love, i want 2


till sjuklingen

Lite biler till våran sjuka Selina, puss.

me


nytt

Numera ser blogg.se ut såhär, snyggt som fan! Blogg.se behövde lite förändring tyckte jag! Nytt är det aldrig något fel på.

#love #is #awesome #or #is #it?


dagens låt 24012012

Lite Erik Hassle som jag inte lyssnat på otroligt länge. Tycker denna låten är skön på ett sätt och den har följt med mig heeela dagen.

lite

Vet inte vad jag ska blogga om riktigt men ni ser den lilla guldringen där den fick jag av min morfar och mormor när jag konfimerades. Inte använt den så ofta eftersom att dne har gått i släkten och är rädd för att tappa den. Sen ser ni den söta "kronan" eller vad man ska kalla den. Den fick jag av några söta ungar under julavslutning. Åh så söta, tycker den är underbar och bara ha sådär. Så fin är den. Kul när man ser den varje dag, blir glad.

musik

Såg första avsnittet av One Tree Hill på säsong 9. Jag fick panik, James är fortfarande lika snygg och Brook är lika underbar som vanligt. Vill ni ha min OTH spellista från spotify finns den HÄR!!!!!

godmorgon

Hade så hemskt gärna legat kvar i sängen nu, men nu måste jag gå upp. Taggar pulkaåkning med underbara klassen idag. Wiiiho

godnatt

Ja, min helikopter tapet är fin. Tagit över min lillebrors rum nu. Det ska ske en förändring snart och då kommer det upp bilder hur det egentligen ska se ut! Nu säger jag godnattt inför en dag i skolan imorgon.

fuck


enkel och nyttig

Världens goaste smoothie, dock fattades bara lite blåbär. Men det är bara lite jordgubbar och hallon samt lätt Yoggi (?) med lite ekologisk vaniljsocker (INTE MYCKET, ungefär en halv tsk).

dagens låt 23012012

En låt från Rihanna, hon sviker en aldrig.

JAMES ROCCO

En super söt och skön sak som jag köpte på nelly för ett tag sedan. Helt underbar att sova i, från James Rocco.

morgon

Är hemma och sjuk det bästa är när man är sjuk är att man får äta den bästa frukosten. Det vill säga en riktigt stor, som jag gjorde också hihi. Gud vad gott det ska bli nu, ska också fortsätta att se Wallander som jag missa igår.

lördag

Tände brasa i helgen, så mysigt.

dagens låt v.3 lördag

Har har ni en dröööös med musik för denna lördag!! One Tree Hill kan dem. Åh underbar lördag! Men ni får ha en bra lördag. Jag och Rebecca ska snart ut och gå efter allt godis igår. Ikväll kommer tjejerna, puss.

tävling "Suit of Sweden"

Jag tänkte vara med i en tävling de de lottar ut 8 st (BILD nere). Tävlingen avslutas den 10 feburari. Du kan vinna på olika sätt, och det är dessa:
  • 2 st lottas ut till de som gillar Suit of Sweden på Facebook. [LÄNK]
  • 2 st lottas ut till de som skriver vilken färg av Suit of Sweden de gillar mest på deras facebook.
  • 2 st lottas ut till de som skriver bloggadress på Suit of Swedens Facebook. http://flavoured.se
  • 2 st Suit of Sweden lottas ut till de som bloggar om tävlingen.


MIN FAVVIS

Idag fyller denna godingen år, 17!!!!!! wiiiho, i helgen kommer vi leva falrigt älskling!! PUSS HA EN BRA DAG GOSE!

hejsvejs

Det är kaos idag, sitter med min naturkunskap. Ska göra klart den, sen ska jag sova och vara duktig. Hörs imorgon friends.

dagens låt needtobreathe

Så sjukt bra.

