HAPPY NEW YEAR

Sminkingen börjar ta sig, lösögonfransarna är på nu ska jag bara leta upp mitt läppglans. Sedan sakta men säkert dra på mig strumpbyxorna så jag inte tar sönder dem. Sedan klänningen. SEN KLACKARNA I TAKET! Skål allihopa!!!!!

PUSS

Världens bästa, idag har jag fått några nyårskyssar av honom. Åh så gosig är han.

last song

Ansiktsmask, popcorn, cola, röda naglar, rakade ben och film. MITT LIV RULLAR PÅ.

HM

Fått en fråga från ANONYM angående vart jag jobbar. Denna gången är det ett nytt jobb. Företaget heter Amanda Christensen. Hoppas att jag kommer få fortsätta jobba där. Det är riktigt roligt! En omväxling om man jämför med det jag har gjort eller håller på med annars. Så, tror du fick ditt svar på frågan. EEEHE MER FRÅGOR!!!

KATO

Idag ska pappa festa med massa folk så dem är här nu och förfestar. SÅ underbart och tänka att imorgon, då är det min tur!!!! Wiho, denna låten bjuder jag på denna låten och hoppas att alla får en riktigt grymt nyår. Denna låten får mig att må bra.

lite jobb Bilder tänkte jag

Här är några bilder vad jag gör under dagarna. Hehe. Det är kul med massa goa tjejer.

21.45

Nu ska jag ta mig an mitt rum, hatar när det ser ut som en bombnedslag. Haha, jag är lika pedant på jobbet, det ska se bra ut annars går det inte att jobba. Jag är trött och ska lägga in Zlatan boken i Ipoden och sen imorgon bitti ska jag ta en väl förkänad promenad. Hörs sen!

talk that talk

Sveriges fräääschaste brud. Trött och så vidare, jobbet gick bra idag. Det var super kul. Lite omvandling, nu tar jag och lägger mig ner i min varma säng och fortsätter se Stig Helmer filmen som jag började se igår. Imorgon kommer det också lite bilder tänkte jag. Hehe. UPP MED TUPPEN IMORGON.

FRÅGA

Jag har fått en fråga av Lisa. Där frågar hon vart jag har köpt mig min klänning eller vad man nu ska kalla den. Den är i alla fall köpt för drygt år sedan på mellandagsrean och denna sak kommer från Weekday. Tror du fick ditt svar på din fråga Lisa. FRÅGA MER SÅ KUUUUL.

19.06

Saknar träningen nu. Det ska bli skönt att börja nu igen. Spinningen är ju det jag har saknat mest. Cykla så man inte orkar mer. Att det ens kan vara så kul tänker nog de flesta men det är det!
Imorgon börjar jag nytt jobb. Så kul!! Super taggad! Ikväll är det myskväll med film och dippppp.

the darkness on the edge of town

Lite bilder från julafton, blandade bilder från mobilen och från kameran. Julklapparna blev (alla grejer jag fick i usa, det var en del, haha) gymkort (!!!!!!!!!!!!) och oth-boxen samt ett superduper fint smycke och några fler filmer! Sen drar vi utomlands nu i sommar också. Klagar inte!

JULDAGEN

Kanske får mysa med denna godingen idag. Han har blivit så stor, pratar och kramar och pussar är det de ända han gör nu för tiden. Världens gosigaste kille.

FRANCISCO LACHOWSKI

Nu säger jag och Francisco GOD JUL till er alla!! Ha en bra jul, och så hörs vi ikväll!!

MARSHMALLOWS

Världens sämsta bilder. Vill ha en ny kamera, haha. Måste spara lite pengar då först. Vi bakar fudge med marshmallows och lite knäck. Det går bra nu, eller inte. Fudgen gick väl sådär, får se hur den är imorgon. Imorgon får jag träffa farmor, mormor och morfar, MINA favoriter på en och samma dag. Det har inte hänt på något år. På juldagen ska vi nog se bio med pappsen och äta lite mat ute. Mysigt, lär vara trött på julmaten redan efter första tuggan i julskinkan. Sen kanske jag hinner gå ut och gå på juldagen. Nu börjar jag mitt nyttiga liv. Detta fungerar inte annars.

