gissa vad jag gör...

...jag dödar ryggen och axlar idag. Lätt pass. NU KÖR VI! Kommer upp en utmaning som ska göras under hela November ikväll.


favoriter, 10 feet

 
Idag bär jag mina absolut favorit byxor. Från 10 feet. Så otroligt sköna. Har dock inga andra att välja bland nu i och med att mina älskade svarta jeans gick sönder i lördags.

jönköping

 
Nu säger vi hejdå, drar till Jönköping för lite mys. Blir libanesisk (?!?!?!?) mat idag. ÄLSKAR DET. Love my brother.

hallongröt

 
Välj någon frukt, jag älskar hallon så det är ett sjävklart val för mig. Ungeför 1 dl, lite mer om man vill. 
 
 
Sedan tar man havregryn, 1 dl och 2 dl vatten samt lite salt.
 
 
Efter det ser gröten ut såhär. Värm den på plattan så den börjar koka upp lite. Rör om.
 
 
Sen ser den ut såhär. Tjockat ihop sig lite.
 
 
Efter det häller du i frukten i gröten. 
 
 
RÖR OM!
 
 
Klar, sån fin färg och så god. 
 
 
Min frukost ser ut såhär, kaffe, te, apelsinjuice, hallongröt, lifrön knäckebröd samt clementin. OCH Grey's. Hörs sen.

done

Färdig med morgon promenaden, slutade på hela 7 km. Riktigt nöjd efter att mina ben värker sen igår. Skön känsla nu är de frulle.


morgon

Ska ni med på en promenad? Jag ska ut i minst 50 minuter, gå du också ut. Riktigt skön start på dagen. Sedan ska ni få se något riktigt gott till frukost!


materiel kärlek från favorit märket

 
Nike, vad skulle jag göra utan er? Det blev ett par nya löparbrallor. Älskar dem, samt ett linne och en ny sportbh. Som jag har letat efter en med smala band. Så hängde den där och bara skrek MOA TA MIG. Så gjorde jag det. Vi är numera ihop, eller hänger ganska ofta ihop. 

christopher, mine mine mine

Nu ska jag och Christopher gå och lägga oss. Han har skrivit denna låten till mig. Så söt är han, bara min min min he he he he. Nej men godnatt säger vi efter en riktigt bra dag. Puss från oss. 

EVERYTIME

 
Loreen i öronen gör kvällen mycket bra. Med hennes nya skiva och nya låten "Everytime" gör min kväll. Te och äppelbitar med kanel på (värmda i micron) gör den bara ännu bättre. Tända ljus får mig att må bra. Dessa tre saker, musik, mat och värme gör mig glad. Avslutar min tisdag på ett riktigt bra sätt. 

after todays indoor walking

Så här såg jag ut efter min klass idag. Svettades som en tok. Älskar det! Finns ingen bättre känsla. Nu ska jag ta mig en kopp te för jag fryser så. Det förtjänar jag efter 3 pass idag. Kommer sova helt underbart i natt.

mer, mer, mer!!!

Åh så kul när ni kommenterar. MER!!!!

workout music

Denna låten brukar jag alltid lyssna på när det är tungt för den har ett skönt gung i sig. Det är helt enkelt en jobbig låt. Texten är också grym, love your body. Det är de jag vill och kämpar för. Super bra låt enligt mig. Låten då man jobbar på crosstrainern, cykeln och det är uppvärmning. Helt underbar låt. Grym bass som får en att kämpa vidare. Biceps eller squat låten. Faskien vilket bra pump man får till denna. Krigaren kommer fram på riktigt allvar.
Otroligt skön genom hela passet. Dem bästa låtarna till sist. Helt sjukt var dem får mig att tänka till, vad jag vill nå med min träning. Hur långt jag vill komma, texterna gör att man krigar lite till, dödar lite till på träningen.
 
HÄR ÄR HELA SPELLISTAN
work that aaaass
 
 
 

question from lisa

Fick en förfrågan av Lisa med min musik då jag tränar. SJÄLVKLART kan jag lägga upp spellistan på musiken samt några av mina egna favoriter som får mig att köra det lilla sista i slutet. Kommer senare. Nu ska jag iväg på dagens 3 pass. Kroppen kommer sova riktigt skönt i natt vill jag lova. Och ja, jag vet att man inte ska träna så ofta på en dag men jag skiter i vad ni säger. Min kropp, mina val. Älskar att träna, hehe. 
 