SNYGG

Idag såg jag på en video och där råkade Chris Brown dyka upp med sitt otroligt snygga hår. Herre gud vad snygg han har gått och blivit. Läste lite nu att han inte bara gått och blivit snygg utan BAD också. Ojoj.
Ny kategori: Kändisar

WHO YOU ARE

Mys med fina flickor i helgen sedan söndagsmys igår med min favvis. Idag har jag och mamma tippat runt i vår lilla stad och kollat runt. Letat efter lite lägenheter, jag vill ha större rum så det bara skriker om det!! Åh, det är sjukt hur mycket jag vill flytta. Imorgon blir det Core och jag är super taggad! Det är sjukt hur pepp jag är på träning nu. Idag har jag gjort GI-bröd. Det blev sjukt gott! Hur enkelt som helst till och med Glutenfritt. Så detta brödet ska jag och mammsen fortsätta att göra. Nyttigt här kommer jag! Wiho. Ska tipsar er om det och LCHF muslin (?) vi gör. Ska lägga ut bilder hur man gör och så, ska vara duktig bloggare nu. Detta blev en jädrans långt blogg inlägg. (Glad Ciccigirl?). Hörs imorgon.

THE WRONG GOODBYE

http://youtu.be/jhHeLQS5gSI?hd=1
http://youtu.be/toR06IIByGA
Ni får gå in på länkarna för att kunna gå in och se dagens låtar. De är underbara. Nummer två är underbar, svenska saker i stora serier gör min dag. Blir glad.

mums

Goaste killen, jag dör!! Haha. Vill ha min egna Hugo Rosas, hehe.

gosSIP

Filmen om två av mina favoriter. Puss på er tjejer. http://ZELINAALMGREN.BLOGG.SE/     <------kolla in

år 2011 del 2

JULI och AUGUSTI (drog två månader samtidigt)
De vakades möhippa och bröllop så jag fick sitta barnvakt åt världens sötaste unge. Sedan så tränade jag spinning med Jesper också, han dog typ. Var uppe i Västerås på Power Meet först sen vidare till Lindesberg och var där några dagar då jag lärde känna Majsan. Åkte hem fort och såg Veronica för andra gången. GRYMT sen åkte jag en del båt. BÖRJADE OCKSÅ BÄCKÄNG OCH FICK VÄRLDENS BÄSTA KLASS.
SEPTEMBER
BLEV ÄNTLIGEN BLOND!! Min älskade klass fick sina efterlängtade Mac's. Var på mitt första convet och fick träffa min Idol Jessica. (HUR COOL SOM HELST). Var på kräftsskiva sen trodde Selina ganska ofta att hon var biff, för ofta...









OKTOBER
Sat barn vakt igen. Denna månaden skrek bara USA och MÖSA!!! Bästa tiderna detta året. Det var så sjukt kul. Var även i Gbg för att köpa lite saker inför resan med världens bästa tjejer. Hängde med min farmor, min älskade farmor. Mys månad, bästa tiden på året.
















NOVEMBER
Fortsätte att hänga i mitt älskade USA. Sen när vi kom hem så fick vi katt, min älskade Tova. Bästa under november månad. Det var en del i skolan. Rätt så okej månad.





DECEMBER
Jag trotsade vädret och tog på mig flippisarna från USA, Bäckäng, Julgranen, Julafton, jobb. Det kortfattar mitt december dock fanns det mycket mer men det är en del.







dagens låt v.2 tisdag

T-pains nya skiva och nya låt. Fest-låten. Wiihoo

godaste idag

Så sjukt gott, bästa på min sjukis dag idag. Imorgon ska jag upp vid halv nio och gå ut och gå.

true story

Finner inga ord förutom att 118100 talat sanning.

favoriterna

Nu lägger jag mig i sängen med Zlatan boken i öronen med mina favorit hörluar. Förösker andas och ta det lugnt, förbereda mig inför imorgon.
Idag har jag hunnit med mycket. Vart ute och gått, så skönt! Sen pluggat. Nöjd med min insats. Godnatt sötnosar.

dagens låt måndag v.2 COLDPLAY

Stor förtjust i Coldplay nu. Spelas om och om igen i mina öron! Helt underbara typ det där!

