NIK & JAYBääääst, haha. Är kär i Niks tatueringar. Herre min skapre.

VACKER SOM TUSEN ÄNGLAR SJUNGER I KÖRhop om bord på mit flyvende tæppe
lad mig tage dig derop
hvor stjernerne bor
der til hvor verdner de mødes
og hvor drømme de gror
du som sendt for oven

Total älskar danska. Alla gör inte det, men jag gör det! Åh, älskar texten hehe.

MÅNDAG DEN 25 JULIDålig mobilbild. Hehe, vet ni vad jag gjorde idag???? TRÄNADE som jag inte gjort på typ 3 år känns det som. Snacka om att jag var död efter det. Men ändå så uuuuuunderbart!!! Imorgon står det spinning och gym på schemat sedan kvällen ska jag packa eftersom vi ska till Karlstad och Stockholm nu på onsdag. Räkna inte med någon bloggning så ni vet det nu!!!!


Tänkte tipsa er om världens goaste låtar just nuuuu denna & denna. 

JAG VILL TILLBAKA NUUUU, BORT TILL VÄRMEN

Åh, ser det inte bra ut? Jag vill ha en riktigt svensk bra solig sommar nu. Jag vill kunna se att man har fått en vit rand efter varit ute i solen, att man ska kunna njuta. Som tur är hoppas jag på en resa till turkiet nästa år utan mamiopapi. Själv i 2 veckor i världens finaste stad, Bodrum. Underbart!!

LOVE AND OTHER DRUGS, YOU ARE MY DRUGIgår hade jag en myskväll med min gosi. Och, ja! Vi är helt normala. Såg film åt choklad. Somnade som jag brukar göra när vi ser film och så följde jag med ebbs en bit hem. Åh så såg min dag ut igår. ASBRA. Hihi.


TRAILER

Klicka HÄR för att se ett klipp på en av de bästa filmerna jag vet. Åh, även fast jag inte sett den så ska jag se den när den kommer ut. Hihi.


BJUDER PÅ CIGG IGEN, SÄGER ATT ALLT ÄR BRATjenixeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!! Igår träffade jag Ebba som åker iväg på Gothia idag. Hoppas jag tar mig tiden och åker och kollar på henne. Sen var vi ute i Hössna igår också, ikväll blir det tjejkväll ute i Hössna. Hehe, Maja, Lotta, Mammsen och jag. Hihi. Nu ska jag åka och fira min morfar och moster. Dock fyller inte morfar år idag men på tisdag!!

THE ENDGör ett tidinställt inlägg sådär bara för jag är cooooool så. Haha, nu är jag nog påväg till Folkan här i stan för att se den sista filmen av Harry Potter. Åh. Kanske möter upp Ebba som jag inte träffat på nästan 2 veckor! GALET.

LITE BILDER FRÅN SKREEEEEEEEEA
Några bilder från vår vecka i Skrea. Vi hade inte med oss vädret i alla fall. FAst vi hade kul ändååååååå. Hihi.

TROJAVärldens sötaste Troja stötte vi på uppe i Lindesberg. Åh, världens sötatse. 3 veckor. Som tur är så kommer denna godbit och hennes storebror Zeeke ner till oss i höst. GOOOOSA!!

ÅH BABY JAG TROR JAG ÄR KÄR


Åh, finns det ens något att säga??? Jag är kär i Veronica Maggio. Hon kan hon. Bästa platserna tack vare Alice, Johanna och Felicia. TACK!! Hehe, vi hade det såååååå jävla bra. Gustav precis framför oss (basisten). Så har inget att klaga på precis. Även fast det regnade så kunde vi inte klaga. Suddiga bilder få ni ta, hopp hit och hopp dit gjorde att det blev suddiga bilder. Åh Veroncia hon leverar.

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERASå här såg min förra vecka ut. Åka och bada, var cool med Markus. Typ så. Denna veckan så ska jag träna. Fuck detta vädret.

RSS 2.0