SEN de där angånde receptet på pizzan. De kommer upp så småning om, hehe.

my new headphones

 
Från WESC. Dem är helt underbara, saknat ett par som har riktigt bra ljud sedan mina koss gick sönder. Nu är vi på banan igen. 

tisdag

Dåligt bloggande men har massor som kommer komma upp snart. Lite då och då under dagen och imorgon.
 
Var i Kungsbacka med mamma och Max i lördags. Vilket resulterade shopping. Hehe de jag tänkt och visa er. Så skönt med lov. Precis kommit hem från en 50 minuters promenad. Sjukt jobbigt att gå idag för att det var så himla halt ute. Höll på att slå ihjäl mig flera gånger. Åh, så jobbigt. Ska idag inviga mitt nya pass, ben passet på gymmet i Borås. Ska bli riktigt kul. Igår så körde jag armar, min vänstra underarm fick ett jävla pump och svullnade nästan upp. Haha, såg förjävligt ut men sjukt skönt i alla fall. Nu ska jag plugga lite innan jag åker in till Borås. 

my own little PT and my bird

 
Idag ska jag mysa med min fågel. Idag har jag äran att få träna med henne, min egna PT. Ska bli kul dock har jag en känsla av att det kommer bli jobbigt. Men har man sin egna PT och ingen mindre än Mikaela kan det bara inte bli bättre. Ben är det idag, favorit dagen! Vi hörs sen, bloggen kommer nu inte ligga mer vilande. Nu är de minst ett inlägg per dag. Vi hörs sen när hon och jag hänger på gymmet. 
 
JUST det, igår så var vi på stormöte med GYMMIX. Då jag vann en fin tröja från Craft, ska visa den senare. 
 

chris

Trevlig söndag på er alla. Sitter och rå pluggar, därav den dåliga uppdateringen. Men kommer under morgondagen!

godmorgon

Imorse skulle de stått såhär; Medans de flesta sover sitter jag snart påväg till skolan. De är inte så värst kallt ute, men mörkt och riktigt mysigt! Hörs sen.

Men eftersom blogg.se appen inte ville arbeta med mig så får ni de nu.


världens bästa kille


JUSTIN

 Idag vill jag röra på mig, vill inte ligga i min säng hela dagen. Så otroligt tråkigt. Ska börja skriva på min essä hade jag tänkt. Får se hur detta kommer gå. Imorgon ska jag röra på mig i alla fall hade jag tänkt. 
 
Men jag har min man att titta på hela dagen i alla fall. HAN ÄR SÅ SNYGG OCH HÄR ÄR HANS NYA VIDEO. 
 
 

usa 11

 
Idag saknar jag USA extremt mycket. Idag hade jag chansen att åka ner dit, men så blev det inte. Synd att jag inte tog den chansen.Hoppas att min gudmor och dem åker igen nästa år. För då lär jag åka. En av de bästa resorna jag har gjort.
 
Igår åkte dem till Las Vegas. Det var en upplevelse när man var där. Det var ingen liten gata "the strip" om man säger så. Att få åka berg och dalbana mitt ute där på stripen sedan åka in på hotellet New York, New York. Det var häftigt, men otroligt läskigt också. M&Ms butiken? Herregud, tre våningar med bara M&Ms hur otroligt? Sedan den fjärde våningen visade dem film. Åh jag vill bara åka tillbaka. Allt gick så otroligt fort, för fort helt enkelt.

sjukis

Idag är jag hemma igen. Mest för säkerhetens skull! Har precis sett färdigt andra avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar. De programmet är så sjukt bra. Deras kärlek till varandra? Oh, de värsta av allt är att detta är sant. Men den är fortfarande så bra! Om ni inte sett den tycker jag att ni borde göra det NU, ni lär inte ångra er.

Fick ett svar om att jag ska lägga upp recept på min otroligt svåra pizza. De kommer i helgen så tar jag kort istället. Mycket roligare.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, om magen tillåter detta. Mamma sa te och ägg. Ska göra äggröra tänkte jag. Hoppas ni får en mycket bättre dag än jag.

usch


stero hearts

Morning cardio var inget bra val idag. Halsen tog skada på det lite, näsan också. Dock hade jag på mig 162429 lager kläder? Aja, sitter på bussen hem i alla fall. Hörs sen / deppmoa


zlatan

Ingen annan kan göra detta förutom Zlatan. Hur grym är inte människan?!

morning cardio


bästa middagen

Åh här har ni min mat! Pizza med tortillabröd. Det är så sjukt gott! Och super enkelt!! Vill ni ha recept? Hehe


love it

Fick en efterfrågan idag av Parmida att inte bara skriva om träning. Dock blir de lätt så då jag tränar rätt så mycket! MEN ska bli bättre. Kan göra ett inlägg idag om de vi ska äta ikväll. Så sjukt gott är det, älskar mat. Nu laddar jag upp för min första Indoor walking klass. Åh de ska bli så kul.

