söndags promenad

Nu ger jag mig ut på en lugnt promenad för att få bort en del av gårdagens träningsvärk med Zlatan boken i hörluarna.

starships


frukost


myskväll med mina gosisar


du är min ängel farmor


drar iväg på kalas


bästa målet på helgen

Jag älskar frukost! Gud, haha. Det är så kul att göra dock bara på helger då man verkligen kan ta sig tid för att äta den. Ser deninte god ut min frukost? Hehe. De tycker jag i alla fall. Bra start!

dagens träning

Fick en sådan energi imorse! Herre Gud vart kom den ifrån? Var ute och gick, kom hem körde lite styrkeövningar för magen samt lite pulshöjande övningar. Nu är jag död, ska hoppa in i duschen! Senare idag åker jag på kalas efter det ska jag mysa till det med mina favoriter. Ha en bra dag så hörs vi senare

 


mysig fredagskväll


laddat upp för nationella proooooov


såpabandy!!!


hittat min nya favoritlåt


kulturveckan är igång!!!


Tyler Ward i mitt <3


bomben med träningsbilder från idag


monday night

Säger godnatt och förlåt för dålig bloggning under denna tid. Ska bli bättre, mer mobilbloggning kanske? Ska uppdatera er vart jag än går. De är ni värda!!

sweet dreams

Ska gå och lägga mig nu med BB brevid mig. Tänkte visa er mitt nya yper söta nattlinne jag köpte förra veckan. Hur sött?

bästa

Åh mina gosisar är utomlands och lämnat mig i Sverige. Alice i soliga (???) Spanien och Selina i shoppande London. Saknar båda två. Kom hem nu båda två.

onsdag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Vaknade tidigt, gjorde frukost och såg ett avsnitt av 24. Stressade till bussen för att träna. Tränade i 2 timmar med några goa (Lollo och Cicci). Sedan åka hem, åt. Mormor och morfar kom = mat. Sedan kollat massa stugor med dem nu när de ska sälja sin. Nu ska jag bädda rent och sova tidigt då jag ska åka till min älskade farmor imorgon (Ledig från träningen). Gud vad jag har saknat henne. Ska verkligen ta vara på dagen med henne imorgon. Synda att hon inte bor närmare. Kameran kommer hänga med hela dagen.

firar mig några dagar efter

Ätit massa gott med mormor och morfar. Söta mormor kom med hennes home-made hallongrottor. De är att döda för. UNDERBARA.

mina nya fina

Här är de jag fick med mig hem igår från turen i Göteborg. Dessa är en av mina födelsedags presenter. Jag har nog aldrig varit såhär glad på länge. Visst är dem fina?

dagens frukost, mmmmh


fett bra träningslåt


nytt, wiiiho


dagens stund

Badat i 1,5 timma. De förtjänade jag kände jag. Sprungit 30 minuter på löpbandet! OTROLIGT stolt över mig själv. Har inte satt en fot där på flera månader så sprang jag 5 km. Det kändes bra. Sjukt bra, nu är motivationen är på topp!
I alla fall skärde jag upp melon och hallon i en skål samt en kopp chai te. Denna stunden var helt underbar.

myser med min bebis och tittar Alcatraz, bästa stunden på dagen


IGEN?

Åh, kollar flygbiljetter till USA i höst. Hur underbart är inte de då? Kanske, kanske inte. Man kan ju alltid hoppas.

today


stolt


RSS 2.0