BODY BUTTER

Denna Body Buttern är helt underbar. Luktar super. Bra förpackning och som sagt helt underbar. Ni finner den på Apoteket Hjärtat.

nytt

Nu kategori igen, Tips. Det är lite kul, kan vara vad som helst inom tips.

dagens låt söndag

Detta får mig att gilla musik. Hur underbar som helst.

så gör man en print screen på mac

Först och främst TAAAACK!!!!! Haha, nej men tack. Super kul att höra! Jo det ska jag ta och förklara för dig (kanske er om det är fler som undar hur man gör). Hoppas du förstår när du ser detta Johanna!
Okej, man ska hålla in tre olika tagenter för att kunna göra en print screen på en Mac. (OKEJ INTE BÄSTA BILDERNA MEN JAJA).

Så du ska trycka på:
1.cmd
2. shift
3. 3



dagens låt lördag

Idag kör vi på Seven Nation Army, bääääckäng!!

såhär kul har jag nu, någon som vill byta??

Så kul har jag nu.

godnatt

Nu säger jag äntligen godnatt! Ser ni hur skönt jag ska sova inatt?

DU ÄR MITT ALLT

Andra gången i Thailand, mini var vi! Lockigt hår också var det som gällde. DU ÄR MITT ALLT.

DAGENS LÅT FREDAG

Idag fick det bli lite Kent. Idag har jag haft fullt upp. Förlåt men år 2011 får vänta lite till.

#fest #fun #omg


ÅR 2011

JANUARI
Jag var brunhårig och jag spenderade mycket tid åt skolan. Det otroliga gymnasievalet och massa annat (=spenderades i sängen). Fann intresse för träningen så småningom, började träna lite smått. Åkte samt skidor med skolan vilket resulterade mys i sofforna. BESTÄLLDE resan till Turkiet äntligen.





FEBRUARI
Spelade en hel del handboll, bästa sporten. Hade supermysigt med världens bästa lag. Sedan ängnade jag mycket tid till skolan, idrotten. Hade ett spinningpass med klassen. Kunde vart det bästa, helt underbart!!! Hade också Nationellaaprov i skolan.





MARS
Det hände inte så mycket i mars förutom att jag fick denna underbara kläningen från MY. Tränade på, blev mer och mer för barngympan tog slut. Var också ute och gick med Elin och Kurt.




APRIL
JAG FYLLDE ÄNTLIGEN 16!!! Ville bli blond, det var en månad kvar tills vi skulle åkta till Turkiet och jag pluggade på som vanligt, alla dessa nationella prov. Och jag tränade tränade tränade, det var de bästa. Fann vad jag verkligen tyckte om, TRÄNINGEN.





MAJ
Jag spenderade mycket tid med min Elin och Ebba. Världens bästa tjejer. Vi var på Veronica Maggio, helt underbart!! Vi festade också. Balen i vår lilla stad var, sen kom vår efterlängtade resa till Turkiet.











JUNI
Var i Turkiet tills en början! Vi åkte hem, skolavslutning och spex väntades hemma!!! Åh de sista dagarna var bara underbara. Hyrde en stuga i Skrea med underbara elin för en vecka. Det var underbart, vi hade midsommar middag, superduper mysigt. Juni var helt enkelt en hel grym månad!!












OM NI VILL SE MER FÅR NI VÄNTA TILLS IMORGON, detta tog rätt så lång tid. Haha.

HAHA

Haha, detta gjorde min dag.

BAAARTY

Nu ska jag sätta igång emd mitt pluggande!!  wiiho, lml.

DAGENS LÅT TORSDAG

Kan inte få nog av denna låten, dels behöver jag motivation idag så jag tänkte att de skulle passa in. Nu frukost.

D.B

Vad finns det och säga? Hm, att ens killa bär samma kallingar från Hm som David Beckham har modellat i. Haha, drömmen. Skoja, men snygg är han i alla fall. Trodde aldrig att han skulle bli modell för Hm?