Det är lite bilder på min form nu, hehe. Magen har börjat att tunna av, känns och de känns bra. PB i knäböj. Åh blir lycklig jag bara tänker på det. Nu ska jag fixa lite mat! Vi hörs sen.


night workout

Fick fram den där riktigt härliga känslan idag! Mina armar skakade och ryggen värkte efter alla ryggresningar. Underbar känsla, invigde även nya linnet och de kändes bra. Skönt, bara en lapp jävel jag ska klippa av, haha. Tryckt i mig mammas mat och känner mig som en boll nu! Duschen väntar sen ska jag hoppa i sängen för jag är så trött. Imorgon blir de promenad och armar på schemat. Sedan plugg hela dagen lång! Samhäll och svenska ska avhandlas. Vi hörs imorgon.


nikeeey

Nytt linne på mig nu när jag ska iväg och träna snart. Nike, favvis märket.


hello, 191 days until I seeeeeeee my love


förändring

Lite förändring på bloggen nu. Får aldrig till det med headern, ska gör en mycket finare, snart. Så fort jag har tid. Hehe.

lager 157

Idag åkte jag och mammsen vart ut i gällstad och myst. Nu ska jag packa lite inför veckan hos mamma. Sen ikväll blir de en lugn kväll med god mat och träning.


lyckan i att träna

Jag är sjukt pepp på att träna nu. Idag står de rygg på schemat och igår så var de legday. Favorit av favorit. Just nu är det att jag tränar nästan 3 benpass i veckan 2 armpass och 1rygg/bröst i veckan + 1 intervallpass. Sen nu efter lovet ska de bli lite ändring, då är det istället 3 armpass och 2 benpass. Dem två benpassen kommer jag verkligen köra skiten ur mig.
 
Ben är det jag tycker är roligast nu, ena stunden är de armar sen är de ben. Men det går inte att förklara känslan när man står vid smith maskinen och lägger på vikter för att göra knäböj. Känna att ens framsida lår, rumpa samt baklår får använda all styrka för att de ska kunna komma upp. Man spänner sig i hela ansiktet för det tar en sådan kraft och att få göra det är ren lycka. Veta att ens kropp klarar mer än vad man än trott. Känslan efter man lämnar gymmet då man har slått sitt rekord. De går inte att beskriva med ord för det är en sådan lycka. Efter det vill man bara göra om det igen och igen. Dock kanske det inte syns att jag tränar men de spelar ingen roll för det tar tid och i slut ändan är allt slit och svett värt det! 
 
 
Jag vill kunna gå runt på stranden nästa sommar och verkligen TRIVAS i MIN kropp. Ingen ska heller komma och säga att jag tränar för mycket. De gör jag inte, gör tränar så mycket jag vill för det är vad jag vill och om det går dåligt eller bra har jag i alla fall tränar fler gånger än på dem som INTE har gjort det. Vi alla gör våra val i livet och det är de vi får ta sen i framtiden. Konsekvensera av våra val vi har gjort. Jag gillar och träna, nej inte gillar jag älskar det. Jag skulle hellre träna ibland än att festa. Att trycka i sig en massa annan skit istället för att göra sig av med det? Vad väljer du? Så kommer vi dit igen, man gör sina egna val. Självklart älskar jag att festa med mina vänner också, det är dem som ger mig energin för att träna också. Hjälper mig längs vägen då jag inte vill trycka i mig massa sötsaker (you know how you are <3 LOL 2 u). 
 
