hejdå

Haha, tror ni jag grät när jag skulle säga hejdå till världens bästa människa? JAJAMEN!!!! Åh kommer sakna henne så otroligt mycket, finner inga ord.
 
Ska alldeles strax bege mig till gymmet. Ska köra lite cardio samt döda mina armar. Har så extremt ont i ryggen sedan jag körde rygg i onsdag. Haha, de gav resultat, me like.

:(

 
Idag lämnar dessa två mig hemma i kylan. De ska vara borta i 2 veckor och vet inte hur jag ska klara mig utan min älskling Barkis. Tänk bara om vi också hade åkt samtidigt, hur kul vi hade haft det. Sedan lär jag inte vilja träffa Linnéa eller Ida eller Jocke när de kommer hem för de blir som pepparkakor. Men kommer nog inte kunna hålla de, pussa på henne när hon kommer hem. Kommer typ gråta idag, haha. De kommer ha de underbart dit dem ska i alla fall och jag kommer sakna dem som bängen. Barkis är min allra bästa kompis, sedan jag var nyfödd har jag känt henne. Tänk hur kul vi har haft under de åren vi känt varandra. ÅH, ska åka och pussa henne adjö snart!!!!!! Blä vill inte. 

GODNATT LOVERS


drive you like a fast car

En av de bästa låtarna just nu. Grym att starta med på löpbandet. Riktigt skönt flow.
 

MARK

Markade innan idag, lekte haha. Kommer senare hur de gick! Fick lite blåsor i alla fall, buhu. Imorgon ska jag köpa handskar!


BIO TIME


give me love

GAAAH!! Jag löpte idag?! Var nära på att spy efter. Upplägget var enkelt, 32 min löp = 4,30 km sedan intervaller i 20 min typ. Efter det var jag typ spyfärdig MEN varför gnälla? Jag blir bara starke varje gång jag gör det. Blir duktigare som sedan i sin tur leder till att jag kan utveckla det! LOVING IT. Ska till gymmet senare igen, axlarna och ryggen ska få sig en omgång!


Mina armar börja försvinna och jag är supertaggad inför ett armpass på lördag!! NU ska jag trycka i mig tonfisk med ägg! PROTEIN i massor haha. HÖRS SEN!


PS. Någon sugen på att köra med mig sen? Alltså axlar och rygg.


SCHOULLAN

hejhej moas alla läsare! det här är ebba som bara vill berätta för alla hur sjukt taggad jag är för JUSTIN BIEBER!!!!!!! (bara moa inte tappar bort biljetterna) herråååååååå

om träningen de senaste

Herregud vad dålig jag är på att blogga men också på att träna! TJOCKAT mig någon enormt dessa dagar. Julgodis hit och dit. Nu är jag tillbaka till verkligheten, no candy. Kommer bli svårt då jag ständigt är sötsugen. Ska ner till Ica för att köpa äpple och kanel som kan göra något åt saken så fall. Annars dricker jag väl en shake, haha. NÅJA!! 
 
Ska berätta lite om min träning dessa dagar, extremt lat men ändring på det idag! Tränade inte i fredags, lördags, söndags ELLER måndags! Snacka om ångesten började krypa fram eller?! Speciellt efter allt ätande som aldrig tar slut heller vid jul. Men i tisdags körde jag sjuuuukt intensiva 30 min på crosstrainern då jag för första gången hade spya i munnen efter det. JÄVLIGT skön känsla ska ni veta. Sen idag tränade jag, börjar vanligt idag på mitt schema som jag brukar köra. Aktiv vila med mage. 30 min, högintensivt på crossen sedan löpning 15 min på bandet, högintensivt där också. Efter det körde jag NTC (nike's app) magövning i 15 min. Efter det var jag slut körd. Kändes riktigt bra att verkligen få ta ut sig själv.
 
Nu ikväll kommer två babes till mig för Taco-kväll. Ebba som jag inte träffat på flera dagar ska bli skönt att få träffa. Puss på henne lite. HÖRS SEN!
 

GOD JUL!

God Jul önskar jag och min feta arm er lovers!!! Nu sitter jag i bilen påväg till Tidaholm som vanligt på julafton. Ska pussa en massa på farmor.


nytt

Ny kärlek som köpte mig igår. Var tveksam om jag skulle behålla dem, fattar inte varför efteråt? Haha, de sitter som en smäck och jag är redo för att träna. Tjockat mig extremt mycket de senaste dagarna så nu är det fettförbränningen som ska igång sen ska jag döda axlar och bröst!!


