tappat färgen? haha

 
Haha, tittar på dessa bilder och ser att jag har i stort sätt tappat all färg? Aja, jag har i alla fall fått uppleva sommaren denna sommar. Känns hemskt att behöva säga att det känns som om det är skola imorgon. Vart fan är de fina vädret?

mini bildbom del 3


före/efter

Idag orkade jag inte med mitt rum som de såg ut. Alla kläder från resan skulle ut ur väskan. De blev bra i alla fall!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_206914779.jpg" class="image">


mini bildbom del 2


ellinor frågade vart...

...mina rosa shorts var köpta och de köpta jag i Göteborg på Fiorucci. Det är Dr denim och kissy modellen tror jag det ska vara. De kostar 399 kronor vilket inte är så farligt. De är super sköna att ha på sig!
Man kan hitta de lite vart som, finns på internet med! Vet att de finns på nelly.com!

lördag

Trött är vad jag är! Vart i Göteborg hela dagen, fick med mig lite festligheter hem. Hihi.
Jag behöver egentligen städa mitt rum och lägga in all ren tvätt men sitter och kollar summerburst på tv istället och önskar att jag var där.

mini bildbom del 1


tjeeenare kräftan


heeeey

Lyckats bränna mig bara på vissa stället och resten är vitt. Haha, så fult men de fixar vi till under veckans gång! Idag har jag fått färig i ansiktet, inget ovanigt för det är de ända stället jag får färg. Resten är jag blek på. Badat i havet flera gånger idag. Så skönt, kommer upp lite bilder snart. Jag invigde mina nya shorts idag i alla fall, super söta. Hehe.

on the airport


påväg


adjö frukost med selina @viskan


GODMORGON ONSDAG

Kan nog varit en av de tråkigaste morgorna men ändå skrattar jag på varenda kort? Jaja, nu frukost. Ska packa resväskan idag. Kommer bli kaos alltihopa.

gosat idag


panama hat

På torsdag ska jag inviga min nya hatt. Så stolt över den, så fin är den. Åh. Den är handgjord från Ecuador. Dör. Lite. Varje. Gång. Jag. Tittar. På. Den. Så. Fin.

just get

Just det. På torsdag reser jag utomlands! Turkiet ännu en gång, absoluta favorit landet på sommaren. Spontat blev det lite kan man säga. Så jag startar min sommar Turkiet i år igen. Jag är lite stressad med packningen och ska göra klart den redan imorgon!
Det som är mindre roligt är att jag har gått och blivit förkyld nu precis innan vi ska åka. Varit frisk jätte länge nu och så blir jag sjuk precis innan vi ska åka. Så nu är jag hemma och försöker bli frisk. Dricker en massa te, trycker i mig halstabletter, går och luktar på vita blomman för att bli frisk så snabbt som möjligt.

burlesque

Vilken röst kvinnan har! Spela upp båda klippen i hd.

@ viskan


RSS 2.0