MOA, KOM HEM

fortfarande gästblogg som ni kanske förstår. jag har tappat min motivation totalt till att träna för att jag har varit sjuk ett bra tag. SÅ NU BEHÖVER JAG PEPPNING IFRÅN MOA. hennes vilja är ju sjuk. hon tränar fan varje dag nere i turkiet!! eller det är iallafall det hon har sagt att hon ska göra. idag har det varit awesoooome väder här i ulricehamn, 23 grader och massa massa sol! hoppas att det är molnig och skit i turkiet :) hejdå

MOA TITTAR FRAM I TURKIET!!

Eftersom jag vet att Elin är borta med sin klass idag så, tänkte jag blogga liiiite, går inte att hålla sig borta. Kanske kommer någon bild någon dag?? Imorgon ska vi in tidigt på morgonen för lite turkisk marknad! Spännande, idag har jag bränt mina axlar. Not fun. Hej!

OJDÅ..

glömde säga att det är jag, elin ohlsson som gästbloggar på moas blogg den här veckan då hon är i turkiet. min blogg har ni här, så besök gärna den (den är lite roligare än moas) hihi

GÄSTBLOGG

hur fan kunde jag missa det här?! moa är påväg till turkiet och jag fick inte säga hejdå.. dåligt av mig. så nu ska jag skriva ett gulligt inlägg riktat till henne. MOA SALO, du är nog fan den bästa människan som finns. alltid lika omtänksam, glad, gosig och cp. måste också säga att jag verkligen avgudar dig för din motivation och vilja, är en aning avundsjuk på dig faktiskt. ÅÅH JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ!! du får ha det underbart där nere, och bli inte för brun för då blir jag sårad hehheh. love to you hjärtat.
i sommar är det här du och jag moa. på varsin cykel mot affären i skrea. puss.

BALEN 11'





















Balen iår var heeelt okej, vissa klänningar var superfina medans vissa inte var det. Blev kär i Andreas fina klänning! Åååh, vill ha balen nu. På Bäckäng.

THIS IS MY HOUSE, THIS IS MY HOME



Titta inte på detta om ni inte har hunnit till 8 säsongen av One Tree Hill, för det förstör så fall. Men som jag och Sara kan titta på detta om och om igen. LOVE.

MITT HJÄRTA DE BLÖDER



Sommar, ge mig sommar. Åååh, kom hem vid 3 igår kväll igen. Idag består dagen av plugg, plugg, plugg. Hörs.

SAAAAAATAN I GATEN



Så fin så jag smäller av.


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

SNÄLLA BLI MIN IGEN, LÅT DE VA SOM I EN FILM



















Bra kväll som sagt, sjuuuukt mycket folk! KAOS! Vi hade super bra platser och tjejerna var bara awesome. Love till denna kväll. Ååh basiste var bara snygg så de inte var sant.

KNYTER MINA SKOR OCH GÅR TILLBAKA IGEN

Riktig bra kväll igår på Lisberg, Veronica var grym. Vann förövrig stjärnvinst på Marabou, kändes rätt så bra den studen. Nu back to reality,plugg väntas. Bilden ska bli klar, ska göra klart son. Sedan vidare till son. ÅÅÅÅÅH älskar mitt liv, efter denna vecka. Fredag är det studenten, lördag stockholm för shopping och bio med min papi och stöta lillebror. SÖNDAG SMÄLLER DET, HEY TURKEY!!


P&L 11'

Nyss när jag tittade på Peace & Love bara för skoj skull liksom kolla vilka artiser som skulle dit, nu ångrar jag det.


* Jimmy Eat World
* Petter
* Kapten Röd
* PAOLO NUTINI!!!! (döda mig)
* Maskinen
* Veronica Maggio
* Jessie J
* Timbaktu

Ja, ni fattar.


THE LAST BREAK OUT

Nu, idag förstår jag inte varför jag tittade på Prison Break. De sista avsnittet, de sista verkligen är nog de värsta jag vart med om. Som jag grät, ska aldrig titta på Prison Break igen. Ååh, jag varnar er TITTA INTE PÅ PRISON BREAK. Bra, nu har jag sagt det jag vill säga med en stor sorg. Idag står det body ull och min idrottslektion på schemat, dock inte dörren senare ikväll. Ska sätta ingång med plugga det idag också lite. Kanske lite spanska och lite bild! Hörs sen.

NÅGOT JAG VERKLIGEN INTE GILLAR

Snart ska jag begemig mot polissationen för att ta ett nytt passfoto. Åååherre min skapare, jag hatar detta. Jag gör verkligen det.


JUDAS



Jag älskar Lady Gaga och hennes musikvideor. Haha, alla gillar inte henne men det är en smaksak. Det gör jag!

PRISON BREAK

¨

Hemma efter en riktigt jobbig träning idag. Body pumpen var ääääckligt jobbig idag. Haha, mörks att jag inte tränat på ett tag. Nu blir det duschen och ett snabbt avsnitt av lite Prison Break.

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

Titta vilka härliga bilder jag tog i somras, ååh. Det är bara sommar nu i mitt huvud. Nu tittar jag på I Rymden Finns Inga Känslor.





WALKING WITH YOU





Vill ha sommar och vara brun. Snart 2 veckor kvar tills vi åker. Ofattbart!! Ska köpa avlsutningsklänningar snart, nya bikinisar snart. Åååh, ska bli så kul. Idag eller när jag vaknade idag så har jag försovit mig. Jag skulle upp vid åtta för att kunna gå på bodyumpen coh zumban. Haha, men så blev det inte!! Tar spinning och body pumpen imorgon istället! Nu ska jag ut på promenad med mina kära mor.

RSS 2.0