älskar anonyma människor som kommer och kommenterar

FRÅGA, eller anklagelser
Anonym
 
Du vet att för att bygga muskler måste man vila och inte träna varje dag. Dina muskler måste ha tid att bygga upp sig innan du tränar igen, annars går det bara neråt istället för uppåt! :)
 
SVAR
KUL, tack för svaret på frågan jag inte frågade dig!! TACK, för att du upplyste mig om just detta. Kul att du vet om exakt hur mitt träningsschema ser ut under veckodagarna och hur mycket vila jag kör mellan varje pass. Kul för dig!!! :)
 
GAAAH!! Detta gör mig OTROLIGT irriterad. Tror ni inte att jag vet vad jag håller på mig? Eller inte ni, utan den fega som skrev den anonym kommentaren. En snabb fråga till dig som kommenterade och skrev detta, hur har då Mikael Hollsten fått den kroppen på åtta år om han tränar två hårda pass VARJE dag året runt?!!? NÅGOT argumment till de?! Ne, precis. För tro fan inte att deras träning gått neråt? Eller har den de tycker du? 
 

 

Vet du hur många timmar de tar för att musklerna ska återhämta sig? Jo det tar UNGEFÄR 48 timmar för de ska återhämta sig. Jag lägger upp mitt träningschema så jag ska vänta MINST 48 timmar innnan jag går på nästa pass igen. Detta ska inte en person som inte verka känna mig kommentera ens? Tro fan att jag vet vad jag håller på med min träning. Jag tränar hårt 6 dagar i veckan, OCH jag älskar det. Det är precis så jag vill ha det. Vet ni vad de bästa är sen då? MAN VÄLJER SJÄLV, hur mycket man vill träna och när man gör det SPECIELLT vilken muskel också.Ska jag skriva upp mitt schema så du kanske får en tydligare bild på hur mina veckodagar ser ut? 

Måndagar

- Ben, rumpa, vader

Tisdagar

- Armar, biceps och triceps + Indoor Walking

Onsdag

- Aktiv vila, cardio och mage

Torsdag

- Axlar och rygg, + 30 min löpning

Fredag

- Ben, rumpa, vader + 30 min löpning

Lördag

- Armar, biceps och tricpes + morgon cardio

Söndag

- Axlar och bröst + morgon cardio

 

Ser du att jag inte tränar samma muskler dagen efter? Bra, precis. Jag låter de ta ungeför 48 timmar mellan!!

 

SÅ JA, förlåt. Ville bara upplysa den människan att jag vet vad jag håller på med. Jag slarvar inte med något, jag är jävligt säker på vad jag håller på med. Så mina andra älsklingar, FÖRLÅT att jag inte skrivit på ett tag men var mycket i skolan de sista nu. MEN nu är det äntligen över och mitt lov har börjat!!!! GAH, det blir en massa träning och jag ska bli STARK denna julen! TAGGAD till tusen!!! Massa pussar till er för ni läser!!!!!


JUL INDOOR

Nu vankas jul Indoor Walking!! YEY!!! Idag ska de svettas!


mums

Här snackar vi go musik människor. Lyssna och njut. Det tar en stund innan den kommer igång, men när den väl gör det dödar den så bra!


JUL INDOOR WALKING

 
Ni som har kort på Lidéns har krav som imorgon att komma på mitt Indoor pass! DET ÄR JUL tema och kommer endast BARA vara jul låtar. Sitter och kämpar med den för er skull nu. 

måndag, sicken skit dag

Idag agerade jag svag. Väldigt besviken på mig själv och min presentation när de kommer till träningen. Svag har jag varit idag även fast glädjen fanns när Bäckäng vann kampen! Ätit alldeles för dåligt idag vilket som är a och o när de gäller träning. Fan, grymt besviken på mig själv vilket gör mig själv otroligt irriterad och laddar upp inför passen imorgon! GAH ska kötta mina armar som aldrig förr. I all fall tränade jag liiiiiite. Började på bandet och löpte i 10 minuter som uppvärmning. Efter det så körde jag ben (VARNING, NÄSTAN INGA ÖVNINGAR PÅ GRUND AV INGEN ENERGI ALLS);
 