23.02

Tova kör in for the kill blicken nu. Sitter och äter fruktsallad och läser lite. Sen små tittar jag på kamera också. Vill ha en nyyyyyy, eller inte ny. Begagnad, kikar runt på bocket och så. Begagnat är bäst enligt mig, när det gäller sådana grejer. Hittat lite fina saker. Vill ju bara ha ett kamerahus så får vi se om jag hittat något i rätt pris för min budget.

NYTT

Tänte börja med dagens låt, ny kategori. Måste prova på nya grejer när det är ett nytt år. Wiho, jag är så peppad på nya saker. På tal om låten så hörde jag denna idag och då slog det mig att denna låten lär ju aldrig dö ut. Den är så underbar så man bara mår bra. Haha. Denna låten är inte ny heller men de behöver inte låtarna vara heller. Wiho.

LEVELS

Trött men glad tjej. Åh idag var det sista jobbdagen imorgon ska jag ta mitt pick och pack från mammsen till pappsen för pappa åker till MEHICO (solsidans utal, love it. haha) för 2 veckor. Imorgon hoppas jag att vi bokar någon resa. Om det nu blir av, annars åker jag själv i två veckor. Hur underbart liksom? Sol, strand, varmt vatten, hav, pool jag kan räkna upp så mycket men vill inte för då blir jag bara deprimerad. Haha.

TVÅ

Två bilder från nyår, hoppas att jag kan få lite bilder fårn andra eftersom att jag är lite virrig när det gäller att ta md kameran och vart den nu ligger. Haha.

VITA DRÖMMAR

Dessa tre sovrumen har något speciellt. Hur coola som helst. De vita är ju bara drömmen, underbart. Andra sängstomen får mig att bli kär. Så fin, tänk den med de vita. Hur fint hade de inte blivit då? Den tredje bilden är ju bara cool, trät på väggen de olika tygerna på överkastet, bokhyllan, lamporna. Hur fint som helst. Nästa gång jag får ett nytt rum ska det ta minst 3-6 månader innan jag är klar. Det ska ta lång tid, så man trivs med det. Varför skynda liksom? Loppis för att hitta dessa så kallade sockerlådor och ha dem lite överallt i rummet. Det ska vara vitt högblankt golv. Sedan en otroligt snygg bokhylla där jag ska samla på alla böcker jag köper med tiden. Vill ha ett nytt stort rum nu.

NYTT

Som ni ser bland katogorierna så har jag lagt till en ny, INREDNING fick den heta. Ska bli lite kul att börja med något nytt.

TISDAG

Idag var det mysmode, jag har mys och gosat med Tova. Näsan rinner nu igen, halsen gör ont. Åh, imorgon är det sista gången jag jobbar nu på lovet. Ska bli tråkigt men ändå skönt. På torsdag vakas det massa plugg. Måste bli klar med samhällsinlämningen. Kanske gå ut och ta en promenad. Ska ringa min doktor också. Mycket att göra. Ni kanske får lite bilder sen från nyår! Hehe.

FRÅGA FRÅN IDA

En fråga från Ida. Vilken serie tycker du är bra förutom O.C, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Lost och OTH?
Svar
Alltid kul med frågor. Hehe, jag är inget big fan av O.C faktiskt, kanske bara dem första avsnitten. Jag vet inte vad jag ska tycka om Lost heller för jag aldrig sett ett enda avsnitt. Kan ju lika väl rabbla upp alla serier jag ser på eftersom det är en hel del. Haha, seriegalen tjej!! Men sen ska jag vara ärlig också. När jag ser serier så sitter jag inte bara och kollar på tvn jag kan gå och göra andra saker också, plugga städa. Jag gör en hel del under tiden. Haha, sen har jag såklart inte sett alla säsonger av alla serier (förutom OTH och Prison brea samt Gossip Girl).
1. One Tree Hill
2. Grey's Anatomy
3. Gossip Girl
4. Desperate Housewives
5. Bones
6. Prison Break

BON

Så sjukt bra!
Iʼm tearing up, across your face
Move dust through the light
To find your name
It's only faint
This is not a place
Not yet awake, I'm raised to make

RSS 2.0