt, fånigt you name it att en video kan förändra så mycket. Jag menar det är inte bara jag som blivit påverkad av detta. Det hela börja ju med att de skulle köra stenhårt i 3 månader men vissa människor har förstått  sig på att det blir så mycket mer än det i slutändan. Mer än vad man egentligen tror. Hoppas ni blir minst lika pepp på denna lilla video som jag blev. SPECIELLT Mikael Hollstens ord i slutet, att en kändis tackar oss för träning. Underbart? Ja!
 
Den fick mig att gå upp 6 på morgonen för att gå en timmas promenad under veckodagarna. Så sjukt, nu är jag inte lika sjuk längre. 

idag är det ingen vanlig dag för idag är det selinas födelsedag, hurrahurrahurra!!!

 
Idag fyller en av mina bästa vänner 18 år!!!!!!!! Det är ingen mindre än Selina!!!! GAAAH!!!!!!! Min stora flicka blir vuxen och jag vet att det är jag som kommer få ta hand om dig även fast du är äldst. Det är så vi arbetar du och jag! Hoppas i alla fall du får världen bästa dag för det är du värd bästi!!! Älskar dig!!!!

@ instagram

HETER JAG moaemeliasalo! Haha, svårt att lista ut det va??

ps

PS. Texten blev super liten i frörra inlägget men tror ni klarar er. FÖRLÅT!!1

POSITIVT

OKEY GIRLS!!!! Listen up here! 

Fått massa positivt kritik över den bilden jag la upp på både bloggen men också instagram (ps. följ mig där). Folk har frågat hur de ska gå tillväga med träningen, de frågor mig om hjälp?! Och jag bara vill gråta av lycka, de är så kul att höra! 

Jag kan inte påstå att jag är en expert på allt detta. Dock lär jag mig alltid något nytt varje dag då jag får googla på vissa saker. Det är så kul att lära sig massa nytt!

 I ALLA FALL, fått meddelande på facebook om det finns några tips hur man blir fit, om man kan få hjälp med traven, eller hjälp med ett träningsschema och andra frågor. Det är jättekul att ni vill träna och utveckla er samt att ni frågar lilla mig. Åh, detta får mig att fortsätta allt som har med träning att göra. DOCK tar det så lång tid att göra ett träningsschema men jag kan svara på alla era frågor då det inte blir så specifikt. Hoppas ni inte blir för arga.

 

Fick en fråga då den löd såhär:

Tips på träningsschema? Vill få "fastare" kropp typ, hur ska jag lägga upp konditionen och styrka tycker du? Varannan dag eller hur gör man? Hjälp tack! :) Älskar för övrigt hur duktig du är som verkligen går in för träningen!

Svar:

Åh, lite svårt. Det är verkligen från individ till individ. För mig att bli fast lär nog ta ett tag till. Jag har väldigt svårt att bygga muskler samt att gå ner i vikt men på något sätt har jag lyckat och det har inte varit lätt ska ni veta. Tidiga morgnar flera dagar i veckan och många timmar på en crosstrainer för att förbränna så mycket som möjligt. Jag var nog lite störd under den tiden.

JAJA, tillbaka till frågan. Kondition behövs inte så många dagar i veckan, kanske tre om du vill ha fastare kropp? Under helger kan du gå ut på promenad exempelvis innan frukost i 40 minuter sedan köra styrka på eftermiddagen då det är bra och stärker dina muskler (självklarhet, haha). Dock vad jag tror är bättre om du kör konditionen innan du går på styrkan m du vill köra det samtidigt. Du kan ju också se själv, prova dig fram och se vad som passar bäst för din kropp! Det är unikt hur alla våra kroppar fungerar olika. SEDAN TACK! haha, skit kul att höra verkligen!! 

 

Fråga:

Hej! Såg din bild på instagram och blev så inspirerad!!
Undra bara, hur mkt tränar du och vad äter du osv? Om du har lite tips för att bli fit!