Insida lår
 • 95 kg 10 reps
 • 95 kg 10 reps
 • 95 kg 10 reps
 • 95 kg 10 reps
Liggande legcurl på ett ben
 • 35 kg 8 reps per ben
 • 35 kg 8 reps per ben
 • 35 kg 8 reps per ben
 • 35 kg 8 reps per ben
Benpress
 • 112,5 (går ej att ha mer på den maskinen) 15 reps
 • 112,5 15 reps
 • 112,5 15 reps
 • 112,5 15 reps
Utfalls steg med viktplatta
 • 10 kg, 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg, 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg, 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg, 10 steg fram 10 steg tillbaka
GAAAH, vad trött jag var men fan var jag inte klar alltså. Jag kände mig inte klar. Bestämde mig för intervaller då på bandet. Kändes till slut otroligt bra och de visades på 4 km sedan under 20 minuter. Snacka om jag sprang fort. Körde Tabat intervaller 20 sekunders arbete och 10 sekunder vila. Upprepade detta 8 gånger men sedan så var ETT set klart. Upprepade detta hela 4 gånger. Alltså 8*4 intervaller. Förstår ni? Om inte, skriv det då så skall jag skriva mer utförligt så ni förstår. Hoppas ni har haft en riktigt bra träningsdag jämfört med mig. 
 
 

IDAG ÄR DE BÄCKÄNG VS TEKNIS!!!!!!!!!!!!!!!

OCH jag är taggad till tusen!!!!!!!!!!!!!!! Vi får väl se vem som vinner i år!!!!!!!!!! wiiiiiho.
 
 
 
 
 
Sen idag är de ben på schemat, kill it idag på gymmet människor.
 
Sen får ni också en bild då jag hade färg en gång i tiden. Vill till värmen och få en massa D-vitamin! Hur skönt vore inte det då? Speciellt en bonus när man blir brun av de också. 
 
 
 

sista dagen på veckan var de axlar och bröst

Okej, börjar förklara redan nu att bröst är jag inte alls stark i. Vågade inte riktigt ta i idag då jag var ensam på gymmet. Vågade inte lägga på vikter på stången och köra bänkpress. Får ta de nästa helge med pappsen så han är med om jag inte skulle orka. 

Uppvärmningen på crosstrainern i 30 minuter, högintensitvt.

Axelpress

 • 8 kg 10 reps
 • 8 kg 10 reps
 • 8 kg 10 reps
 • 8 kg 10 reps

Axellyft rakt fram  

 • 6 kg 10 reps på varje arm
 • 6 kg 10 reps på varje arm
 • 6 kg 10 reps på varje arm
 • 6 kg 10 reps på varje arm

Viktplatta som snurras runt huvudet, nedre delen av kroppen är rak och stilla hela tiden

 • 10 kg 10 varv
 • 10 kg 10 varv
 • 10 kg 10 varv
 • 10 kg 10 varv

Bänkpress

 • stången 10 reps
 • stången 10 reps
 • stången 10 reps
 • stången 10 reps

Flyes i maskin

 • 30 kg 10 reps
 • 30 kg 10 reps
 • 30 kg 10 reps
 • 30 kg 10 reps

benpasset i fredags dödade mina ben men skönt

Såhär såg det ut:

Uppvärmningen var då jag löpte 30 minuter på bandet, lågintensivt men effektivt för fettförbränningen. 

Insida lår

 • 95 kg 10 reps
 • 95 kg 10 reps
 • 95,5 kg 10 reps
 • 95,5 kg 10 reps

Halv liggande legcurl  

 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 32,5 kg 8 reps per ben

Front squat (nytt för mig men det var super kul, och givande!!)

 • 20 kg 8 reps
 • 30 kg 8 reps
 • 30 kg 8 reps
 • 30 kg 8 reps
 • 30 kg 8 reps

Squat 

 • 30 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 55 kg 8 reps

Utfall med viktplatta 

 • 10 kg 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg 10 steg fram 10 steg tillbaka
 • 10 kg 10 steg fram 10 steg tillbaka

Mage, v-situps

 • 15 reps 10 sekunder hålla efter
 • 15 reps 10 sekunder hålla efter
 • 15 reps 10 sekunder hålla efter
 • 15 reps 10 sekunder hålla efter

axel passet i torsdag såg ut såhär....

.....

Uppvärmningen var axelpress, axellyft åt sidan, axellyft rakt fram. Så många tills du blir varm.

