ÅRGÅNGS PEPPERKAKA

Pappa var så snäll och kom in och gav mig två stycken av sina egna pepparkakor. Alltså årgångspepperkakan, med lakris smak. Det är smaskens. Nu ska jag fortsätta se Värsta pojkväns akademin. Väntat en hel vecka nu på detta avsnittet. GALET. Imorgon sovmorgon till 10 över 11.

USA

Går ej att beskriva hur bad jag vill tillbaka. Åh, USA. Alice och jag snackade massor om USA igår. Vi ska dit och vi ska bo i Arizona. JAG VILL VARA DÄR NU.

GAGA

Gossipkväll och god mat med Alice. Go lördag.

20.20

Nu ska jag ta ett längdhopp in i duschen och sedan ta höjdhopp ner i sängen och glo film. HEJDÅ

KELIAN

Det var ett tag sedna jag lyssnade på Ken Ring. Han är bra, engligt mig. Som vanligt. Om ni vill veta något roligt (ironi) så tror jag att jag har laktos. Det är ju underbart liksom. Dör lite över hur söt hans son är.

TALK TO ME

Myser massor med Tova. Så gosig är hon, även fast hon inte vill vara med på kort. Ska återgå till mitt pluggande.

ÅH

Åh, så fin. Dör lite över hans jul låtar. Förlåt, tycker faktiskt han är bra.

LEVELS PART 1

Två bilder i samma ganger (?????) och ja, jag älskar Nike!!!!! Åh, så fina saker så ag blir kär. Idag jobbade jag extra för att Hanna kunde inte. Bara bra, kund jag ta igen någon timma sådär. Alla klagar på att jag inte bloggar så nu gör jag det. Inte för jag inte vill, bara för jag inte hinner direkt. Så nu börjar inte jag förrän 11.10. Det känns underbart, inte bara att det är denna uta några veckor framöver också! Åh, underbart.
Ville bara säga också att jag fick A och A- på mina samhällsinlämningar vilket kortsagt gjorde min dag!!! Blev så glad så jag aa, blev för glad. Nu babblar jag på och ska snart lägga mig i sängen med musik i öronen och lite engelskabok så har jag den klar. Nästa vecka har jag sjukt mycket så jag måste plugga i helgen. Planering är det som gäller. HEJDÅ.
Ps. Hoppas du blev glad nu Cicci.

HELLO

Nytt skal till min bebis. Är i Falkenberg och myser över helgen. Ska fortsätta med mitt pluggande. Puss

FOSTER THE PEOPLE

Så sjukt bra, spelades om och om igen i USA. Jag saknar det. Tjatar mycket om det men.

AU PAIR

Jag har gått och blivit rastslös vilket har resulterat att jag börjat kolla upp Au pair resor till USA. Jag vill dit igen, jag vill leva i Arizona, i värmen. Hoppas att vi åker dit snart igen, kanske till någon annan delstat.

NIKE

Igår fick jag använding av mina otroligt snygga träningskor från Nike. Åh dem är så fina, kär i dem. Funderar på att köpa andra snören till dem bara. Lite kul.

JULMUSIK SPELAS HÖGT


Jag är ledig idag, ligger i sängen och har mina underbara Koss hörlurar på mig och julmusiken spelas. Åh, så mysigt. Snart ska jag upp och hoppa in i duschen.

LEVELS

Jag vill se Aviici live, jag vill se David Guetta live, jag vill på någon grym festival! 18 NU!!!!!!

MALO

Nu så, ni bloggar jag fast jag egentligen borde plugga. Vilket jag ska göra strax, samhällsprov imorgon. Mums, på torsdag är jag ledig. UNDERBART, ska hämta söta Axel på dagis då. Underbara söta sak.
Sen har jag skaffat instergram, heter "moaemeliasalo". FÖÖÖÖÖLJ!

LOVE SUICIDE


Jag vill tillbaka till USA, ut och resa. Börat fundera på vad jag ska göra när jag tagit studenten. Jag vill jobba som flygvärdinna eller reseledare. Men jag vill inte glömma av mitt största intresse, träningen. Åh. Kanske inte borde tänka på detta nu, men det är kul.

REPEAT

Denna tatuering kan vart en av de finaste jag sett. Åh jag vill vara 18 nu!

FAST CAR

Så sjukt fin cover. Åh, blir kär om och om igen. Den tjejen kan, lyssnar numera bara på alla hennes cover på Spotify.