Svar:

Självklart! Hehe, tack! Kul att jag kan göra något i alla fall! Jag tränar varje dag, haha. Hårt och engagerat. Tunga luft som gör att musklerna växer helt enkelt. Tjejer är så rädda för att bygga muskler, fattar inte varför? Man blir ju bara snyggare? Haha, de snyggaste en tjej kan ha är snygga armar, inget överflödigt fett. Utan där man ser axel-formen och så. Precis som denna kvinna: 

Jag äter relativt mycket mat hela tiden för att hålla igång förbränningen. Alltid med mig mellis till skolan, folk klagar men de skitar jag fullständigt i. Kör mitt egna race. Samma sak som föregående fråga, fast och fit antar jag som samma ska. Haha, men antagligen vill ni åt förbränningen? Då är det pw’s som gäller skall ni veta! Bästa för hela kroppen. MER FRÅGOR så är det bara att fråga!!!!


sjuk dag

 
Sveriges sämsta dag verkligen. Fan får inte bryt mitt mönster att träna varje dag inför Thailand. Blev en halv träningsdag idag för jag mådde illa innan idag. Jag hade spyan upp i käften, det var bara en tidsfråga. Som tur var det inget som hände. 30 minuters promenad ute i kylan med min lillebror var det jag behövde. Skönt tempo och så. Frisk luft var väl behövligt!

EMMA LÄS DETTA NU

Okej Emma, du kan också. Jag lovar kan jag som vart stor kan fan du också! Det är bara hårt arbete som gäller. Min mage har aldrig varit platt under hela mitt liv. Något jag har fått arbeta med väldigt länge, psykiskt mest. Det är ett av mina största komplex och kommer nog aldrig släppa det heller. Att magen får massa väck när man böjer sig ner är det värsta, men det är bara att acceptera. 
 
Jag lovar alla kan men man måste bara visa intresse för det. Tro fan inte att jag tryckt i mig en jävla massa kakor, kladdkakor, tårtor, bullar you name it. Jag har suttit och kollat på när andra har ätit för jag vet att i slutändan mår jag bäst av det. Medan jag får liiiite snyggare kropp (FÖRHOPPNINGSVIS, haha). 
 
DU KAN TJEJEN!!!! Jag menar sån jävla padda var jag innan, stor som ett hus. Kan jag kan du!!! PROMISE!

SER NI MIN TRICEPS ELLER?

 
Dagens träning var först rygg, sen efter arbetet avklarade jag 45 minuter på bandet och 6 set mage. Nu mår kroppen bra, ätit alldeles för dåligt idag men nu har jag ätit mat och jag är glad. Ska plugga en massor nu inför vissa skoluppgifter som skall bli klara. 
 
PS. ser ni min triceps, DEN SYNS. Lyckan är evig, så jävla snyggt är det. Axlarna och triceps börjar ta sig. Imorgon ska jag döda axlar med mina killar. Hörs sen. 

varför finns du inte på spotify!?


fråga från anonym!!

FRÅGA:
När du tränar tex ben, hur länge tränar du då? Alltså värmer du upp i ca 30 min och sedan kör du hur länge? :)
 
SVAR:
Jag brukar träna ben i ungefär en timme, det tar sin tid. Nja, kanske springer i 3 min. Brukar oftast köra kondition för sig själv. Sedan när jag kör ben brukar jag köra ett set "lättare" än de andra som uppvärmning. Enda gången jag gör det så är det är på tisdagar då jag leder min klass innan! På helger kör jag två pass en på morgonen, promenad ute i minst 40 min. Sen styrkan på slutet. Dock bör jag vara nogare med uppvärmningen vilket jag är när de kommer till andra muskelgrupper. ALLTID 10-15 minuter på löpbandet i hög fart samt hög lutning. 
 

bilder från linde

 
Sova framför en varm brasa, god nyårs mat bestående av oxfilé, sallad, rotfrukter i ugn, lite cider. Många roliga och mysig stunder, bada i bubbelbad. Åh, jag vill tillbaka. 