Axelpress

 • 8 kg 12 reps
 • 8 kg 12 reps
 • 8 kg 12 reps

Axellyft rakt fram  

 • 6 kg 12 reps på varje arm
 • 6 kg 12 reps på varje arm
 • 6 kg 12 reps på varje arm

Axellyft åt sidan

 • 6 kg 12 reps på varje arm
 • 6 kg 12 reps på varje arm
 • 6 kg 12 reps på varje arm

Stående axellyft åt sidan, lite låtande framåt

 • 5 kg 12 reps 
 • 5 kg 12 reps
 • 5 kg 12 reps

Bakåt vända flyes i maskin, fokus på att armbågarna var böjda och gick bakåt

 • 19 kg 10 reps
 • 19 kg 10 reps
 • 19 kg 10 reps

sjukt go


söndag kväll

 
Såhär glad blir jag av att träna även om det var de jobbigaste idag. Nu sprutar det med endorfiner och jag pluggar. Aldrig vila förljer självklart alltid med mig, bästa vän. Snart kommer schemat upp från torsdagens axelpass, fredagens benpass och söndagens axel samt bröst pass.

dagens träning, fredag

Hello lovers!! I fredags var de äntligen ben som gällde OCH FY FAN vad jobbigt de va. Ibland är de hat kärlek till de dagarna då det är ben på schemat och ibland älskar man dem så!! Då var de hatkärlek till den eftersom jag började med en del nytt som jag inte kört innan. Körde Front Squat, och fy faaaan vad jobbigt det va men en jävligt skön känsla ska ni veta. Vet ni vad som hände dåigen?! JO, jag löpte i 30 min ännu en gång. Skönt, lågintensivt som igår. Blev varm i kroppen precis som jag ville, fettförbränningen var igång! Efter de körde jag 50 min styrka. Fem ben övningar med MINST 4 set och sen avslutade jag med den mest effektiva magövningen ever. Schemat kommer upp senare! Ser ni att benen börja växa lite? I alla fall på sidan, najs!! Börjar faktiskt mer och mer tycka om mina ben som jag ALDRIG gjort innan. Antingen har de vart stora bara under de åren jag spelade handboll. Eller bara fett då jag i våras började springa, lågintensivt och beslöt mig för att aldrig träna mina ben. De är ju snyggare med muskler på benen än fett? Haha, undra hur jag tänkte där. Gillar dem som sagt nu. Inte för stora med fett, utan lite smalare än innan med muskler!! Yey.

Kommer som sagt upp senare. Blogg.se vill inte ladda upp mina bilder?! Hatar den. Men ska fixa de. Fredagens och dagens träning kommer upp sen! OCH torsdagens!!!


zara

 
Riktigt duktig för att bara vara 15 år gammal. 

en chans

OKEJ, fick en fråga om jag kunnde lägga ut bilder på mina kosttilskott! OCH självklart kan jag det, gör detta imorgon lover som frågade. Nu är de natta och duschen först!!!!!  PASSET KOMMER IMORGON DÅ JAG PLUUGAT, FÖRLÅT...

torsdag

Godkväll på er mina änglar. Idag fickjag träna men körde inte ben. Utan idag blev de axlar med killarna och imorgon ska jag döda deras ben! Yey, nytt upplägg imorgon tänkte jag!

I ALLA FALL så körde vi axlar idag, sjukt svag i mina axlar. Vill typ gråta över de MEN nu ska jag kicka asset och bli starka i dem! Kan lägga upp senare vad vi körde. Efter SPRANG JAG, och ja ni hörde rätt!! JAG SPRANG i 30 minuter, sådan härlig känsla då jag inte sprungit på hur länge sen! Så ja jag är glad över de idag. Drack en Celsius innan passet, fett gött. Ser ni att mina bebisar börjar titta fram?! Hihi, så stolt!! Efter träningen drack jag min shake. Hörs sen mer ikväll vad jag gjorde under passet!


morning music


HALLLLLÅ GLÖMDE EN FÖREBILD IGÅR NÄR JAG SVARADE PÅ FRÅGAN

FÖRLÅT, glömde nog den människan jag mest vill likna. Haha, eller ha den kroppen! Detta är Emelie Trossö Ledin och så jävla snygg kropp människan har. Den människan får mig att kämpa lite till varje gång jag ser någon av hennes instagram bilder. Gah, en sån kropp ska jag ha!!


just one last time

Här har ni en bra låt till träning, löpa till exempelvis. Hihi.

frågis

Fick denna frågan av en anonym. Skulle bara vara roligare om ni skriver era namn, hehe. 
SVAR PÅ FRÅGAN:
Jag tror jag själv inte riktigt vet hur stor jag vill bli. Jag vill inte bli grov, utan ha synliga muskler om man säger så. Och ja, jag vet att det ligger en del bakom de, bland annat deff som jag kommer börja på snart. Kanske redan imorgon då jag ska iväg en längre tid och visa min kropp = vill se bra ut. Alltså någon snygg kropp som mina förebilder här nere!!
 