MODEVISNING

Vart på modevisningen på Tingsholm nyss, den var bra! Hehe, om 2 år är det våra vänners tur!! Galet, inte alls långt kvar. Skulle egentligen tränat men migränen har slagit till igen och hag behöver plugga.

WOOOOOOOHIIIIOHO!!!

Nu har jag precis duschat, ska klä på lite snabbt för att gå ut och gå. Ska bli mys, sen ska jag hem och plugga. Sov lite längre än vad jag borde ha gjort idag. Ikväll ska ni få se någotriktigt gott, eller ihop om att det ska bli gott! Sen fick jag en fråga ov någon som heter Emma. Och frågan löd såhär. Brukar du träna själv eller med någon? När jag är på pass tycker jag det är skönt att träna själv, för då kan man fokuserar just på det man gör inte på sin kompis. Ibland kan det vara skönt att träna med någon i gymmet, men inte alltid. Tränar oftast för att jag vill vara själv och så. Kul att man fick en fråga!!!!!!!

MYS

Langar er en fet kyss på lördagskvällen. Nu ska jag mysa med farmför eftersom hon åker hem imorgon.

THE OTHER HALF OF ME

Denna låt hade jag på mitt första spinningpass. Blir glad när jag hör denna låten och blir bara mer peppad på att träna. NU JÄVLAR! Imorgon ska jag på modevisning sen förhoppningsvis så hinner jag kanske med ett bodupump pass och gå på banden. Hoppas det i alla fall. Sen ska jag plugga imorgon innan jag går på modevisningen. Ska samt ut med älskade Kurt. Mys-söndag på högnivå.

JUST WATCH THE FIREWORKS

Hehe, det avr så gott. Sovit idag, eller somnade i soffan. Det var länge sedan jag gjorde det. Så skönt. Nu ser jag på tv. Ska se om jag hinner göra något annat ikväll.

BREAK

Åt en riktigt frukost idag efter träningen. Nu har jag bakat kärleksmums. De ser riktigt goda ut, ni får se kort sen.

AL AZIF FT. GNUCCI BANANA

Lite trevlig musik såhär på fredagskvällen, bra träningslåtar det vill säga. Bra fest låtar kanske också?? Nu ska jag ta och följa Elin en bit hem. Imorgon står det bodypump på schemat.

WE ALL FALL DOWN

Myskväll med Elin resulterar godis och gott att dricka. Imorgon skulle det blivit gbg men hittade dock inte mitt fritisdkort, så ska träna imorgon bitti och umgås med farmor hela dagen. Måste komma igång med min träning nu.

I CAN'T FEEL

Har samlat på mig en hel del bilder med olika tatueringar. Åh jag vill bara fylla 18 och göra en egen! Så snyggt, vill ha en i nacken, vid höftbenen och vid örat och massor!

ENGELSKA

Jag är trött. Lite jetlagad, saknar M&M's godiset. DET VAR SÅ GOTT. Har engelska, ska stanna i skolan en stund för att plugga lite spanska. Prov imorgon, pluggapluggaplugga!!!!!!!! Igår så invigde jag mina nya träningskor(!!!!!!!!!!!! galet). Ska få min efterlängtade Iphone imorgon! Imorgon ska jag jag träffa gose elin.

LAS VEGAS, DEL 2

Sista delen av Las Vegas korten. Kan inte beskriva hur grymt det var, så häftigt! Allt på en enda gata, fattar inte riktigt det. Nu ska jag äta kvällsmat och se Värsta pojkvänsakedamin.

WITH YOU I'M BORN AGAIN

Pluggar för fulla muggar, matten är gjord. Nu är det spanska. Migränen är halft borta. Det rullar på nu mannen.

LAS VEGAS, DEL 1

Del 1 av LAs Vegas korten. Om ni vill se resten får ni vänta tills ikväll!! Hehe, den bergochdalbanan åkte jag och Max! HELT GALET! Var rädd hela tiden.

MASK I RAD FÖR HELA SLANTEN

Halloween i USA var crazy också!! Haha, varnde människa var utklädd, blev chockad. Synd bara att jag inte vart utkläd, ångrar det nu.

ROUTE 66

Hallå eller, jag lever. Jag har bara haft en del och göra. Hehe, här kommer lite bilder då vi åkte Route 66 (Jag körde förövrigt också!!!!!!) Det var crazy, det var ett måste eftersom aa filmen bilar utspelar sig om Route 66. Det var skitkul!!!!

RSS 2.0