PRESSAD AV TID

Var på zumban idag igen. Så kuuuul, dock blir man onödigt svettig (om man heter moa). Kanske ska ta del av min goa Zumba spellista? Haha, de flesta låtarna från vårt pass vi har är med till och med lite fler! Ebba och jag ska nu vara riktigt vältränade till spexet med tanke på att vi ska vara brandmän och går runt med bara sportbhs. Hiho, nu är det bara att kämpa på säger jag!!


ZUUUUUUUUUUUUUUUUUMBA!!!! (spellistan, tihi).



EVEN FAIRY TALE CHARACTERS WOULD BE JEALOUS

Nu snart beger jag mig mot skolan. Nu på morgonen väntas lite klassråd sen håltimma i nästan 2 timmar. Ååh hatar klassråd. Haha, ikväll blir det zuuuumba igen! Vi hörs.








BAILA, MENEA Y GOZA







Äntligen lite träning idag. Hoppas på lite body pump och zumba! Löparbyxorna är snart isär. Nya, några snygga, någon?? Hörs, kanske lite fotboll ikväll. Får seee.

IN HAPPINESS





Jag ska nog bli blond igen. Hehe, ska vara blond till skolavslutningen i alla fall. En månad. Vi får se hur detta ska gå. Nu beger jag mig mot skolan!

THE SMOKER YOU DRINK, THE PLAYER YOU GET

Tycker vi är rätt så snygga?? Aa umgåsmed elin dåååååå. Hahaha, ikväll står det grill på schemat! MUMS, ha det bääääst. LOVe.

INTE VARJE DAG SOLEN LYSER!!!

Tror jag skippar feman idag, haha får blir 3 och halvan. Jag ska ju faktiskt springa hem och träna senare idag. Idag står det även plugg på schemat, i solen! Tycker det är lite väl tråkigt nu i bloggen utan bilder. Måste fixa nya bilder snaaaaaart! Just det vi har äppeljuice hemma, nu är det värt att leva. Ps. Saknar Elin.

U ROCK

Okej, rätt så stolt över mig själv tränat varje dag nu nästan på lovet och imorgon blir det första löparturen ute i skogen! Underbart, jag har något emot att springa på löpband och att springa ute i "stan". Nej! Det ska vara ute i skogen, i den friska luften. Hoppas jag klara de där 5 km imorgon. Jaaaaa det blir upp till bevis imorgon! Ska köpa nya löpartights nu snart. Mina är heeeelt sönder snart alltså. Sedan ska jag bestämma mig vad jag ska ha för idrottslektion, blev ändrade planer. Ska ha den på fredag v.17. Imorgon tänkte jag plugga, suger men dock måste de bli gjort. Måste plugga imorgon för jag ska kunna vara med Elin på lördag. Funderar på om jag ska ut och gå eller läsa???? Eftersom jag redan tränat blir det nog till att lägga sig och läsa i solen. Loooove.

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN BÄSTAS DAG

Idag är det ingen vanlig dag för idag vär det min bästis Elins dag!!!! Tänlkte skriva ett sånt fint inlägg som hon skrev om mig när jag fyllde år. Okej. Elin Ohlsson har jag kännt ett bra tag men inte vart så jäääätte nära. Men nu på de senaste tiden har vi bara börjat umgås mer och mer. Dels för att jag tycker hon är en super vän. Man kan prata om allt med henne (precis som en bästis ska vara). Vi har skit kul tillsammans. Hon är den goaste människa på denna jord jag känner. Vi delar många intressen tillsammans, hehe. Som oth, träna och mycket mer. Det är du och jag. Det är vår sommar i år. U rock My world Elin. Ääääääääääääälskar dig elinpelin!!!!! Hoppas du får en awesome day goding!! Vi ses snart.

STEKER MED EBBA I DEN VARMA VÅRSOLEN!!!

Steker som sagt med Ebba i solen. Våran altan är super duper varm så vi lever ett rätt så bra liv här just nu. Hörs senare, då blir det bilder också!! Hihi.

EVERY PICTURE TELLS A STORY



Ååh sommar.