Jag har en del förebilder dock när de kommer till förebilder har jag en man, Mikael Hollsten som ni kanske känner till om det är en nära till mig frågar. Och visst ja, han har en snygg kropp och det vill jag också ha någon dag men de är hans ord som han skriver på sin blogg som "fångar" mig eller rättare sagt hela Aldrig Vila gänget gör det. Det är hur dem tränar och hur jävla mycket energi dem lägger ner på sina korppar. Och jag tror inte heller att det är många som vet om det. De tror de tränar tryp 5-6 dagar i veckan. De tränar fan två pass om dagen VARJE jävla dag. Det får mig att bli pepp. Jag VILL också kunna leva de livet att jag tränar två gympass om dagen för att jag mår så SJUKT bra av det. När jag är på gymmet är jag lycklig. Visst ibland är det skitjobbigt att vara där, men jag hoppar fan inte över ett pass så lätt ska ni veta. Att hålla motivationen är svårt en långt tag men att ta fram dem där orden som jag fick av Sarah kommer hjälpa mig jävligt länge ska ni veta. Jag kommer leva på den energin att jag också vill bli som dem någon dag. Någon dag i mitt liv SKA jag jobba med hälsa, alltså heltid. Det gäller att jag har de orden de skriver varje dag på sin blogg som får mig att kämpa vidare. MEN visst jag har också förebilder hur jag vill se ut. Det är bland annat:
 
 
Helene Ahlson. Många tycker hon är alldeles för tränad men jag tycker hon är riktigt snygg här. Sådana fina armar har hon. Johanna och jag ligger på samma nivå vad vi tycker är snyggt. Detta är snyggt. Här är hon ju väldigt deffad också. 
 
 
Tycker även denna kvinna har snygg kropp, Cecila Benjaminsson (båda dessa är med i gladiatorerna, om ni känner igen dem de vill säga). Förebild då hon och Helene höll modevisningen för better bodies och verkade som så himla sköna människor.
 
 
OCH de bästa till sist inget mindre än dessa tre. Sicka människor och insprationskällor. 
 
OCH det bästa är nu att jag kommer få kritik eftersom att de är alldeles för stora dessa kvinnor. De har för mycket muskler, men de skiter jag i för jag tycker det är snyggt och det är väl själva huvusaken va? Haha. Han en fortsatt bra onsdag på er älsklingar. TACKAR OCKSÅ FÖR FRÅGAN SÅ MYCKET, MEN LÄMNAR GÄRNA ERT NAMN OCKSÅ. :)

mys moment


framsteg

Jag är på väg dit, men de tar tid!


mm sports

 
Min nya fina shaker. Ja ni ser ju vad den kommer ifrån. Ni har jag två stycken som är räddare i nöden. 

diet meal

 
Det jag nämnde i något inlägg innan vad jag kommer tillåta mig själv att äta är just detta. En halv sånhär på fredagar. Smaken på den är så sjukt god. Från Body Science med smak av kokos. Älskar kokos så denna kommer passa mig perfekt. Vet ni vad som är ännu bättre? Den innehåller BARA 4gram kolhydrater per bar. Nu är det hård träningen efter jag blivit friks, vilket är imorgon. Dock är de aktiv vila så en promenad i massa varma kläder väntas imorgon. Det var ett av köpen son Fitness Festivalen, mer kommer. 

gårdagen benpass

De var en på bloggen som kommenterade mitt inlägg igår om de skulle vilja ha hur mina pass ser ut så då gör jag det (SKITKUL ATT NI VILL, ELLER DU VILL VETA). Igår körde jag ben som sagt. Det blev ett lättare pass då jag kände att min förkylning har förvärras, där av är jag hemma idag. Så jag värmde upp 8 minuter på bandet. Började med promenad sedan gick vidare till löpning. Sedan drog jag igång passet som såg ut såhär;
 
Lårpress, insida lår
 • 95 kg 8 reps
 • 95 kg 8 reps
 • 95 kg 8 reps
 • 95,5 kg 8 reps
Legcurl stående (typ)
 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 32,5 kg 8 reps per ben
 • 35 kg 8 reps per ben
Squat (FAVORIT AV FAVORIT!)
 • 40 kg 8 reps uppvärmning
 • 50 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 50 kg 8 reps
 • 55 kg 8 reps
 • 55 kg 8 reps
Benpress
 • 115 kg 10 reps
 • 115 kg 10 reps
 • 115,5 kg 10 reps
Efter det var mina ben döda samt jag själv med tanke på vad jag har för virus i kroppen. Är som sagt hemma idag. Dricker en massa te med honung i så halsen ska lättas upp, går runt och luktar på vita blomman hela tiden. Ja, nu ska jag börja studera lite så jag gör något nyttigt av dagen i alla fall. 
 