 
Så som avslut vill jag inte att detta inlägg ska vara negativt på något sätt utan mer en tankeställare till er, vad ni vill göra. Man behöver inte träna VARJE DAG, verkligen inte. Men att röra på sig är så mycket bättre än att sitta framför tvn/datorn där hemma (och ja, jag har vart i den situationen eller rättaresagt jag är i den också. Älskar att se OTH som är världens bästa serie). 
 

blä på allt 12-10-12 11.58

Orkar inte mer, vill bara gråta.

godmorgon 12-10-12 07.56

Bra start på dagen då man har sovmorgon. Pw slutade på 5 kilometer och det känns bra. Det var mörkt när jag gick ut men sen nu börjar solen lysa över Ulricehamn. Svettig och lagom go när jag kom tillbaka. Nu ska jag äta mat, älskar mat. Hörs sen. Ikväll ska jag se bio med Mysan.


one tree hill 10-10-12 13.25


sveriges snyggaste man 10-10-12 10.52


09-10-12 12.35

Varför jag inte kan blogga så mycket är för att vi flyttar och därav inte har något internet hemma nya lägenheten ännu. Det ska komma idag hoppas jag.

godmorgon 08-10-12 08.24


lunchish 06-10-12 14.07

Kört ett stenhårt ryggpass nu. Det känns riktigt bra, 100 rygglyft de sista och det känns i min rygg. Efter benpasset igår så känns det lite i rumpan, dock på ett bra sätt. Tog pb i squat, kändes också väääääldigt bra. Lyckan att träningen ger något så man svettas på gymmet. Snart ska jag iväg till våran nya lägenhet och fixa min nya säng och så hade jag tänkt. Vi hörs sen. Nu är de lunch.

mercy 06-10-12 13.50

Här har ni en grym låt att träna till.

morgon promis 06-10-12 09.09

Bytte ut crosstrainer mot asfalt idag. Känns riktigt bra att få komma ut till den friska luften. Snart har jag gått i 1 h. Magen skriker efter mat! Igår körde jag ben, de är så jävla kul!! Haha, vi hörs sen.


night lovers 02-12-12 22.28

 
Nu säger jag godnatt. Känns bra, tror jag fattar juridiken. Det är i alla fall ett roligt ämne att lära sig. Något nytt man inte pratat om innan. Nu jävlar ska de kännas bra efter provet, godnatt igen.
 

no one does it better 04-12-21 07.58

Delar med mig en bra låt till denna dystra torsdag.

morgon 04-10-12 07.28

Då var dagens kondition klart. Skulle vilja säga att det känns bra men de gör det inte. Så otroligt seg i kroppen och jag vet att man inte får skylla på det men nu gör jag det i alla fall.

Jag är inte van att stressa såhär mycket på grund av skolan. De ska inte behöva vara så att man sitter uppe till 12 på nätterna för att man ska förstå sig på en sak, då läraren inte kunnat lära ut.

Jag har fått acne får de när jag är stressad, vilket inte är alls kul. Kroppen hänger inte med i de tempot jag vill. Jag vill att allt ska ske på allt och samma gång hela tiden, men det går inte alltid.

Men idag tillåter jag mig själv att det var okej imorse (jag svettades som aldrig för så de borde också räcka). Det lär aldrig hända igen, ska lära mig att planera MYCKET bättre än vad jag gjort hittills. För jag vill kunna lyckas både i skolan och med träningen. De är dem två sakerna jag vill satsa på.

Nu ska jag ladda upp med en grötfrukost, bland de bästa jag vet nu förtiden. Sedan ska jag plugga lite privatjuridik. Hörs sen om jag ens kommer ha kvar något liv idag/ikväll.


03-10-12 21.05

Blev ingen träning nu på kvällen då jag har väldigt mycket i skolan för tillfället. Är väldigt arg/besviken på hur mina lärare lägger upp vissa saker. Allt ska komma samma vecka som alla andra ämnen. Jag blir arg för att jag vill kunna prestera så bra som möjligt. Jag vill ha bra betyg i de ämnerna jag läser och de jag har svåt för nöjer jag mig med ett E. Satsar hellre på de andra ämnerna jag tycker är roliga. 
 
Ångesten kryper sakta fram sen jag underpresterade på mitt matteprov i tisdags. Aldrig kännt mig så osäker som jag var då. Vad hände? Jag som trodde jag kunde matten hyfsat i alla fall. Nu i framtiden är det mer tid på matten. Jag vill lyckas för att jag vet att jag kan bara jag vill. 
 
Nu ska jag sätta mig min privatjuridik som jag har prov på fredag! Det är förbaskat kul men väldigt svårt i vissa tillfällen. Jag vill lyckas på detta provet så jag inte behöver gå med mer ångest i helgen. Nu kör vi skola!! 
 
Ps. åker min gudmor till USA på fredag och jag vill abra gråta i floder. Jag vill också åka med. 

yeah 03-10-12 12.11

 
Och han gör det igen, Steve Angello du bäst.

morning cardio 03-10-12 07.34

Asskönt morgondags idag. Okväll väntas rygg och bröst!


RSS 2.0