Känns superbra att jag har gått och blivit förkyld nu! Jag som hade tänkt att träna idag, tar det imorgon. Ikväll ska jag ta det lugnt. För första gången på flera helger ska jag inte gör något. Något jag ska göra ikväll är att duscha, äta god mat, se på oth och läsa lite. Åååh, det lät skönt! Tänkte också visa bilder på mitt rum, mitt nya som jag gjort om.


TORSDAGEN DEN FJORTONDE APRIL

Jag har panik över att min plattång gick sönder häromdagen. Har ingen aning vad jag ska göra nu. Får vänta tills jag får mina födelsedagspengar från farmor och köpa en. Redan kollat upp vad jag vill ha för en. Hiho. Till er så länge så ska jag jobba nu kommer hem vid halv åtta då det är sten plugg på våran biologi!!


YOUR CHEATIN´ HEART

Just det bara för jag är lite små putt sådär ska jag träna. Det är de bästa jag vet. Älskar det, haha. Eftersom jag har sovmorgon till 12 imorgon så ska jag dra ner och träna innan tänkte jag! Smart eller?? Så slipper jag  träna imorgon kväll. Upp vid 9. är vid onyx halv tio. Träna en timma klar halv elva. Duscha och allt klar kvart över elva då jag äter och allt. Sedan går upp till skolan. Jag är smart. Nu när barngympan är slut, då blir det Zumba varje onsdagar och lördagar. Handbolls träningarna är slut nu tills 3 maj. Då blir det lite spinng och Zumba på torsdagar med. Älskar att dansa, älskar Zumban. Hehe, gud vad jag babblar.



Nya träningsbyxorna, dock måste jag vara lite mer brun för att kunna använda dem. Ååh blir så kul att träna med lite färg.

Kanske kunde dela med mig av min april spellista eller skulle kunna mer säga träningspellista. De som spelas mest hemma helt enkelt. Jga är inte den som lyssnar på de där lugna låtarna. De finns dock ett undantag. Det kallas Lars Winnerbäck.


HÄR!!

AAAAAAAAAAALLT

Rätt så glad faktiskt, att jag äger alla säsonger av oth nu. Alla 7 i alla fall. Escadas nya parfym, en väska och ett par träningsbrallor rikare. Precis vad jag önskade mig.




Jag vill bort från allt nu, börja på en ny skola. Skaffa nya vänner och allt gud va dystert. Jag vill byta skola nu. Klassen suger och skolan suger över huvudtaget. Fyfan, aja tur att jag har något att se i fram emot. Skrea i sommar med min Elin. Och när vi pratar om elin så, tack för inlägget fina bästis. Hihi, du är så jävla bra. Kan prata allt med dig. BÄST.




Inte alls långt kvar tills jag åker utomlands nu heller, ååh det kommer bara bli underbart.

ELIN GÄSTBLOGGAR

Idag är det inte vilken dag som helst, för det är moa salos födelsedag!! Jag kände för att vara lite extra gullig och gratta henne på 4 olika sätt. Nämnligen på fb, sms, bloggen och i verkligheten. Det här blir mitt tredje grattis till henne idag:
GRATTIS MIN BÄSTASTE VÄN! Jag älskar dig, och det vet du nog nu hehehe. PUSS.
Hon är helt enkelt den goaste, roligaste och den mest omtänksamma person jag känner. Och dessutom kommer hon alltid med så bra ideér som gör mig på humör. DU OCH JAG I SOMMAR MOA! Tusen pussar och kramar till dig på din födelsedag!! :)

MAMA



Lite nostalgi i denna video. Detta var min absoluta favoritlåt av Spice Girls när jag var liten. Och tro mig, jag var helt säker på när jag var liten att jag skulle vara med i Spice Girls.

HELLO WORLD

Så himla bra på att blogga eller?!?!?!?! Nej. Vet inte vad som har hänt direkt, väldigt mycket i skolan. Vill bara komma bort ifrån skolan nu på direkten! Dock mindre än två månader tills jag åker utomlands. Np efter np är det, väääldigt mycket i skolan. Snart är barngympan slut vilket innebär att jag kan fokusera ännu mer på skolan. Aja. Ska hoppa in i duschen nu. Imorgon fyller jag år. Hehe.

RSS 2.0