Med tanke på i vissa fall jag kör fler set och färre reps är för att jag vill maximera min styrka men samt öka min explosivitet. Sedan i vissa fall kanske jag också vill öka min volym på musklerna, där av fler reps då. Vilan mellan varje set och övning brukar variera men inte mer än 1 minut i alla fall. Då tycker jag lika väl att det kan kvitta. 

let her go

Godnatt med er mina änglar.

obeskrivligt

OKEJOKEJ, detta är stort för mig. Jag är med på aldrig vila bloggen. De borde typ firas med en träning eller något. GAH.

fråga till er

Idag körde jag ben. Sen funderar jag på om ni är intresserade hur mina pass ser ut när jag kör dem? Vill ni att jag ska lägga ut hur de ser ut exakt, hur många set och reps om man säger så. Haha, låter meningslöst men aa någon som kanske vill de?

ayoo

 
Har ni missat denna låten har ni missat något ruggigt bra. Den är grym så de bara skriker om det. Får se om jag åker till skolan imorgon om näsan tillåter. 

fitness festivalen 2012 del 3 och den sista

 
Här är alla bilder sedan fitness festivalen i helgen. Det var så jäääävla kul, motivationen är som sagt funnen då jag fick träffa mina förebilder. LYCKAN DEN TIDEN KAN JAG INTE BESKRIVA. Hoppas ni får en bra kväll. Laddar själv upp den med en himla massa plugg men det är de sista på terminen sen i helgen tar jag HELG för första gången på hur länge som helst känns det som. 
 
 
 
En liten ps. Allt ligger längst ner om ni letar efter kategorier och så. Ska fixa de mer i helgen så i vet. Bra, hejdå haha.

fitness festivalen 2012 del 2

 
Som jag nämnde innan får man ta dessa med en nypa salt. Det är några bilder från Better Bodies modevisningen, kommer mera sen. Kommer även visa vad jag köpte men de kommer allt eftersom. Ska snart begemig mot mamma för att sedan plugga lite sen gå till gymmet och kötta biceps och triceps är grymt taggad för att bli fit! SJUKT. Jag är så extremt taggad att jag kommer leva på detta länge. Imorgon är de ben! SOM JAG LÄNGTAT! Gah, bästa passen under veckorna. Det blir också nytt schema inte lika många övningar utan mer set och mer reps. Kommer bli grymt kul. Speciellt när idrotts uppgiften är igång också. DET SKA VERKLIGEN SKE EN FÖRÄNDRING NU. Jag vet att jag sagt de många gånger och visst det har skett liiite förändring men vill ha mer resultat och verkligen inse varför jag gör detta. 

fitness festivalen 2012 del 1

 
Haha, ni får ta bilderna med en nya salt. Jag är inte seriös på alla bilder om ni tror de. Det var sjukt mycket människor där i alla fall. Jag och Johanna askul, verkligen! Är så glad över att vå åkte dit. Fick inspartion av alla otroligt snygga fitness atleter (???). Sedan fick jag ju träffa Mikael Hollsten och Aldrig Vila gänget. Sara! Vilken människa, så otrolig snäll och allt. Fan vad bra hon är. Igår fick jag fnatt efter vi kom hem fick för mig att träna. De gjorde jag. Svepte i min mina aminosyror 20 min efter befann jag mig på gymmet 40 högintensivt på crosstrainern efter de körde jag igång med 40 burpees. Skönt som fan efter. 
 
Idag ska jag svettas också! Ska begemig mot gymmet snart med pappa sen är de sen hårt plugg hela dagen fram tills kvällen. Detta ska göras klart idag;
1. Kommunikationen
2. Privatjuridiken
3. Engelska redovisning och loggbok
 
En hel del om man säger så. Men de som är prio är kommunikationen och engelskan. HÖRS SEN! De är tre delar av fitness festivalen! Sen filmade jag en del kanske ska lägga upp en film då?

I'M BACK!

I'M BACK!!!!! KOMMER UPP MASSA BILDER SEN FITNESS FESTIVALEN IDAG. SÅ TAGGAD!

RSS 2.0