flak celcius

Tränade imorse, väldigt ambitiöst av mig faktiskt! Det var rygg som gällde! Jobbig träning, inte alls så rolig. Trött i kroppen, igen energi. Ligger på sparlåga verkligen känns de som! Åh, tips någon? Får nog köpa hem ett flak Celcius.


favoriterna från Linde

Idag saknar jag Linde. Att bara va och ha en riktigt mys-dag men favoriterna där uppe. Kanske ta en löptur längs vägen in mot själva Lindesberg. Hoppas att jag snart få åka upp igen. The place to be.


brunis

Min kära vän kom hem från Thailand i söndags. Träffade henne alltså igår. De var absolut inte alls kul vill jag lova er. Hon var riktigt brun, ska vara minst lika brun som henne sen. 

leg daaay

Idag körde jag ben, kändes inte helt okej. Var verkligen helt utmattad i kroppen, har inte sovit något i natt vilket jag ska göra denna natten. Jag har pluggat hela dagen i skolan, så ambitiös är jag. Nu är de sängen här är en bild från idag när Jessica kämpade på när vi köra Sumo Squats. 
 

pics from this weekend

Från Friskis och Svettis i fredags efter jag kört benpass och skulle på Indoor Walking passet. 
 
I lördags då mina bicep ville visas. Åh så fina och små ni är vänner.
 
Lite framsteg de senaste:
 
Så här såg jag ut i helgen då. Det jag tränade var 
1. Ben, fredags.
2. Armar, lördags.
3. Bröst, söndags.
 

fråga från emma

HEJ EMMA!!!!!!
 
Jo nu är det så att jag har sådan lyx och tränar på två ställen. Friskis och Svettis i Borås samt på Lidéns Fitness i Ulricehamn!

förlåt

FÖRLÅT MINA KÄRASTE!!! Det har varit en hel del nu, plugget drar igång direkt. Sitter och pluggar nu för fullt. En hel del spanska ska bli klar denna vecka samt en idrottsinlämning och små saker i svenska samt samhällskunskap. Återkommer senare idag vad jag gjort i helgen samt denna vecka! IDAG HAR BARKIS KOMMIT HEM! Åh!!!!!

stella

 
Här är världens finaste Stella. Åh vill bara mysa med henne. Världens sötaste hund.

inte långt kvar, 25 dagar för att vara exakt

Och 24 dagar imorgon när jag vaknar. Inte en sekund ledig från träningen skall ni veta! HÅRT, 30 min kondition efter dagens pass blev det. Idag var de axlar på schemat gjorde massa övningar jag inte kan namnet på då jag tagit inspo från Mikael a la Hollsten. Kan länka eller lägga upp klippen på de olika övningarna. JUST DET ökade i axelpress idag, 9 kg. Jag vet att jag är svag men det är bättre än inget. Nu in i duschen för att kunna hoppa in i sängen.

Ben imorgon och jag är nervös. Tänk om passet inte alla blir lika bra som i måndags. Bävar verkligen inför det imorgon, MEN ska kötta och döda så gott jag kan ändå.


frukost time

Så sjukt gott ska ni veta!!!


RYGGPASS IDAG!!

Okej, körde igång passet med 30 minuter på crosstrainern. Sjukt jobbigt men sjukt skönt efteråt, som vanligt de vill säga. Det var rygg på schemat idag samt hann vi med två magövningar. Aja passet kommer här i alla fall, kommer dock inte ihåg vikterna så skriver bara vilka övningar samt set och reps.
 
Rygglyft
- 5 set
- 10 reps
 
Sittandes rodd
- 4 set
- 8 reps
 
Lastdrag
- 4 set
- 8 reps
 
Marklyft
- 5 set
- 5 reps
 
V-situps
- 4 set
- 15 reps + 10 sekunder hålla efter de 15 gjorda
 
snedda situps "med pump" i slutet
- 3 set
- 16 snedda situps och 10 med pump
 
Tror det var allt, annars tillkommer väl det senare. Ska in i duschen nu och efter det blir de bom i säng. Trött och laddar upp inför morgondagens pass. MÖRRRRA, så grymt taggad. Vill se bra ut i Thailand. SÅ är det bara. FIGHT FOR FIT MODE ÄR DET SOM GÄLLER NU liksom. 
 