DAGEN INNAN DAGENS DAGDAGDAGDAGDAG

Älskar mitt liv. Så roligt, ska röntgas inom några veckor. Jävla hosta försvinn då.
Idag har jag myst med pappsen hela dagen i Jönköping, sista julklapparna. Nu känns det bra, vet redan vad jag kommer få. Det som ståd allra längst upp på listan med Oth. Sen så kanske vi får en resa också? Hur bra blir inte det då?

TELLING THE WORLD

Känslan när jag vet att jag ska till doktorn imorgon igen, för att röntga mig. När ska detta ta slut??
NU BARTY.

DEV

Hörde denna låten när jag lyssnade på radio imorse, USA moments. Haha, usa, usa, usa. Jaja. Denna låter påminner om usa. Ska fortsätta se Gossip Girl, slå in mammsens julklapp.

GOSSIP

Kollar Gossip Girl avsnitt efter avsnitt. Taggar lite Bäckäng Vs. Teknis imorgon. Kommer bli fett.

KNEE

Knästrumpor från Lindex som jag köpte mig idag. Så söta, dock blir dem inte det på bild, tyvärr. Ska till doktorn på torsdag. Åh vad jag längtar så.

TACO @ FREDAG

Igår hade jag tacokväll hos Selina, det var mys på riktigt hög nivå. Tack för kvällen gosii!!!! Puss

ELIN

Nu drar jag med lockigt hår oc osminkad till en myskväll med bästis elin. PUSS

JAG HAR NOG DEN SÄMSTA HUMORN

Det var en som la upp denna på Instagram och när jag såg det dog jag, för jag har världens sämsta humor. I know.

JOHNNY BULLS

Mina älskade Johnny Bulls som jag köpte för ett tag sedan. Åh, jag som älskar skor passa dem mig perfekt. Vill ha fler. Haha, galen.

JUL PÅ RIKTIGT

NU är det verkligen julstäming här hemma. Så mysigt mamma och max har fixat hela dage och jag har gömmt mig i mitt rum. Haha. Kom ut och så var det så fint.

FLIP

När jag skulle åka till pappa innan så tog jag på mig mina flippflopp från usa (dels för det är jobbigt att dra på andra skor, haha) och med detta menar jag att denna slask kan förvinna tycker jag. Två alternativ snö eller sommar.

BEST LOVE SOONG

Jag älskar Chris Brown och det är saken. Denna sången gör det inte sämre snarare bättre. In love.

TURKEY

Åh kollade på lite bilder från Turkiet innan. Det var varm skönt, slutat av nian och livet var rätt så jävla awesome. Jag vill ha sommar nu.

moaemeliasalo @ INSTAGRAM


J.B

Fick någon kick med att göra rörliga bilder. Haha, här komemr några goa, som jag dock har hittat.

SPANSKA

gif webcam gif webcam

Coola bilder, coola brudar.

SOME PICS

Lite bilder från USA, som jag hoppas jag inte har visat innan. Snart hoppas jag att jag åker tillbaka, då ska jag vara där längre. Ta med kängorna istället för klackarna. Utforska Grand Canyon, och kanske klackarna då. Några nätter i Las Vegas var inte heller fel. Vill dit, värmen, folket, sättet att leva. Bilarna!!!! Herregud, USA.
Jag. kommer. tillbaka.

10.56

Lucia och vi myser. Så bra, bilder kommer senare. Måste ladda ner säsong 5 av Desperate H. för igår såg jag klart säsong 4. Kaos.

OTH

Fettbra, så sjukt bra, blir glad, vill aldrig att one tree hill ska ta slut. ALDRIG. Åh, love.

moaemeliasalo @ INSTAGRAM


19.39

Idag har jag varit hemma eftersom jag inte mått så bra i helgen. Imorgon är det Lucia på skolan, vilket man inte får missa.

