var min

Har nog världens finaste bakgrundsbild på datorn. Puss på dig bebis och tacl för igår.

girls

Tackar för en riktigt bra kväll igår. Massa pussar till världens bästa tjejer! Bilder kommer upp senare. Nu ska jag iväg och jobba.

NU JÄVLAR! ja jag spänner mig, haha NU KÖR VI LOLLO

Ska köra ett stenhårt mag/rump/arm-pass med Lollo idag. Och ja jag spänner mig


min egna goding


sprang till bussen för jag trodde jag var sen. dock var jag tio minuter FÖR TIDIGT


trött tjej fast glad

Jag är trött fast så glad. Ska se bio på lördag, ska ha sista avslutningen på barngympan på lördag. Jag har kan nog inte vara gladare. Dock har jag sjukt mycket i skolan just nu de kommande veckorna.

Fredag: Historia redovisning samt inlämning och naturkunskaps redovisning.
Måndag: Samhällskunskap, spanska kursprov. Engelska reodvisning ska vara klar.
Tisdag: Inget.
Onsdag: MIN FÖDELSEDAG. Spanska kursprov. Engelska redovisning.
Torsdag: Fortsättning med engelska redovisning. LOV.
Det är så mycket hela tiden! Men jag måste kämpa nu. EN VECKA KVAR!

zac efron

Såg en bild på Zac Efron igår. Bara jag som tycker att han har växt till sig och blivit riktigt snygg?

sjukt bra låt


miss you love - maria mena


svettis

Kanske verkar som jag bara äter hela tiden? Nej det gör jag inte! Jag tränar och har precis inskaffat mig ett gymkort på Friskis i Borås. SÅ TAGGAD!! Körde ett hårt pass med Amelíe och Cicci dock verkade det som bara Amelíe tyckte det var jobbigt? Hm, vi får se vad Cicci säger efter morgondagen.

happy girl

Tog en hoppbild när jag fick ett JÄVLIGT bra besked asså. VI SLUTAR 10.40 imorgon!!!!!!!!!!! SÅ glad. Efter skolan drar jag och Cicci på löparskorna och gör oss redo för gymmet. Kan inte vara gladare.

LCHF-KLADDKAKA

Okej, var ju bara tvungen att prova LCHF-kladdkakan. Den var heeeeelt underbar. Dels kanske för att jag tog mörk choklad med mint smak? I alla fall så gjorde jag det och det var super gott. Någon som kanske vill ha receptet?

min absoluta favoriter

Ingen missade väl våffeldagen igår? Inte vi i alla fall, vår lilla tradition är att vi går ner till mormor och morfar och äter lite gött så de gjorde vi igår. Det var myspys älskar dem till tusen, mina änglar.

denna låten, ta er tid och lyssna på den


bitch please


detta kan vart de sötaste


love

Detta är nog ett av mina bästa köp. Helt underbara skor, väger ingenting. NIKE är bäst.

Mark Schwahn you are my hero

Ser ni?!?!?!!? SISTA AVSNITTET AV OTH SPELAS PÅ MIN FÖDELSEDAG?!?! ÅH, Så heter det One Tree Hill också. Jag blir ledsen jag bara tänker på det.

every night is another story and I'm wide awake , it's morning


sunday

Söndagar kan var bra, med en bra start på dagen. Idag äter jag nog de godaste jag gjort på riktigt länge.

hey

Känner mig lite lillgammal. Vakna vid sju tiden satte på radion och tittat ut över vädret ute, funderar på att gå ut och gå senare idag. Ska hinna med mycket idag:
1. Plugga matte
2. Plugga historia
3. Gå ut och gå med Lisa?
4. Träna med Cicci

musik när du tränar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_195268278.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_195268278.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_195268286.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_195268286.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2474629/images/2012/pic_195268305.jpg" class="image">


frukost. NU; friskis!!!


äntligen


wtf

Såhär kände jag mig nu när jag såg vädret.

#goodnight


BLOPPIS ELLER INTE?!

Jag har en del kläder och ett par skor som jag vill sälja. Dock vet jag inte vart. Inte för jag har många läsare eller så. Men någon som kanske är intresserad? Då är det bara att kommentera. Och dessa saker kommer att komma ut i bilder så man kan få se sakerna. Sedan är vissa saker heller aldrig använda. Hoppas det är någon som vill köpa. Vill bli av med skiten nu. Haha för jag har ingen plats för det längre i min garderob.

världens bästa moment

http://www.facebook.com/photo.php?v=374079722622349
ta och kolla klippet över, ni kommer ej att ångra er. Dock bara om det inte går. Vet inte men jag vill tillbaka dit nu. Känslan och lyckan där är obeskrivlig. Rout 66. BAM!

dagen så långt

Min dag har helt enkelt sugit. Uscha vilken dålig dag jag har haft idag. Sedan hände det något på bussen hem, jag fick någon slags energi. Blev glad, blev ännu gladare när man får en massa kramar av barngympa barnen. Åh kan inte beskriva glädjen. Världens bäsa känsla för allt slits som görs med detta.
När barngympan var slut fick jag för mig att jag skulle ut och gå slutade med att jag kom hem vid halv nio då gympan slutar 7. Stolt tjej, haha. Sedan när jag kom hem så gjorde jag kvällsmat körde lite mage och nu ska jag strax hoppa in i duschen och jag lär nog somna med ett leende på läpparna. Åh, dagen slutade bra trots allt.

ibland kan jag faktiskt lyckas

Idag åt jag världen goaste kvällsmat. Yogurt med lchf musli samt en banan till plus lite kanel på. HUR GOTT SOM HELST! Sen åt jag även något special knäckebröd pappa äter med avokado och skinka. Det var också jävligt gott. Provade även på pappsen kamera idag. Kanske ska ta och börja använda den så blir det lite roligare bilder på bloggen?

idag trodde nog Niklas att det var sommar ute. go klass, favvisarna


bajs

Orkar inte längre. Sjukt mycket i skolan så jag vet inte hur jag ska hinna med längre. Hinner knappt sova känns det sov. Varför ska alla trycka in allt precis INNAN lovet?! Ha?!?!?! Åh blir ju så arg.

bästa med att vara sjuk, vitamin kick


världens bästa veronica


why should I always fuck up everything


s&m

Vill vara den där glada tjejen på bilden igen. Åh och jag vill ha mitt "långa" hår tillbaka.
Förlåt om jag inte bloggat så mycket men det har varit en del om man säger så. Ikväll ska jag mysa med massa tjejer och se bio. Ska försöka att bli bättre på att blogga...
Följ mig på instagram om jag kanske inte bloggar så mycket @moaemeliasalo

baby

Sämsta kvalitén men, min älskling gör det igen.

nyduschad och nybäddat, ett riktigt bra avslut på kvällen med...


jag vill se nuuuu


I write because I want to remember and because words hold more truth than memories sometimes


ute och går med världens bästa kille

<3


RSS 2.0