 

"man"

Detta inlägg här neranför är så värt att läsa. Förstår han till tusen då ingen ska komma och klaga. MAN gör precis vad MAN vill för MAN kan.
 
http://www.aldrigvila.se/uncategorized/vem-fan-ar-den-har-man#title
 
 

här är en bild på mina hörlurar julia!!!


as long as you love me

GIFT DIG MED MIG
 

måndag - LEGDAY

Numera efter detta jävliga pass går jag som en zombiiiie. Höll seriöst på att ramla i trappan. Körde ben idag för er som inte räknat ut det. Plågsamt, ben har blivit den dagen jag är mest rädd för. Det är så otroligt tungt, till och med en kille fick hjälpa mig idag när jag körde squats?! Men känslan efter är så skön. Jag har nog aldrig puschat mig själv såhär hårt som jag gjorde idag. Fokus på ben och röv idag då. Benpressen är något jag alltid fruktar för. Det är så jobbigt och otroligt tungt, ingen favort övning men den måste göras! Efter jobbet ikväll blir de inget mer för att min näsa mår sådä just nu. Ska satsa på att bli frisk tills Indoor Walking samt mitt armpass imorgon. Såhär såg dagens pass ut:
 
Insida lår
  • 85 kg 10 reps
  • 95 kg 10 reps
  • 105 kg 10 reps
  • 105 kg 10 reps
Squat 
  • 45 kg 10 reps UPPVÄRMNING
  • 50 kg 6 reps
  • 55 kg 6 reps
  • 55 kg 6 reps
  • 55 kg 6 reps
  • 60 kg 4 reps   <--- PB!!
  • 65 kg 2 reps   <----PB!!
  • 70 kg 1 reps   <----PB!!! okej, en halv blev de typ för var rädd att jag skulle braka men gick inte lika djupt som de andra.
  • 45 kg 6 reps
Benpress
  • 95 kg 8 reps
  • 97,5 kg 8 reps
  • 105 kg 8 reps
  • 110 kg 8 reps
  • 115 kg 8 reps
Utfall med viktplatta
  • 10 steg 10 kg
  • 10 steg 10 kg
  • 10 steg 10 kg
  • 10 steg 10 kg
Sumo Squat (bilden med två bänkar, var sin fot mellan så man kan gå ner långt)
  • 16 kg 10 reps
  • 20 kg 10 reps
  • 24 kg 10 reps
  • 24 kg 10 reps
  • 28 kg 10 reps
Vader i maskin
  • 30 kg 10 reps
  • 35 kg 10 reps
  • 35 kg 10 reps
  • 35 kg 10 reps

Bilden längst upp är inför mitt nya pass imorgon på Indoor, jävligt nöjd faktiskt. Imorgon taggar vi Indoor med mina zombie ben. Kan knappt gå på toa, SÅ JÄVLA NAJS! GODNATT ÄLSKLINGAR

changes

OKEJ, ny blogg design igen!!!! Haha, bilderna får vara som de är nu, hoppas det är okej. De blir rätt nu framöver! 

bring it on säger jag bara

 
Diet-start imorgon och så här känner jag BRING IT ON!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu jävlar snackar vi, hård träning samt mycket vikt på maten, de jag trycker in i käften. JAG ÄR så jävla taggad!! Kommer bli kul och se hur min kropp kommer reagera på detta.
 
 
Så klart kommer dieten fortsätta under tiden jag är utomlands. Ska försöka undvika de jag kan mer kan jag inte göra. Sedan kommer jag träna väldigt hårt där nere också hade jag tänkte. Kanske två gånger om dagen? Drömmen typ. En jävla massa vatten skall de drickas nu också. Åt den sista pepparkakan eller rättaresagt söt saken på väldigt länge idag. Det är nästan obehagligt hur jag äcklas av mig själv för jag är så stor nu?! Åh, de ska bara försvinna, vill inte ha kvar hullet längre.

morning!!!