FIX YOU

Coldplay gör min dag. Åh dem är så grymmmma!! Snart ska jag hoppa in i en varm dusch lägga mig tidigt, ta en stor klunk av host medicin och försöka blir frisk. Stannar hemma från skolan imorgon. Mys och plugg kommer dne dagen bestå av. PUSS

ZELINA

Bara för min älskae vän Zelina skaffat blogg så täntke jag länka den.http://zelinaalmgren.blogg.se/
LÄS DEN NU DÅ

DEN TREDJE ADVENT HELGEN


JULAVSLUTNING NR 1, DONE!!

Titta vad jag fick för spännande på barngympan idag. ÅH VAD JAG SKA GOTTA MIG MED DEN IKVÄLL!!

ÅH ÄNTLIGEN

LYCKAN NÄR JAG SÅG DETTA:
http://www.facebook.com/photo.php?v=10100137992294377

AJAJ

Åh, när jag var på vårdcentralen fick jag ta massa prover. Det var så kul så kul. Gjorde ont, gillar inte när det gör ont i armen för dem ta blod. Ajaj, hehe. Sen ska jag dit igen för något lung-test. Livet rullar på. Nu ska jag bara ta de lugnt som fan. Plugga långsamt och allt bra.

5 DECEMBER

Åh, jag sitter och skriver på min svenska novell. Gjort klart idrotten. Ska göra lite matte imorgon. Ikväll ska jag läsa lite engelska. Denna vecka är det barngympa avsltningar hela veckan! Vilket är kul. Det är sådär super duper mysigt engligt mig. Åh alla barn är så söta så. Snart ska jag till doktorn ännu en gång bara för jag inte har blivit riktigt frisk. Konstant huvudvärk hela förra veckan. Känner att den är påväg igen just denna veckan vilket inte är superduper kul.

4 DECEMBER

Fick ont i magen när jag såg detta. Fyfan säger jag bara. Folk kan verkligen vara elaka, dumma i hela huvudet rent ut sagt. Tänk på vad ni gör innan ni gör något för den kan få konsekvenser. Åh, blir bara arg jag ser detta.

FREDAG 2 DECEMBER

Tre bilder från igår, jag var på Fashion outleten efter skolan med några gosiga brudar. Fick med mig ett par trosor hem bara. Sen åkte jag hem och mådde inte alls bra somnade och sov i 3 timmar, haha. Skulle varit med Elin så när jag väl vaknade flääängde jag mig upp ur sängen 14 missade samtal. Den känndes riktigt bra. Så jag sprang och tog på mig kläderna och åkte senare till Elin. Då vi julbakade, smörkolor och fudge med marshmallows i. SÅ GOTT. mysig kväll med bästis.

3 DECEMBER

OCH DET SNÖÖÖÖÖÖAR!!!!!!! HEHE

COUNTDOWN

Åh jag älskar bara hennes Countdown-video!!! Hehe.

CICCIGIRL

Detta är bilder på min fina vän Cicci är hon är som bäst, tycker om henne. Så mysig är hon. Hoppas du blir glad vännen, hoppashoppashoppashoppas.

1 DECEMBER

Tänkte vara lika tråkig som alla andra bloggar skriva om 1 december and so one. Jag såg julkalendern i morse och blev kär. Detta året var det superduper mysig kalender. Bloggar för mina kära vän Cicci vill detta men egentligen borde jag plugga på min essä. Vilket jag ska göra nu, hihi.

NIKE BLAST


Jag vill på NikeBlast2012. HUR GRYMT VORE INTE DET LIKSOM? Åh, blir kär, någondag vill jag leva som dem gör, leva på träning för hur grymt är inte det? Jag bara älskade de Per skrev.
Det här inspererar mig en dålig dag:
"Jag laddar min IPhone med funkiga beats och sticker till gymmet för ett hårt Crossfit pass."

Jag vill också kunna göra så på en riktigt dålig dag, då det regnar. Kan inte beskriva känslan för det är obeskrivligt. Nujävlar ska vi köra igång med träningen igen, saknat den som fan.

RSS 2.0