Så sugen på att träna och det är precis vad jag ska göra!!! Inte tränat styrka på hur länge som helst!! Senast jag tränade var löpning och det var i onsdags innan magsjukan trängde sig på. Suttit och gjort små saker, ska snart gå på och göra nytt Indoor Walking pass på 50 minuter!! Så jäkla nice. Behöver man inte stressa sig igenom det direkt utan verkligen genomföra allt! Så idag ska jag träna och fixa lite hemma samt plugga. Kanske så att jag visar er mitt nya rum. Det är helt klart och jag är så jävla nöjd ska ni veta, så fint är det!! 
 
I veckan ska jag arbeta, leda min klass, träna med Stina, åka till Göteborg med Ebba (fredagsmys som vi brukar göra) där jag ska köpa små saker som bikini och allt sånt där. Samt ett par snabba träningshorts täntke jag också. NU ska jag väcka mammsen och få igång henne. JA, ni hörde rätt hon sover jag har redan hunnit äta frukost tagit ut alla lakan ur min säng samt fixat lite andra saker. VI hörs sen älsklingar.


 
 

GLADIATORERNA!!!!

NU får jag se snygga förebilder!!! OMFG, snacka om motivation till träningen nu inför resan!!


kan ni gissa varför jag är såhär glad?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo, för vet ni vad dessa foton är tagna ifrån? Nämligen i ett av mina favorit ställen i världen som jag kommer få uppleva snart igen. HÅRDTRÄNING NU! URSÄKTA MIN MAGE!!!!!!!

längtan

Idag mår jag super bra och det känns som om jag lever igen!! Bilresan hem igår var en pärs, kunde varken dricka eller äta något för då trodde jag att jag skulle spy. Väl hemma kollade jag klart säsong 9 av världens bästa One Tree Hill. Tårarna bara flödade ner på kinderna. Sista avsnittet heter One Tree Hill, SÅ PASSANDE!!! 
 
Sen när man pratar om Usa och Tree Hill, eller som de egentligen heter Wilmington har jag för mig? I alla fall så kom jag in på en tjej från Ulricehamn som bloggar och arbetar som au pair i Usa. Sedan jag lämnade det där landet har jag också velat arbeta som au pair där ett år. Fy bövelen vad avis jag blev på henne ska ni veta. Nästa år ska jag befinna mig där! Så är det bara, i LA och träna på Gold's Gym. Dock måste jag träna en jävla massa innan jag kan vistas där. Det gör inget bättre att jag är sjuk nu heller och inte kan göra något åt saken. Men jag var faktiskt uta och sprang i måndags samt tisdag. MEN de skulle vi inte prata om. 
 
Utan vi ska prata om hur mycket jag vill åka dit och uppleva kulturen. Jag kan faktiskt inte beskriva hur avis jag blev på henne, sedan det värsta var att jag upptäckte att en till tjej från Ulricehamn var där med? Dubbel-avis? JAJAMEN!! Åh, kan inte detta halvår gå väldigt fort så har jag de sista underbara året kvar med världens bästa klass och sommar på mig att tjäna lite pengar för sen att spendera dem i Usa och få min dröm att gå i upplevelse? Kom sommar, kom!! 
 
Jag vill åka tillbaka, kanske de sker i höst. Jag bet till gudarna att det gör de! Åh vad jag vill dit igen, uppleva allt ännu en gång. Nej, ska sluta vara sur och arbeta på min muskler lite mer för kanske bli au pair och kunna gymma på Gold's Gym. HÖRS SEN!!!!!!

såhär sjuk

Första natten in på de nya året tyckte de att jag skulle åka på magsjuka. JÄTTEKUL, knappt sovit något i natt. Spytt och spytt. Uscha. Hör av mig när jag är hemma sen!! Kommer då också bilder från dessa dagar!

RSS 2.0